Essence – Back 2 schoollook

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Het nieuwe studiejaar is begonnen en dan wil je er natuurlijk weer op en top uitzien. Ik ontving een 5 tal producten van Essence en creëerde daarmee een geweldige make-up look waarmee jij straalt alsof je gisteren terug bent gekomen van je verre strandvakantie! Benieuwd naar de producten die ik uittestte en de look die ik creëerde? Bekijk dan de video.

Wat vindt jij van mijn Essence make-up – back-2-schoollook?


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: