Essence Bronzed This Way Review

Essence bronzed this way review

Dit jaar gaan we niet echt op vakantie, dus waarom dan niet gaan voor een Afrikaanse make-up vibe? Vandaag laat ik een aantal budget make-up items zien in deze Essence Bronzed This Way review. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar de producten? Lees dan snel verder….

Essence bronzed this way review

Ik deelde in deze preview al eerder de nieuwe trend edition van Essence: Bronzed This Way!

Essence bronzed this way review - flatlay

Ik ontving de Bronzer Brush, de Baked Bronzy Blush en de Shimmering Body Oil. Eigenlijk allemaal beauty items die je nodig hebt om een simpele, maar zomerse look te creëren.

Essence bronzed this way bronzer brush met panter print.

Essence Bronzer Brush ─ €3,99

Hoe gaaf is de panter printer op deze bronzer brush? Alleen voor de print zou ik hem al kopen. Hij is prima geschikt om bronzer of blush mee aan te brengen.

Essence bronzed this way bronzer brush met panter print.

Door de waaierachtige vorm, gaat dit heel gemakkelijk en breng je mits je de juiste druk uitoefent niet teveel product aan. Het beste is om ermee te aaien. Tot nog toe is dit wel een van mijn favorieten uit deze Essence Bronzed This Way review.

Essence bronzed this way bronzer brush close-up waaier.

Essence Baked Bronzy Blush ─ € 3,89

De Essence Baked Bronzy Blush is een kruising tussen een bronzer, en een blush als je het mij vraagt.

Essence Baked Bronzy Blush

Als je hem van wat dichterbij bekijkt lijkt de blush veel pigment te hebben. En ook vind ik de print en de verschillende kleuren die in de blush zitten erg gaaf!

Essence Baked Bronzy Blush close-up

Het is een Giraffe patroon en daarom heet hij ook: 01 Giraffe Me Crazy! Je kunt de kleuren afzonderlijk gebruiken, al lijkt dit me wat ongemakkelijk.

Essence Baked Bronzy Blush giraffe me crazy close-up

Of je kunt ze samen blenden, zoals ik op onderstaande swatch op mijn vingers heb gedaan.

swatch Essence Baked Bronzy Blush op mijn vingers

Afzonderlijk zien de kleuren in de blush er zo uit. Ze hebben echt wel veel pigment, het had zo een highlighter kunnen zijn.

Essence Baked Bronzy Blush kleuren afzonderlijke swatch op arm

Ik krijg door het gebruik van deze bronzy blush een heerlijke zomerse gloed. maar vind hem wel erg glitterig in het zonlicht. Kijk je niet in de zon, dan vallen de glitters eigenlijk niet zo op en ziet het er vrij natuurlijk uit.

Essence Baked Bronzy Blush op mijn wang

Essence Shimmering Body Oil ─ €4,39

Essence Baked Bronzy Blush  flatlay

Hoe fijn is het om met mooi weer een mooie body oil te gebruiken bij je decolleté of op je benen?

Essence Baked Bronzy Blush  close-up

Als ik de flacon heen en weer beweeg, komen alle glittertjes en de bronze gloed me tegemoet. Ik kan er zo wel uren mee spelen.

Essence Baked Bronzy Blush swatch op hand

Eenmaal op mijn huid aangebracht, ziet er zonder dat ik het uitsmeer zo uit als op bovenstaande swatch op mijn hand.

Essence Baked Bronzy Blush swatch op hand uitgesmeerd.

zo ziet de shimmering body oil eruit als ik hem heb uitgesmeerd. Ik heb express twee foto’s bijgevoegd, omdat de kleur steeds veranderd als ik mijn hand beweeg. En of hij shimmert. Ik vind het wel een mooie subtiele shimmer en niet te opzicht aanwezig.

Essence Baked Bronzy Blush swatch op hand uitgesmeerd.

Je kunt zelf nog een beetje spelen met de hoeveelheid die je aanbrengt en de glow zo opbouwen.

Mijn mening

Ik moet eerlijk toegeven dat mijn hart een sprongetje maakte toen ik de Essence Bronzed This Way review aan het maken was. Het patroon op de brush vind ik erg vet. En ook had ik toevallig net een nieuwe brush nodig om mijn blush/bronzer aan te zetten. Dus het was net of ze me hadden gehoord!

De baked bronzy blush vind ik ook een fijn product/ Hij brengt gemakkelijk aan en heeft veel pigment. Maar ik moet er wel bij zeggen dat je van glitter moet houden als je deze blush gebruikt. Hij is helemaal geschikt voor de zomer, ik zou deze niet zo snel in de winter dragen denk ik…

Essence Bronzed This Way review

En dan de shimmering body oil. Ook zo’n mooi product waarbij je je neklijn, decolleté of andere gedeeltes van je lichaam mee kunt accentueren. Helemaal geschikt voor de zomer en al gebruik je hem dagelijks, dan gaat dit flesje toch best even mee.

Close-up natural summer look met Essence Bronzed This Way

Hier boven zie je nog een foto van mijn natural zomer look. Geen wenkbrauwproduct op, maar wel foundation, de baked bronzy blush en de shimmering body oil.

Al met al echt een budgetlook die er wel lekker zomers uitziet. Ik doe het ervoor, zeker op warme dagen.

Wat vind jij van deze Essence Bronzed This Way make-up items?

disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: