Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter

Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter

Zoals je misschien wel weet is het alweer twee weken geleden sinds de schaps vernieuwing van Essence voor het najaar. Daar zat dit pareltje ook bij: de Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter met een schattige Unicorn verpakking. In deze review vertel ik je er alles over en laat je ik je ook een swatch zien. Lees je mee?

Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter

Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter

Dit is de liquid highlighter waar het allemaal om draait in deze review! Een mond vol wel, die titel. Ik vind de naam wel leuk bedacht. Unicorns zijn super trendy, dus heel slim van Essence om hierop in te spelen met hun producten. Voordat we beginnen, lijkt met dit op het eerste gezicht een prachtige highlighter. Wanneer ik naar het flesje kijk lijkt het een beetje een rosegouden kleur te zijn. Met verschillende kleuren glitters erin. De glitters zijn erg lastig vast te leggen op de foto, dus dit komt helaas niet zo goed over. Maar in real life (en zeker met de zon erop) is de glitter goed zichtbaar. Ik ben erg benieuwd hoe deze Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter er geswatcht op mijn huid uitziet.

Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter

Essence over de Cosmic Cuties Liquid Highlighters

Drie vloeibare highlighters met lichtreflecterende pigmenten voor een buitenaardse, stralende gloed. Verkrijgbaar in rosé, zilver en brons, voor magische lichteffecten op de jukbeenderen en onder je wenkbrauwen!

Unicorn Love Liquid Highlighter

Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid HighlighterHier een swatch van deze prachtige kleur. Ik ben echt dol op het effect! Het is best wel een blinding highlighter, maar wel in een prachtige tint. En doordat het een vloeibare highlighter is, kun je goed doseren hoeveel glow je wil. Ik denk dat deze kleur heel veel mensen goed zal staan. Het is lastig vast te leggen op beeld, maar in real life zijn er nog wat mini-glittertjes te zien in verschillende tinten. Dit zorgt waarschijnlijk voor dat cosmic/unicorn effect. Ik vind het er in ieder geval heel erg mooi uitzien.

Conclusie

Okee, even alles op een rijtje zetten. Ik vind de verpakking van deze Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter heel erg leuk uitzien. Wellicht wat kinderlijk, maar ik vind het leuk gedaan met die holographic dop en unicorn emoji’s. De opdruk van de titel van het product vind ik ook leuk gedaan met dat planeetje. Dit is wel een verpakking die me aan zou spreken in het schap. Het product zelf is ook echt prachtig, een mooie roségouden kleur met verschillende subtiele glitters erin. Zodra je deze opdoet, heb je gelijk een frissere oogopslag. Samenvattend is het een kleur die heel veel mensen erg mooi zal staan. Ik ben dol op het effect van deze highlighter, en zal hem nog vaak dragen. Als je dus mijn conclusie vraagt? Ik kan je deze Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter zeker aanraden!

Deze liquid highlighter kost €3,59 en is o.a. te koop bij Kruidvat.

Dit was mijn review! Ik vond het heel leuk dit product eens te proberen, ik hoop dat je iets aan mijn review hebt gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Ga jij deze Essence Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter proberen?

Liefs, Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: