Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette

Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette

Vorig jaar oktober lag er een bijzondere limited edition in de schappen van de drogist. Een samenwerking tussen Catrice en Essence met de naam Royal Party: Sisterlove. Ook dit Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette zat ertussen. Vandaag laat ik je zien hoe hij eruit ziet. Kijk je mee?

Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette

Met het nieuwe jaar ontving ik dit Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette. Dit palette ziet er sowieso van de buitenkant al uit als een plaatje! Een gouden palette met sterretjes en roze vlokjes aan de bovenkant die bewegen als je het deksel open doet of het palette beweegt. I Love it!

Als je hem open doet, zie je een blaadje met vrolijke stickers. Erg leuk en origineel. Je kunt ze voor van alles gebruiken. Ik denk dat ik ze ga gebruiken inmijn nieuwe agenda.

Het palette bestaat, overwegend uit warme tonen. Het leuke is dat alle oogschaduw kleuren een naam hebben en ze zijn best romantisch al zeg ik het zelf!

Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette close-up

Swatches

Om de kleur van de oogschaduw beter te kunnen zien heb ik natuurlijk ook swatches gemaakt. De shimmery, glittery kleuren dekken erg goed evenals de wat meer matte. Ze lijken op mijn arm ook meer gepigmenteerd dan in het doosje.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette maakte deel uit van een limited edition collectie. Je kunt hem dus helaas niet meer volop in de schappen vinden. In een aantal winkels liggen de paletten van deze collectie nog wel in de uitverkoop bakken. Dus mocht je hem nog willen hebben, als je geluk hebt kun je hem nog scoren met korting!

De originele prijs van dit palette was € 7,99.

Wat vind jij van dit Essence Pink Glitter Show oogschaduw palette?
En ben jij meer een fan van Essence of Catrice?

2 Reacties

  1. Tessa Bowie
    januari 27, 2020 / 8:26 am

    Een erg leuke palette is dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: