Essence This Is Me lipstick review + WIN!

Essence kwam afgelopen zomer al met de This Is Me Collectie. In deze collectie zitten twintig nude lipstick varianten, maar er blijven er maar 8 in het vaste assortiment zitten.⁠ Om dit te vieren mag ik vandaag 8 verschillende lipsticks aan je laten zien én maar liefst 3x 8 lipsticks uit de Essence This Is Me lipstick collectie weggeven! Wat je hiervoor moet doen? Dat lees je in deze blogpost…

Essence This Is Me lipsticks alle 8 in huls

Essence This Is Me lipstick

Vandaag review ik voor jullie de acht lipsticks die in het vaste assortiment van Essence blijven zitten. Drie uit de lichte Essence This Is Me lipstick collectie. En eentje uit de Medium collectie. Later volgt er nog een aanvulling van de andere vier kleuren, maar helaas heb ik die op het moment nog niet. Kijk je met me mee?

01 – Freaky

Hieronder zie je de kleur 01 – Freaky.

Essence This Is Me lipstick 01 freaky onderkant verpakking

En is eigenlijk meer geschikt voor de wat lichtere huid. Zelf heb ik een getinte huid, maar ik ga deze lipstick zeker proberen!

Essence This Is Me lipstick 01 freaky zijaanzicht

Als ik naar de lipstick kijk vind ik het een prachtige nude kleur. Bij het aanbrengen voelt de textuur zacht en romig. En ook heeft de lipstick een prima dekking.

Essence This Is Me lipstick 01 freaky op lippen

Hierboven zie je hoe de lipstick op mijn lippen eruit ziet. Een mooie kleur, maar hij maakt mijn huid wel wat flets. Je kunt wel duidelijk zien dat deze iets beter zou ogen op een lichtere huid.

Ben je trouwens benieuwd naar de swatches van deze lipstick? Scroll dan even door naar beneden. Daar vind je en foto van alle lipstick swatches uit de This Is Me collectie bij elkaar.

02 – Happy

Hieronder zei je de lipstick 02 – Happy.

Essence This Is Me lipstick 02 Happy onderkant verpakking

Wat een happy kleur. Erg warm en met een roze ondertoon.

Essence This Is Me lipstick 02 Happy zijaanzicht

En wat een pigment. Zelf vind ik deze kleur echt prachtig! Hieronder zie je hoe op mijn lippen eruit zit. Deze is zeker goed geschikt voor de wat getintere huid, maar kan denk ik ook wel voor een lichte huid.

Essence This Is Me lipstick 02 happy op de lippen

Een prima kleur voor een everyday casual look.

03 – Bold

Hieronder zie je de kleur 03 – Bold.

Essence This Is Me lipstick 03 bold zij aanzicht

De kleur neigt wat meer naar een abrikoos-achtige kleur. I really like it!

Essence This Is Me lipstick 03 bold onderkant verpakking

Hieronder zie je hoe de 03 – Bold lipstick op mijn lippen staat. Deze kleur lijkt mij inderdaad wat meer geschikt voor de lichter getinte dames. Hij doet mijn huid een beetje flets ogen. Maar dat neemt niet weg dat het een prachtige kleur is!

Essence This Is Me lipstick 03 bold op lippen

Benieuwd naar de swatches van deze lipstick? Scroll dan even door naar beneden. Daar vind je en foto van alle lipstick swatches uit de This Is Me collectie bij elkaar.

04 – Crazy

Hieronder zei je de kleur 04 – Crazy.

Essence This Is Me lipstick 04 Crazy onderkant verpakking

Deze is net weer wat rozer dan 02 – Happy.

Essence This Is Me lipstick 04 Crazy zijaanzicht

Op mijn lippen valt hij wat lichter uit dan ik gedacht had, wanneer je de lipstick in de huls ziet. Ik vind ook dit een mooie warme kleur.

Essence This Is Me lipstick 04 Crazy op de lippen

05 – Legendary

Hieronder zie je de kleur 05 – Legendary.

Essence This Is Me lipstick 05 legendary zijaanzicht

De kleur is een bruinachtige nude tint. Hij valt dus ook wat bruiner uit dan de 03- bold.

Essence This Is Me lipstick 05 legendary onderkant verpakking

Ook deze lipstick brengt fijn aan en heeft net al de andere lipsticks een heerlijk romige textuur. De dekking vind ik iets minder, maar dit heeft denk ik meer te maken met de lichte kleur en mijn wat donkere lipkleur. Inderdaad beter geschikt voor de licht getinte huid.

Essence This Is Me lipstick 05 legendary op lippen

Benieuwd naar de swatches van deze lipstick? Scroll dan even door naar beneden. Daar vind je en foto van alle lipstick swatches uit de This Is Me collectie bij elkaar.

06 – Real

Hieronder zie je de kleur 06 – Real.

Essence This Is Me lipstick 06 Real onderkant verpakking

Deze kleur neigt meer naar een roze-bruinachtige tint.

Essence This Is Me lipstick 06 real onderkant verpakking

Dit is een kleur die ik zelf eerder zou uitkiezen om te dragen. Ik vind hem prachtig ogen.

Essence This Is Me lipstick 06 real op de lippen

07 – Enough

Hieronder zie je de kleur 07 – Enough.

Essence This Is Me lipstick 07 enough onderkant verpakking

Deze kleur is meer geschikt voor de medium tot donkere huid.

Essence This Is Me lipstick 07 enough zijaanzicht

Ik vind deze kleur er toch echt wel uitknallen op mijn lippen ten opzichte van de andere kleuren. Ik zou hem zelf niet gekocht hebben als ik hem zo in de huls zou hebben zien staan. Maar jeetje wat is hij mooi!

Essence This Is Me lipstick 07 enough op de lippen

08 – Strong

Hieronder zie je de kleur 08 – Strong.

Essence This Is Me lipsticks 08 strong onderkant

Ik snap wel waarom deze lipstick de naam ‘Strong’ heeft gekregen. Het is een intens donker paarse kleur.

Essence This Is Me lipstick 08 strong zijaanzicht

Wauw kijk eens wat een liplook! Persoonlijk zou ik het nog niets mooier hebben gevonden met een lippotlood. Omdat dan de lijnen bij je lippen net wat strakker zijn. Hoe donkerder de kleur van een lipstick hoe meer dit opvalt vind ik. Deze zijn overigens verkrijgbaar, maar had ik bij het reviewen niet in mijn bezit. Dus dan maar zo! Dit doet overigens niks af aan de prachtige intense kleur.

Essence This Is Me lipsticks 08 strong

En het is helemaal waar, met een tintje komt deze lipstick nog beter uit de veren. Ik vind hem ook goed passen bij het herfstachtige weer en zou deze lipstick vaker in de herfst/winter dragen.

Hieronder vind je trouwens de swatches van alle lipsticks op een rij.

Alle Essence This Is Me lipsticks

Hieronder zie je alle Essence This Is Me lipsticks nog een keer op een rijtje.

alle Essence This Is Me lipsticks onderkant verpakking

Je ziet hier de Essence This Is Me lipsticks zowel boven als onder in de volgorde van Links naar rechts (❤ 01 Freaky, ❤ 02 Happy, ❤ 03 Bold, ❤ 04 Crazy, ❤ 05 Legendary, ❤ 06 Real, ❤ 07 Enough, ❤ 08 Strong)

alle 8 Essence This Is Me lipsticks op de lippen

Swatches

Op de foto hierbeneden zie je de swatches van de Essence This Is Me lipstick van links naar rechts: ❤ 08 – Strong, ❤ 05 – Legendary, ❤ 03 – Bold, ❤ 01 – Freaky.

Essence This Is Me lipstick swatches, 01,03,05 en 08

Op de foto hierbeneden zie je de swatches van de Essence This Is Me lipstick van links naar rechts: ❤ 08 – Strong, ❤ 05 – Legendary, ❤ 06 – Bold, ❤ 07 – Enough.

Essence This Is Me lipstick swatches, 02,04,06 en 07

Mijn mening

De Essence This Is Me lipstick voelen erg zacht en comfortabel aan op mijn lippen . Doordat de lipsticks een prima dekking hebben, breng je ze snel en gemakkelijk aan. Het lijkt mij best lastig om zoveel varianten op nude tinten te maken, maar deze drie kleuren zijn allemaal warm en prima te combineren met een dagelijkse look.

Essence This Is Me lipsticks onderkant verpakkingen

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de 02- Happy, 06 – Real, prettige lipstick om dagelijks te gebruiken. En de 07 – Enough, een wat stoerdere look creëer je hiermee, omdat je lippen er wat warmer door ogen. De 08 – Strong past wat beter bij de koudere temperaturen die er aan zitten te komen.

alle 8 Essence This Is Me lipsticks bovenaanzicht

Al heb ik bij deze looks geen lippotlood gebruikt, de lipstick blijft goed zitten en trekt niet in de lijntjes van de mondhoeken. Als je het mij vraagt hele mooie budget lipsticks die prettig aanvoelen en dat voor een prima prijs!

Essence This Is Me lipstick verpakking in mijn hand

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze fijne lipsticks uit de Essence This Is Me lipstick collectie kopen? Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 2,89 per stuk.

Essence This Is Me lipstick alle 8 winnen

Win – 3 x 8 Essence This Is Me lipsticks

Ben je enthousiast geworden? Ik verloot maar liefst 3x een pakket met daarin 8 Essence This Is Me lipsticks:

❤ 01 Freaky
❤ 02 Happy
❤ 03 Bold
❤ 04 Crazy
❤ 05 Legendary
❤ 06 Real
❤ 07 Enough
❤ 08 Strong

Wat moet je doen?

Vermeld hieronder dat je mee doet en vertel waarom je zo graag wilt winnen. De 3 winnaars worden geloot uit onderstaande reacties.

GESLOTEN! Deze winactie loopt t/m 22 november 2019 en is alleen geldig voor bezoekers uit Nederland en België. (Na het sluiten van de winactie contacteer ik de winnaars via e-mail dus houdt je inbox in de gaten!)

Goodluck!

24 Reacties

 1. Ling
  november 18, 2019 / 7:03 am

  Dat zijn mooie kleuren. Ik hoop het te winnen voor de feestdagen dan zie ik straks mooi uit.

 2. Nathalie van t Hof
  november 18, 2019 / 7:15 am

  Wat een mooie kleuren ik doe graag mee voor nummer 7. Om samen met dochter Luna te shinen met kerst

 3. SONJA DE JAGER
  november 18, 2019 / 7:23 am

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag de lipsticks willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk DÉ powervrouw die ik ken.

  Met volle overgave gedurende de dag, elke minuut, elk uur,
  Gaat zij voor de dieren en cliënten door het vuur.

  Op de zorgboerderij,
  Maakt zij de dieren en mensen met een beperking ontzettend blij.

  Harde wind, kou of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  • Aliya
   november 18, 2019 / 10:30 am

   Ik zou het graag voor mijn dochter willen winnen!
   Ze is vorige week thuis gekomen met een rapport waar papa en mama trots op waren..

   En natuurlijk dat ze na mijn bevalling dus 7 weken terug mijn rechter hand was, ze is 6 jaar en ze heeft me super veel geholpen en gezorgd voor haar broertje.. Ben heel dankbaar aan haar, dus daarom wil ik mee doen en winnen voor me dochter want ze houd van opmaken😀 als we uitgaan

 4. Nancy Praat
  november 18, 2019 / 8:36 am

  Omdat dit wel hele mooie kleuren zijn en ik al heel lang geen make-up meer heb op gehad en nu zeker na het zien van deze mooie lipsticks het toch weer wil gaan proberen.

 5. november 18, 2019 / 8:36 am

  Super leuke winactie! Ik doe mee, omdat ik het prachtige kleuren vind allereerst. Waarschijnlijk kan ik in de morgen niet kiezen welke ik op doe. Tot nu toe ben ik het meest onder de indruk van 7 Enough. Niet gedacht dat die kleur zo mooi zou zijn op je lippen. Verder doe ik mee, omdat ik als juf vaak misgrijp als ik een lipstick nodig heb op school. Als ik er 8 win, zit er altijd wel 1 (misschien 2) in mijn tas zodat mijn lippen er fabulous uit blijven zien :).

 6. Ramona
  november 18, 2019 / 8:42 am

  Ohh wat een mooie kleuren.😍

  Ik zou het graag willen winnen, omdat ik gewoon van lipsticks hou en dan zie ik er met de feestdagen of andere dagen mooi uit.

  Xx

 7. Bianca Schonewille
  november 18, 2019 / 9:00 am

  Wat een prachtige kleuren. Ik doe heel graag mee zodat ik samen met mijn twee nichtjes ze kan delen.
  Zien we er alledrie met de kerst er straks mooi en flitsend eruit.

 8. november 18, 2019 / 9:19 am

  wat een prachtige kleuren lipstick. Ik zou graag willen winnen, want ik ben dol op lipstick en je kan nooit genoeg lipsticks hebben!

 9. Sumeyye
  november 18, 2019 / 10:13 am

  Ay ay ay staat je super mooi hoor Marie. Love u miss you ❤

 10. Claudia
  november 18, 2019 / 11:02 am

  Ik doe heel veel vrijwilligerswerk in de belangenbehaftiging van mensen met een arbeidsbeperking. Ik voel mezelf met lippenstift zelfverzerder en krachtiger. Omdat ik een donkere huidskleur heb staat een mooie kleurtje lippenstift erg mooi en ik voel me intens gelukkig als ik lippenstift op heb.

 11. Serap
  november 18, 2019 / 11:16 am

  Ik doe graag mee ! Ik draag zelf weinig make-up, maar lipstick draag ik heel graag. Als ik win, heb ik keuze uit deze 8 prachtige kleuren. Ik ben persoonlijk dol op nude, dus genoeg keus!

 12. Goyers.S
  november 18, 2019 / 6:16 pm

  Oh wat een leuke kleuren. Ik zou graag mee doen voor mijn beste vriendin. Zij heeft een zwaar jaar achter de rug en ik probeer er voor haar te zijn en af en toe eens een klein geschenkje te geven, om haar te laten weten dat ik er voor haar ben en trots op haar ben. Dit zou ze een heel leuke geschenkje vinden en daarbij zou ik willen zeggen aan dat ik trots op haar ben opdat ze terug is begonnen met school ook al is haar grootmoeder een week voor het schooljaar begon gestorven.

 13. Mirjam
  november 18, 2019 / 8:26 pm

  Oehhh wat een gave kleuren!! Vooral 2 3 en 4 lijken mij echt gaaf. Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte kleur! Perfect om elke dag af te wisselen.

 14. Marian B
  november 18, 2019 / 8:46 pm

  Mijn lipsticks gebruik ik goed, ze zijn bijna allemaal op. Dus tijd voor een nieuwe collectie. Ik houd wel van wat afwisseling. Dit zijn zeker mooie kleuren die ik graag zou willen proberen.

 15. Hannah
  november 18, 2019 / 10:09 pm

  Gaaf, zeg!! Ik hou heel erg van lipstick dragen. Als ik me niet fijn voel, kan lipstick mij beter laten voelen. Ik voel mij op en top vrouw en zelfverzekerd als ik een mooie kleur op mijn lippen heb. Ik wissel graag af, en ben niet bang om op te vallen. Ik zou willen winnen, want dan kan ik mooie kleuren uitzoeken voor alle mooie dingen die ik ga meemaken aankomend jaar; weekend weg met vriendinnen, weekend weg met mama en oma, diplomering van mezelf en van mijn broertje. Het zou extra vertrouwen geven! 😍

 16. Hannah Kagenaar
  november 18, 2019 / 10:19 pm

  Ik doe mee! Omdat ik eigenlijk niet super veel lippenstiften heb en ik zou het heel leuk vinden voor het kerstdiner om een leuk kleurtje op te hebben, ik vind nummer 8 heel mooi!

 17. Marijke Hauwert
  november 19, 2019 / 6:18 pm

  Wat een frisse en toch zachte kleuren, ik ben 77 en wil nog een keertje stralen met een kleurtje dat bij mijn helemaal grijze haar past. Dus mocht ik een kans maken dan hoef ik niet een heel pakket de kleuren 3 en 5 lijken mij zeer geschikt voor een jongedame van 77, ja ik benadruk het maar. De oudjes zijn nog niet. Oor en door iedereen afgeschreven hoop ik.
  Ik wens jou veel succes met jouw vlogs, ontzettend apart Melicious with delicious colors groet, Marijke H

 18. Mirjam Hellingman
  november 19, 2019 / 9:29 pm

  Leuke kleurtjes lipstick kunnen we hier wel gebruiken. Ik en mijn puber tweelingdochters Sterre en Nikki willen deze heel graag uitproberen.

 19. Chayenne
  november 20, 2019 / 12:20 am

  Ik heb geen lippenstift weet nooit welke kleur met dit setje ben ik in 1x klaar! Kijken wat t met die lipjes van mij doet…. en 19 minuten geleden was ik nog jarig uhhh kadootje voor mezelf?

 20. Anita Hubert
  november 20, 2019 / 1:58 am

  Ik doe graag mee! Het is al een hele tijd geleden dat ik lipstick gekocht heb. Ik ben wel weer toe aan wat nieuwe kleurtjes. Leuk voor de variatie. Ik hou ervan!

 21. Linda Raaijmakers
  november 20, 2019 / 12:17 pm

  Ik wil graag winnen omdat ik dolenthousiast ben geworden van deze kleuren en dat ik toch eens wat vaker lipstick moet gaan dragen. Want ik krijg steeds complimenten als ik dat doe dus dit is een reden om het vaker te dragen. En het is een leuk cadeau voor de feestdagen voor mezelf. Overigens zou ik het gezellig delen met mijn zus Chantal :D

 22. Linda de bode
  november 20, 2019 / 4:33 pm

  Dat is prachtig en handig om te verdelen met 3 dochters

 23. Nicole Maessen
  november 20, 2019 / 8:04 pm

  Ik.vind het altijd moeilijk om een goede kleur lipstick te vinden. Te vaak kom ik met een miskoop thuis. Nu zie ik hoe de kleuren echt zijn op je lippen en er zitten heel wat fantaztische kleiren tussen. Ik loot dan ook heel graag mee. De kleuren die ik niet opdoe zullen door míjn dochter ingepikt worden. Die staat net elke kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: