Essence waterproof liquid ink eyeliner

Bijna elke dag draag ik eyeliner, het is onderdeel geworden van mijn basis make-up. Steeds ben ik opzoek naar een goede eyeliner die de hele dag blijft zitten, makkelijk aan te brengen is en mijn huid niet irriteert.

Doordat ik meerdere producten van essence gebruik liep ik in de Kruidvat tegen deze eyeliner aan. Uiteraard had ik er al veel goeds over gehoord, dus leek het me een goed idee om deze Essence eyeliner eens te gaan testen voor mezelf, maar natuurlijk ook voor jullie!

Essence eyeliner
De verpakking is niet echt heel spannend. Een zwarte verpakking met groene dop. Op de verpakking staat: “Liquid ink eyeliner with high precision brush applicator.”

Essence eyeliner

Deze Essence eyeliner heeft dus een brush applicator, hierdoor zou je met meer precisie je wing moeten kunnen aanbrengen. Ik moet echt even wennen aan het kwastje. Meestal gebruikte ik een stift of een potlood, nog makkelijker!

Essence eyeliner

Wat ik heel fijn vind aan deze brush applicator is dat je er gemakkelijk hele dunne lijntjes mee kunt aanbrengen. Je moet wel een vaste hand hebben, want een schoonheidsfoutje ligt zo op de loer.

Essence eyeliner

Wat ik zelf erg lastig vind met liquid eyeliners is als je op je wimpers knoeit. Je wimperharen aan elkaar gaan plakken, waardoor je later problemen hebt met het opbrengen van je mascara. Blijven oefenen dus!

Essence eyeliner

Wat ik vind van deze Essence waterproof liquid ink eyeliner? Ik ben erg tevreden met het resultaat die deze Essence eyeliner geeft. Een mooie dunne lijn, die de hele dag goed blijft zitten.  Wat ik erg mooi vind is dat hij echt intens zwart is. Bij het reinigen gaat de Essence eyeliner er makkelijk af in tegenstelling tot andere waterproof eyeliners.

De Essence waterproof liquid ink eyeliner is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 2,59

Wat mij betreft zeker een aanrader dus. Hebben jullie deze Essence eyeliner al in jullie make-up stash zitten?

 

2 Reacties

  1. juli 18, 2016 / 8:47 am

    Ik kende hem nog niet. Ik gebruik op dit moment een eyeliner van Trend it up.

  2. Alexa
    maart 31, 2017 / 4:14 pm

    Vind je deze beter dan de eyeliner stempel die je vandaag hebt gepost?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: