Etos Hair Oil, Hair Serum, Sea Saltspray & Gelspray

De Etos haarlijn is helemaal vernieuwd en er zijn nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Ik test voor jullie de Hair oil, Hair Serum, Sea Saltspray & Gelspray uit. Lees je mee?

Dit is wat Etos zelf zegt over haar nieuwe haarproducten:

De totaal vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment van maar liefst 20 producten, zoals gels voor hem en mousses en haarlak voor haar. Allemaal voorzien van een geweldige hold factor en super makkelijk in gebruik. Nieuw toegevoegd aan de lijn zijn de verzorgende Hair Oil, het herstellende Hair Serum en de Sea Salt Spray. Kortom: Etos heeft voor iedere behoefte, haartype en coupe het perfecte stylingproduct. Zo zit je haar beter dan ooit! De haarstylingproducten zijn gemakkelijk te kiezen door de aangegeven hold factor. Hoe hoger het cijfer, hoe sterker de hold! Bron

Etos Hair Oil

Etos Hair Oil, Hair Serum, Sea Saltspray & Gelspray

Speciaal ontwikkelt voor beschadigd haar, gaat deze hair oil je het pluizen van je haar tegen  zonder het vet te maken. En dat doet het niet alleen, het verzorgt je beschadigde haar ook nog eens! Je kan de hair Oil gebruiken op handdoek droog haar of droog haar. De Hair Oil heeft een heerlijke frisse geur. Let op: niet aanbrengen op de aanzet, het verzwaart je haar. Ik verdeel een pompje over mijn handen en wrijf goed om de olie op te warmen. Vervolgens verdeel ik de oil over de lengte van mijn haar en ik neem vooral de puntjes goed mee! Mijn haar glanst ervan en voelt zacht en ook is het gelijk een stuk minder statisch! Voor mij is deze Hair Oil ideaal om te gebruiken, omdat het mijn haar niet vet maakt en mijn haar ontpluist.

Etos Hair Oil €3,99 -125ml

Etos Hair Serum

Etos Hair Oil, Hair Serum, Sea Saltspray & Gelspray

Een kleine schattige flacon met een inhoud van 30 ml. Je hebt er maar een ieniemienie beetje van nodig omdat het geconcentreerd is en dat is wel zo zuinig. Dit serum geeft je haar een oppepper. Ik gebruik het op handdoek droog haar en verdeel één pompje over de lengte van mijn haar. Mijn haar voelt zachter en lijkt beter gehydrateerd. Na dit serum een hele week dagelijks gebruikt te hebben merk ik wel degelijk verschil.

Etos Hair Serum €3,99 – 30ml

Sea Salt Spray

Etos Hair Oil, Hair Serum, Sea Saltspray & Gelspray

Sea salt spray doet me denken aan zon, zee en strand. Oewh wat hou ik er van!  Ik hou van het beachlook effect en ben daarom erg benieuwd naar wat dit product doet voor mijn haar. Ik begin net iets onder de aanzet, omdat ik bang ben dat het mijn haar verzwaard. Dit werkt overigens het beste op handdoek droog haar. Ik verdeel de sea salt spray met verschillende pompjes over de lengte van mijn haar tot in de punten. Het geeft mijn haar echt die beachlook effect en maakt het lekker warrig zonder het te laten plakken of verzwaren.Ook de geur van deze spray vind ik geweldig! Hij ruikt namelijk lekker fris.

Sea Salt Spray €4,99 -150ml

Gel Spray

Etos Hair Oil, Hair Serum, Sea Saltspray & Gelspray

Deze gel spray combineert een sterke fixatie met het gemak van een spray. Het beste kun je deze aanbrengen op handdoek droog haar. Dit geeft het beste effect, maar ook ook op droog haar kun je de gel spray gebruiken. Wat ik fijn vind is dat de spray niet plakt na het opdragen. Ook blijft mijn haar goed op zijn plek zitten en is mijn haar de gehele dag gefixeerd.

Gel Spray €1,99 euro – 150ml

Etos Hair Oil, Hair Serum, Sea Saltspray & Gelspray

Ik vind de Etos haarlijn fijne producten om dagelijks te gebruiken. Het is natuurlijk maar net afhankelijk hoe ik mijn haar staal welk stylingsproduct ik gebruik. Ik ben voornamelijk erg blij met de Etos Hair oil, omdat ik door het kleuren van mijn haar nog wel eens last heb van droge punten en pluizig haar. Door de Hair oil te gebruiken in combinatie met het serum zit mijn haar weer on fleek!

Verkrijgbaarheid

De Etos Hair Oil, Hair Serum, Sea Saltspray & Gelspray zijn verkrijgbaar bij alle Etos filialen en via ah.nl

Wat vind jij van de Etos haar styling producten?

2 Reacties

  1. november 3, 2016 / 9:57 am

    Ik gebruik dit soort producten nooit maar het is goed om te weten dat Etos het heeft, lekker dierproefvrij ook nog :D

  2. november 3, 2016 / 10:03 am

    Ik ben erg benieuwd naar de olie en het serum. Denk dat ik ze binnenkort wel even ga uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: