Etos Holographic Make-up de trend van dit moment

Etos Holographic Make-up

Hou jij ook van ‘shinen’? Deze Etos Holographic Make-up laat je zeker stralen! Afhankelijk van de weerkaatsing van het licht veranderen deze mooie make up producten en de glitters hierin van tint. Zo heb je verschillende ‘shades’ voor de prijs van één. En de verpakkingen van deze lijn zijn ook helemaal hot!

Etos Holographic Make-up

Holographic lipsticks

Ik  ontving twee Holografische lipsticks in de kleuren Pink Princess en de Fairy dust. Het zijn transparante lipsticks waarin glitters verwerkt zijn. De glitters in de lipsticks geven verschillende kleureffecten op je lippen en ik test ze vandaag voor jullie uit.

Etos Holographic Make-up

De verpakking van de lipstick is metallic paars. En als je het mij vraagt een echte eyecatcher.

Pink Princess

De Pink Princess lipstick heeft een licht roze ondertoon en zit vol met glitters. Hieronder zie je een swatch op mijn arm.

Etos Holographic Make-up-close-up

Zo ziet de Pink Princess eruit op mijn lippen. Een mooie subtiele glans, die naar mijn mening voor mijn huidskleur net iets te ligt is. Heb je zelf een iets lichtere huidskleur? Dan zal deze lipstick prima bij je staan hoor.

Etos Holographic Make-up

De Fairy dust, moet meer een soort fee stof zijn. Deze is wit en geeft ook echt een witte gloed af op je lippen. Zie de swatch. De glitters komen nog meer tot hun en lijken meer kleuren te hebben dan die in de Pink Princess.

fairy dust
En zo ziet de Fairy dust eruit op mijn lippen.

Etos Holographic Make-up-close-up

Deze vind ik net een beetje ogen als een lipgloss. Het verschil met een lipgloss is dat de textuur van de lipsticks erg fijn is. Daarnaast hydrateert de lipstick mijn lippen. Erg prettig is de romige textuur die ervoor zorgt dat je het gevoel hebt dat er een lip balm op je lippen zit. Zo blijven ze de hele dag verzorgd aanvoelen. Ben je meer van de matte lipsticks? Dan kun je deze Holographic lipsticks beter vermijden, want dat zijn deze lipsticks van Etos niet bepaald.

Etos Holographic Make-up

Naast de Pink Princess en Fairy dust is de Holographic lipstick ook verkrijgbaar in een Mauve O-holic uitvoering. De lipsticks zijn verkrijgbaar voor € 3,99.

Face & Body Glitter

Elke dag is het tijd voor een feestje. En dat gaat je zeker lukken met deze Face & Body glitter.

Etos Holographic Make-up

Ik ontving de variant Snow Man. Een prachtige body glitter met een blauwachtige gloed. Of je hem nu subtiel aanbrengt in de hoek van je oog tegen je neusbot aan, als oogschaduw of op je decolleté een fonkelende glans achterlaat. Hieronder zie je een swatch op mijn hand.

Etos Holographic Make-up

Het leek me leuk om de face & body glitter te gebruiken als oogschaduw. Ik breng eerst wat primer aan op mijn ooglid en strooi daarna voorzichtig de glitters eroverheen.

Etos Holographic Make-up

De glitters geven echt een super feestelijke effect en ik heb nog niet eens oogschaduw opgedaan, voor ik ze aanbracht. Door de primer blijven de glitters beter zitten en heb ik er de hele dag plezier van.

De face & body glitter is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: Fairy Dust, Pink Princess, Ice Princess en kost € 2,99 per stuk.

Holographic fixing spray

En als dan al je make-up erop zit is het tijd voor een goede fixing spray. Voor zover ik heb kunnen vinden is deze hetzelfde als die in het standaard assortiment zit van de Etos, maar dan met een holographic verpakking en een licht-weerkaatsend effect. Hierdoor ziet je huid er nóg gezonder uit!

Etos Holographic Make-up

De fixing spray droogt snel en plakt niet. Daarnaast is hij ook nog eens super betaalbaar met een prijs van € 5,99 voor 75 ml.

Etos Holographic Make-up

Hieronder zie je hoe ik eruit zag toen ik me had opgemaakt met alle producten van de Etos Holographic Make-up lijn.

Misschien is het je nog niet opgevallen, maar op alle foto’s heb ik geen mascara op. Ik vind dit zelf niet zo mooi, maar omdat ik net mijn wenkbrauwen heb laten bijwerken: microblading 3d hairstrokes, komt de mascara bij het afhalen wellicht in mijn wenkbrauwen terecht. Dit kan ten koste gaan van het pigment, waarvan ik hoop dat deze weer net zo goed blijft zitten als vorig jaar.

Etos Holographic Make-up

Ik vind de Etos Holographic Make-up producten stuk voor stuk fijne producten. En de Fairy dust, zal ik zeker toevoegen aan mijn dagelijkse make-up routine. De glans die hij afgeeft vind ik heel mooi en hierdoor lijken mijn lippen ook net wat voller dan normaal. Ik zou hem alleen wel wat subtieler aanbrengen. Less is more, zullen we maar zeggen.

Etos Holographic Make-up

Deze Etos exclusieve make up producten zijn een Limited Edition editie en hierdoor in beperkte oplage verkrijgbaar. Ze liggen alleen in maart en april in de Etos-winkel bij jouw in de buurt.

Wat vind jij van de Etos Holographic Make-up?
Wat zou jij graag willen hebben?

8 Reacties

 1. april 12, 2018 / 9:58 am

  Ik vind het idee en de verpakking echt super leuk, maar of ik het zelf zou gebruiken….

 2. april 12, 2018 / 10:38 am

  De lipsticks hebben voor mij te veel glitter. Zou allemaal wel leuk zijn voor een feestje :)

 3. april 12, 2018 / 11:25 am

  Die hele lichte vind ik niet mooi, maar de roze wel. Wat een bijzonder effect meteen. Ik vind het een beetje science fiction achtig!

 4. april 12, 2018 / 12:54 pm

  ik vind het op je huid wel erg mooi. Op de lippen wta minder

 5. april 13, 2018 / 10:11 am

  Ik ben dol op glittertjes en shimmertjes, maar het houd me ook wel een beetje tegen dat ik niet echt de gelegenheid heb om het te dragen. Party time is over zeg maar, haha. Het staat je wel echt prachtig!

 6. april 14, 2018 / 9:12 pm

  Ik ben dol op glitter maar dit is toch niet zo mijn ding geloof ik. Al kan ik me wel voorstellen dat het voor een feestje wel mooi kan zijn.

 7. april 14, 2018 / 11:06 pm

  Ziet er mooi uit en eigenlijk ook nog best basic met een beetje extra, leuk!

 8. april 23, 2018 / 2:01 pm

  Ik vind ze erg leuk en super handig voor een party. Mijn dochtertje zou ze ook GEWELDIG vinden. Enorme glitterfan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: