Niet alleen vrouwen vinden hun uiterlijk belangrijk, tegenwoordig zijn er ook steeds meer mannen die iets aan hun uiterlijk doen.  Wist je dat de mannenhuid heel anders dan die van een vrouw in elkaar zit? Als man moet je dus niet het potje crème van je vrouw plunderen! Nee, als man heb je producten nodig die speciaal zijn afgestemd op de mannen huid. Etos speelt hier op in en komt met een nieuwe skincare-lijn bestaande uit 7 producten. Abdullah testte de Etos huidverzorging speciaal voor mannen uit en deelt zijn ervaring met jullie.

De mannen gezichtsverzorging bestaat uit 3 lijnen; ‘normal’, ‘sensitive’ en ‘active energy’. Voor elke huid, man en lifestyle wat wils!

Etos Face Cream For Man

De face cream for man is verkrijgbaar in twee varianten; ‘normal’, en ‘sensitive’ Al denkt niet elke man na over gezichtsverzorging, het is toch verstandig om elke ochtend en avond je gezicht in te smeren met een goede gezichtscrème.

Normal Face Cream

Etos for Men

De face Cream hydrateert, verzorgt en verzacht de huid. De verpakking is niet erg speciaal. De verpakking bevat 50ml face cream en vind ik wel erg mooi. Simpel, maar shiny! Het pompje zorgt ervoor dat de face cream makkelijk te doseren is, dus geen geknoei.

Verkrijgbaar in een 50 ml verpakking voor € 3.99

Sensitive Face Cream

Etos for Men

Etos Face Cream Sensitive for men is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De huid die snel geïrriteerd is en niet overal tegen kan. Daarom bevat deze face cream 0% alcohol. De crème  hydrateert de huid intensief, verzorgt en verzacht de snel geïrriteerde huid.

Verkrijgbaar in een 50 ml verpakking voor € 4.49

Etos Face Gel for Man

Mocht je nou niet zo gecharmeerd zijn van crème in de ochtend, omdat deze precies lijkt op die van je vrouw? Geen probleem! Etos heeft ook een face gel speciaal voor mannen.

Active Energy

Etos for Men

Etos Active Energy  face gel for men verzorgt en hydrateert de huid intensief en zorgt voor een verkwikkend gevoel. Deze facegel is verrijkt met anti-aging Q10, cafeïne en vitamine B complex. Weg met die rimpels!

Verkrijgbaar in een 50 ml verpakking voor € 4.49

quote

Tip van Abdullah: Heb jij na het sporten ook altijd zo’n last van je huid? Breng dan na het douchen de Active Energy  face gel aan. Het verzorgt de huid en geeft een heerlijk gevoel oppeppend gevoel.

Etos Aftershave Balm for men

Etos for Men

Er is niets vervelender dan na een frisse scheerbeurt een geïrriteerde huid te hebben. Omdat ik als man elke dag mijn baardgroei moet scheren, kan ik dit beamen. Daarom kan ik je aanraden om altijd gebruik te maken van aftershave balm. Deze is speciaal ontwikkeld om de huid direct na het scheren te verkoelen, scheerirritatie te verminderen en de huid te kalmeren.

Normal Aftershave Balm

Etos for Men

Etos Normal Aftershave Balm kalmeert de pas geschoren huid. De Balm helpt bij het voorkomen van droge en trekkerige plekken op de huid.

Verkrijgbaar in 100 ml verpakking € 4.49

Sensitive Aftershave Balm

Etos for Men

Etos Aftershave Balm Sensitive for men is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en helpt bij het voorkomen van een droge en trekkerige huid én kalmeert de snel geïrriteerde huid direct na het scheren. Bevat 0% alcohol.

Verkrijgbaar in een 100 ml verpakking € 4.49

quote


Tip van Abdullah:
Een kleine hoeveelheid van je Aftershave Balm is al voldoende. Verdeel over de handpalmen en daarna over de geschoren delen van het gezicht.

Etos Sensitive Face Wash for men

Etos Face Wash Sensitive for men reinigt de gevoelige huid op milde wijze, hydrateert en verfrist. Verrijkt met aloë vera om een droge en trekkerige huid te voorkomen.

Verkrijgbaar in een 150 ml verpakking voor € 3.49

Mijn mening over de Etos huidverzorging speciaal voor mannen

Ik heb ervaren dat fijne producten niet duur hoeven te zijn. De producten doen goed hun werk en trekken snel in. Ook plakken de producten niet, wat erg fijn is vooral met de zomerdag.

Etos for Men

In de ochtend en avond maak ik als eerste mijn huid schoon met een tonic. Weg met al die afvalstoffen! Ook dit product verkopen ze bij Etos. Ik gebruik meestal een tonic van het Etos  eigen merk. Wat fijn is, is dat dit product zowel door man en vrouw te gebruiken is. Hé is dat ff handig!

Ik gebruik de Aftershave balm na het scheren. Dit geeft mijn huid een heerlijk relaxed gevoel, kan niet meer zonder! De Ative Energy cream vind ik super geschikt na dat ik veel heb gezweet. Op een hete zomerdag of na een sportschool sessie kan mijn huid wel wat extra gebruiken.  Hierna gebruik ik de Normal face cream om mijn huid te verzorgen en veroudering tegen te gaan.

Etos for Men

Alle producten hebben een lekkere mannelijke geur. Ik kan de geur niet precies omschrijven, maar ik vind hem wel erg lekker.

De nieuwe Etos gezichtsverzorging for Men is vanaf nu verkrijgbaar in alle Etos-winkels.

Welke Huidsverzorgingsproducten gebruikt jouw man of vader?

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf. Lees hier de disclaimer.