Etos nieuw nagellak assortiment + tip

Met een geheel vernieuwde make-up collectie kon het Etos nagellak assortiment natuurlijk niet achterblijven! Vandaag review ik enkele kleuren uit het Etos nieuw nagellak assortiment.

De lijn is gloedje nieuw en ook super uitgebreid. Zo zijn er 12 kleuren collecties met elk 6 kleuren. Hierdoor heb je dus de keus uit 72 nagellak kleuren! Wil je weten hoe de kleuren er allemaal uitzien, klik dan hier.

Net zoals tassen en schoenen, kan je nooit genoeg nagellak hebben… Mij maken ze er in ieder geval erg blij mee met deze nieuwe collectie, want ik kan kieskeurig zijn met nagellak kleuren!

De kleuren die ik vandaag voor jullie review zijn: 23 Sweet Red, 44 Omg en de Topcoat Pink Dip.

Etos-nieuw-nagellak-assortiment2

De nagellak flacons hebben een chiquer en strakker design en natuurlijk niet te vergeten het vernieuwde Etos logo.Ook is de nagellakformule verbeterd. De kleur en glans blijven langer zichtbaar en de lak droogt lekker snel.

Hieronder zie je een swatch van de 23 Sweet Red. Staat best wel chique vind je niet?

Etos-nieuw-nagellak-assortiment-sweet-red
Zelfs het kwastje kreeg een make-over, waar ik niet rauwig om kan zijn. Sterker nog, ik ben er super blij mee! Een super gebruiksvriendelijk kwastje in een speciale waaiervorm. Hiermee lak je je nagels in één simpele beweging.

Etos-nieuw-nagellak-kwast
En hier een swatch van de kleur 44 Omg een paarsachtige, lila kleur. I really like the color <3

Etos-nieuw-nagellak-assortiment4

Wil je dat je keurig gelakte nagels langer meegaan? Dan mag een laagje topcoat niet ontbreken. Daarmee ‘verzegel’ je de kleur en voorkom je dat-ie gaat chippen. Tip: breng de topcoat aan terwijl je ‘kleur’ nog niet helemaal opgedroogd is. Zo trekt de topcoat in de kleur, en zal deze langer blijven zitten. Er zijn maar liefst 12 top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer), plus een nagel-beschermende base coat beschikbaar. Hier onder zie je het kwastje van de Topcoat Pink Dip.

Etos-nieuw-nagellak-assortiment5

Hier een foto met twee swatches van Links: Alleen de Topcoat Pink Dip en Rechts: Omg + Topcoat Pink Dip. Helaas is de foto niet zo goed gelukt, door al dat gefonkel van de glitters in de nagellak ging mijn camera op hol slaan!

Etos-nieuw-nagellak-assortiment6

Om eerlijk te zijn doen de lakjes uit het Etos nieuw nagellak assortiment me verbazen. Ze drogen snel, het kwastje is gebruikersvriendelijk, maar liefst 72 kleuren en de kleur en glans blijft bij mij zeker tot 5 dagen zitten!

Dit  Etos nieuw nagellak assortiment is verkrijgbaar bij alle Etos Filialen voor € 1,99 per flacon.

P.s. Ik heb ook nog een leuke tip voor jullie! Ben jij ook altijd zo aan het kliederen me nagellak? Dat hoeft niet meer want vanaf 3 Oktober  heeft etos een nieuw hebbedingetje voor alle Nagellaksters:  De Nailpolish ring. Met deze handige siliconen houder voor je nagellakpotje behoren morsen en uitschieters tot het verleden en heb je jouw nagels in no-time perfect gelakt! Verkrijgbaar voor € 3,99

nailpolishring

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?
Wat vind jij van Etos nieuw nagellak assortiment?

Disclaimer

4 Reacties

 1. Ayse
  september 28, 2016 / 2:21 pm

  Omg, OMG is echt super mooii !!!♡♡

  • Ayse
   september 28, 2016 / 2:23 pm

   Dubbele comment maar nevermind! Hij is nog steeds mooiiii :))))

 2. Ayse
  september 28, 2016 / 2:21 pm

  Omg, OMG is zo mooii!!♡♡

 3. september 28, 2016 / 4:03 pm

  Zag hem al op instagram voorbij komen maar nu ben ik helemaal nieuwsgierig geworden naar deze lakjes! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: