Etos Spicy Mandarin collectie

Etos Spicy Mandarin collectie

Dit jaar heb ik besloten wat meer aandacht te besteden aan het insmeren van mijn lichaam. Op de één of andere manier is dit iets wat er snel bij inschiet. De Etos Spicy Mandarin collectie die ik vandaag review komen eigenlijk uit de kerstperiode, maar draagt zeker bij aan het verzorgen van je lichaam. Helaas krijg ik mijn pakketje wat te laat en kwam deze precies tijdens mijn vakantie aan, waardoor ik er nu pas een review voor jullie van heb kunnen maken. Omdat de ik de producten van de Etos Spicy Mandarin collectie stuk voor stuk mooie producten vind, wilde ik jullie deze review niet onthouden! Dus lees je met me mee?

Etos Shimmering Body Cream Spicy Mandarin – € 5,99

Lekkere body cream is een musthave voor elke beauty die haar huid goed wil verzorgen in de winter. En laat deze Shimmering Body Cream nou ook vol zitten met glittertjes. I love it!

Etos Spicy Mandarin collectie

Normaal gesproken is bodycream qua structuur wat dunner dan een bodybutter en wat dikker dan een body lotion. Voor een crème vind ik de body cream wel een beetje aan vloeibare kant. Je zou verwachten dat deze meer tussen een body lotion en een body butter in zou zitten toch?

Etos Spicy Mandarin collectie

De crème laat zich goed over mijn lichaam verdelen en trekt geleidelijk in. De glitters zijn goed zichtbaar, maar niet te overdreven aanwezig.

En de geur van de body cream? Die is heerlijk! Deze Spicy Mandarin doen mij denken aan een warme kaneel geur. Ook ruik ik een vleugje mandarijn & de subtiele geur van vanille. Ik krijg hier gelijk een soort winterse-vibe van.

Etos Enriching Shower Foam Spicy Mandarin – € 4,99

Super blij ben ik, want er zit in deze lijn ook een showerfoam. Ik hou van douchen met showerfoam, dit geeft een luxueus gevoel. Deze heerlijke showerfoam ga ik verstoppen, zodat ik hem niet met mijn man hoef te delen :)

Etos Spicy Mandarin collectie

De verpakking alleen al vind ik prachtig  De flacon van de Enriching Shower Foam ziet er heel uitnodigend en luxe uit. Een Rituals ervaring voor de helft van de prijs – zeg maar. De foam komt als een gel uit de flacon. Eenmaal in aanraking gekomen met water, schuimt deze op en niet zo’n klein beetje ook!

Etos Sparkling Decolleté Fluid —€ 5,99

Etos Spicy Mandarin

Tot slot is er nog de Sparkling Decolleté Fluid. Een lotion die, inderdaad, bedoeld is om aan te brengen op je decolleté. Een verzorgende decolleté crème die zeker als mooie aanvulling kan worden gezien om wat glans/glitters toe te voegen.

Etos Limited Edition collectie - Make-up Highlights
Ik vind de Etos Spicy Mandarin collectie een heerlijke combinatie van geur, kleur en producten die ik met liefde ga gebruiken. De producten hebben stuk voor stuk prachtige verpakking die mij sterk doet denken aan rituals. Hoewel de mandarijn geur sterk aanwezig is, vind ik de geur in combinatie met vanille en kaneel heerlijk winters ruiken. De geur blijft zeker de hele dag hangen, waardoor je er extra van kunt genieten.

Heb jij al kennis gemaakt met de Etos Spicy Mandarin collectie?

8 Reacties

 1. februari 2, 2018 / 12:46 pm

  Oh Etos hebben we in België jammer genoeg niet! Ik zal nog eens op uitstap moeten!

 2. februari 3, 2018 / 9:49 am

  Dat lijkt mij erg lekker ruiken! Ik ga snel eens langs bij de Etos

 3. februari 3, 2018 / 2:30 pm

  Ik ben dol op subtiele glitters! Zeker in de zomer vind ik het prachtig als er een laagje glitter achterblijft!

 4. februari 6, 2018 / 5:15 pm

  Ik vind deze lijn echt supermooi, maar heb het nog niet getest. Hier in mijn buurt is er geen ETOS :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: