ETOS SUNNY BREEZE EAU DE TOILETTE

Bij heerlijke zomerse dagen, hoort natuurlijk een frisse, fruitige zomerse geur! Vandaag laat ik jullie kennis maken met ‘Sunny Breeze’ van Etos. Deze geur roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie. Etos Sunny Breeze Eau de Toilette is de budget aanschaf voor parfum liefhebbers!

Verpakking en flacon

Toen ik deze eau de toilet ontving werd ik al gelijk vrolijk van de verpakking. Veel verschillende zomerse kleurtjes en ook het lettertype dat is gebruikt vind ik er speels uitzien! Dit zou zeker een parfum zijn die ik in de winkel zou hebben gepakt, door alleen de verpakking te zien. De flacon van “Summer Breeze” is vrij strak en simpel, maar daardoor niet minder leuk. Normaal gesproken heb ik een zwak voor aparte flacons, maar deze sprak mij gelijk aan. I guess less is more?

ETOS SUNNY BREEZE EAU DE TOILETTE

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

De Etos Sunny Breeze eau de toilette heeft allereerst een leuke naam. Ruikt het echt naar summer breeze? Zo’n heerlijk fris windje op een zomerse dag?

Op zonnige dagen ga ik de deur niet uit zonder een lekker zomers parfum te dragen. Hoewel ik meestal alleen eau de parfum draag was ik toch erg benieuwd naar deze eau de toilette. Persoonlijk vind ik Sunny Breeze ruiken als een lichte, vrij neutrale geur. Een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Een geur die veel vrouwen zeker kunnen waarderen!

Een eau de toilette vervliegt altijd sneller dan een eau de parfum. Hierdoor zou je denken dat de geur binnen no-time verdwenen is. Dit is absoluut niet het geval! De geur neemt in de loop van de dag wel in sterkte af, maar voor een eau de toilet blijft de geur goed waarneembaar. I’m pleased!

Belangrijkste geurnoten:
Citrus, cassis, abrikoos, amber.

Ingrediënten
Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Isopropyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, Citral, Linalool.

Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

Wist je dat?

De meeste parfums bevatten alcohol waardoor ze niet geschikt zijn om te dragen tijdens het zonnen, zonder dat je daarbij schade aan je huid aanricht. Etos Sunny Breeze kun je juist gebruiken tijdens het zonnen en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Etos Sunny Breeze eau de toilette bevat 50 ml en is voor €9,99 verkrijgbaar bij Etos. Hij ligt ongeveer vanaf nu in de winkels.

Wat is jouw favoriete zomer parfum?

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf. Lees hier de disclaimer.

13 Reacties

 1. juni 14, 2017 / 9:19 am

  Wat een leuk flesje, ik heb wel eens wat geuren van Etos geprobeerd en die vond ik ook wel lekker ruiken. Waarom is eau de toilette wel goed voor het zonnen en de gevoelige huid, terwijl er ook alcohol in zit?

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 14, 2017 / 9:58 am

   Omdat er maar een klein percentage alochol in verwerkt zit. Verder is het belangrijk om te letten op fuccomarine, toxische moleculen afkomstig uit planten en bloemen. Deze moleculen absorberen UV straling en veroorzaken, net als alcohol in parfum, reacties op de huid waardoor er pigmentvlekken kunnen ontstaan na het gebruik van parfum in de zon.
   Als deze in geringe hoeveelheden of zelfs helemaal niet in het product aanwezig zijn kun je prima zonnen met de parfum.

 2. juni 14, 2017 / 10:17 am

  Ik heb de geur toevallig gisteren geroken bij Etos en vond hem heerlijk, bij ons is hij al bijna uitverkocht!

 3. juni 14, 2017 / 10:33 am

  Mooie foto’s! Heel toevallig staat mijn review hiervan ook vandaag online haha. Ik vind hem heerlijk ruiken!

 4. juni 14, 2017 / 11:27 am

  Mijn favoriete zomergeur is Miss Dior, een geur die ik al jaren draag en mijn man mij herkent mee. Persoonlijk vind ik voor zo’n zomerse geur dat het flesjes wat meer zomer mag uitstralen net zoals het doosje dat uitstraalt.

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 14, 2017 / 6:10 pm

   Nou cindy nu je het zo zegt, vind ik eigenlijk wel dat je gelijk hebt. Persoonlijk hou ik niet zo van die flesjes die to much zijn qua ontwerp.

 5. juni 14, 2017 / 11:40 am

  Deze geurtjes van Etos lijken me zo lekker, deze ken ik nog niet. Klinkt echt fantastisch.

 6. juni 14, 2017 / 1:05 pm

  Wist niet dat etos ook geurtjes had? Ik heb op een event een body mist gekregen van Kruidvat en denk dat dat mijn geurtje voor de zomer gaat worden

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 14, 2017 / 6:11 pm

   Aah een bodymist. Hopen dat hij dan niet te snel vervliegt;) geuren zijn heel persoonlijk. Maar wel fijn dat jij jouw zomergeur gevonden hebt!

 7. Sabrina
  juni 19, 2017 / 12:33 am

  Lijkt me een heerlijk geurtje! Maar als alcohol als eerste ingrediënt staat, hoe kan het dan dat door een klein percentage is, zodat je ook kunt zonnen?

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 19, 2017 / 7:29 pm

   Dat komt doordat er maar een klein percentage alochol in zit. Daarom is het ook een eau de toilet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: