Favorite Five Favorieten

De tijd vliegt zo snel en de favorite fives blijven een beetje achter… natuurlijk blijft er genoeg om te delen. Helaas sorry voor de non-foodies onder ons gaat het vaak over foodporn. Ik hou van lekker eten en ook dit keer zitten er weer een aantal lekkere dingen bij! Ik neem jullie mee en ligt mijn vijf favorites toe van afgelopen maand. Enkele fijne dingen die ik graag met jullie deel. Lees snel verder…

Chocolade Munt met hart

Valentijn vind ik iets te commercieel… Maar toen ik dit chocolade muntje kreeg bij het tanken met een hartje erop… smolt het muntje toch wel in mijn hand… Ik moet opgegeten worduuuh! Hij smaakte lekker en natuurlijk een goede actie van de bezinepomp. Iets gratis krijgen is altijd goed. En om eerlijk te zijn it made my day.

Chocolade paashaasjes

Ja we blijven even in de food stemming en dan vooral in het chocola topic. Deze chocolade paashaasjes kreeg ik vroeger altijd van mijn oma. Toen ik ze tegen kwam bij de Albertheijn kwam er wel een stukje nostalgie naar boven… Ik zou er zo… Mijn tanden in kunnen zetten. Ham!

Rituals -Nourishing body creme

Eigenlijk is deze creme natuurlijk helemaal niet voor je handen bedoeld! Maar als je liters water drinkt zoals ik, dan moet je regelmatig naar de… je weet wel. Handen wassen hoort er nou eenmaal bij. Ook de kou buiten is een aanslag op je handen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verwarming binnen die hoog opgestookt wordt wat ervoor zorgt dat de lucht droog is en je handen gaan uitdrogen. Vandaar een lekkere creme niet helemaal geschikt, maar ow wat ruikt hij lekker. En of mijn handen beter aanvoelen? Beter een creme dan helemaal géén cremé.

Roze Rozen

Zelf ben ik echt een planten freak. Planten geven me een gevoel van rust en vaak zijn ze nog erg mooi ook. Als je gelukt hebt ruiken ze ook nog eens heerlijk! Als ik naar mensen ga die ik een tijd niet gezien heb of die erg belangrijk voor mij zijn, dan neem ik altijd wel een plantje of bosje bloemen mee. Dit keer voor een lieve tante. Maar doordat ik de bloemen thuis vergat stond ik bij haar voor de deur met lege handen. Ik ben snel even een ander bosje gaan kopen en zo kon ik zelf genieten van deze knapperds!

Saté

Als echte surinamer houd ik ontzettend van saté. Er zijn maar weinig plaatsen waar ik buiten eet, maar deze Indische saté die mijn collega’s hadden besteld was heerlijk! Om je vingers bij op te eten.

Ondanks dat ik goed let op wat ik eet, komen er wel een hoop slechte dingen naar voren deze maand in de favorite five favorieten. Shame on me! zal ik de verhuizing maar de schuld geven dan? Maar hé ik kan er toch ook niks aan doen dat ik iets lekkers krijg? En het is natuurlijk zonde om het weg te gooien… Chocolade weggeven? Nee mij niet gezien… My first and last love roze_hartje

Wat waren jullie favorieten van deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: