Home » Persoonlijk » Favorite Five I

Favorite Five I

favorite-five-#1

Tijd voor een nieuw onderdeel van mijn blog: Favorite Five. In deze rubriek deel ik 5 random favorieten. Dit kan over van alles gaan… Van kleding tot aan eten, muziek, make-up.. Enkele fijne dingen die ik in het zonnetje zet, omdat het mijn favorieten zijn en omdat ik er happy van wordt. Lees snel verder..

Trivia Crack

Trivia Crack
Een van mijn favorieten op dit moment is het spelletje Trivia Crack! Jaa.. eigenlijk speel ik niet zo vaak spelletjes, maar hier ben ik toch wel stiekem een beetje verslaafd aan geraakt. Mijn moeder zei dat ik dit moest downloaden en we spelen nu nog regelmatig tegen elkaar… Het is een quiz met meer dan 90.000 vragen die constant geupdate worden. Zo leer je er ook nog is wat van! Er komen zes categorieën aan bod, geografie, historie, kunst & literatuur, wetenschap & technologie entertainment en sport. Elke categorie heeft een eigen karakter en deze moet je verzamelen. Geef een spin aan het wiel en kijk in welk categorie je een vraag mag beantwoorden. Als het wiel het speciale slot valt mag je zelf kiezen voor welk karakter je speelt! Trivia Crack is gratis te downloaden voor iPhone en Android en ondertussen blijf ik lekker verder spelen 😉

Soundtrack Fast & Furious 7

De soundtrack van Fast Five vind ik een onwijs goede soundtrack.

orginial soundtrack furious 7

Hij brengt zoveel gevoel naar boven.. Vooral deze paar zinnen:

“Look at things different see the bigger picture
Those were the days,Hard work forever pays Now I see you in a better place…

Alle 7 singels van de film vind ik erg goed. Hieronder staan ze met een linkje.
1. “Ride Out” – Kid Ink, Tyga, Wale, YG, Rich Homie Quan
2. “Off-set” – T.I. & Young Thug
3. “How Bad Do You Want It (Oh Yeah)” – Sevyn Streeter
4. “Get Low” – Dillon Francis & DJ Snake
5. “Go Hard or Go Home” – Wiz Khalifa & Iggy Azalea
6. “My Angel” – Prince Royce
7. “See You Again” – Wiz Khalifa (feat. Charlie Puth)
8. “Payback” – Juicy J, Kevin Gates, Future, Sage The Gemini
9. “Blast Off” – David Guetta & Kaz James
10. “Six Days” (Remix) – DJ Shadow (feat. Mos Def)
11. “Ay Vamos” – J. Balvin (feat. French Montana and Nicky Jam)
12. “GDFR” (Noodles Remix) – Flo Rida (feat. Sage The Gemini and Lookas)
13. “Turn Down For What” – DJ Snake & Lil Jon
14. “Meneo” – Fito Blanko
15. “I Will Return” – Skylar Grey
16. “Whip” – Famous To Most (Bonus Track)

Bolletje cracker met pindakaas, honing en banaan

cracker pindakaas banaan & honing

Van het weekend toen ik te moe was om op te staan heeft mijn verloofde lekker crackers voor ons gemaakt. Mijn eerste reactie was:”Weet je het zeker? Pindakaas, honing en banaan bij elkaar? Is dat wel lekker?” En ja het is zeker lekker! Een echte calorie bom, maar zo op zijn tijd moet je lekker kunnen ontbijten toch? Hmmmm <3

Mama's NasiMama’s Nasi

Zondag gingen we op visite bij mijn vader en moeder. We bleven mee eten en mijn moeder had zulke heerlijke nasi gemaakt dat Ab en ik wel twee keer konden opscheppen! Natuurlijk hebben we dit niet gedaan, we zijn namelijk aan het lijnen voor de bruiloft nog steeds.. Toen kregen we een lekker bakje nasi mee naar huis en hebben we het de volgende dag gegeten. Happy us!

Favourite Tea

pickwick green tea mintJe wilt echt niet weten hoeveel thee ik de afgelopen dagen heb weggeslurpt. Veel heel veel! Dit komt omdat we sinds kort twee nieuwe groene thee varianten van Pickwick hebben ontdekt. Nu dus 1 van mijn favoriete smaken thee. Ok, voor dit artikel hoor ik er natuurlijk maar 1 uit te kiezen , dus dat doe ik dan ook maar… Green Tea Mint. Door de toevoeging van munt krijgt de thee een extra verfrissende smaak. Laat ik nou gek zijn op munt thee, maar de muntblaadjes zijn altijd na een dag of 4-5 overleden… Deze groene thee is het perfecte alternatief voor een verse muntthee. Smaakt heerlijk en slurp daar gaat weer een kop tijdens het tikken van mijn 5 favorieten!
Dit waren mijn 5 favourites van deze keer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!Wat zijn jullie favorieten op dit moment? Laat een berichtje achter in de comments:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: