Ringly- Musthave Vrouwelijke Smartring

Ringly
Wearable technology is de nieuwste rage. Denk bijvoorbeeld aan de smartwatch of aan google glass. Helaas zijn al deze producten voornamelijk gericht op mannelijke publiek. Swarovski Misfit gingen al voor met het ontwikkelen van de  Shine activity tracker. Toch zijn er nog maar weinig fashionable vrouwen gadgets te vinden. Maar na de smartphone, smartbril en smartwatch is er nu Ringly de Vrouwelijke Smart Ring. Er zit geen touchscreen op het sieraad, maar een (half)edelsteen. De Ringly is bedoeld om notificaties te ontvangen van je telefoon.

De Ringly verbindt je gemakkelijk met je  iOS of android telefoon via Bluetooth 4.0. Ringly alarmeert je met vibraties en een lampje aan de zijkant van de ring dat oplicht.

Vanuit een bijbehorende app kun je aangeven van welke apps je notificaties op de ring wilt ontvangen en welke kleur ze hiervoor mogen gebruiken.

ringly
Zo kan bijvoorbeeld een telefoongesprek groen licht afgeven, terwijl een Sms blauw is. Aan iedere notificatie kan je een speciaal trilpatroon koppelen. Vergeet je per ongeluk je telefoon ergens? Dan gaat sieraad trillen zodra het signaal met je telefoon verbroken is.

Er zijn vier verschillende varianten van Ringly beschikbaar. Je kunt kiezen uit de stenen stenen: onyx, emerald, saffier en maansteen. Daarnaast is de ring gemaakt van 18 karaats goud.

De batterij gaat volgens de startup zo’n twee dagen mee, wat niet heel lang is voor een wearable. Aan de andere kant is het ook niet zo gek als je bedenkt dat het om een ring gaat. Daarnaast is het sieraad spat-waterdicht. Dit wil zeggen dat je ‘m prima om kunt houden tijdens het wassen van je handen, maar je er beter niet mee kunt gaan zwemmen.

Wat trouwens ook niet geheel onbelangrijk is, is dat de ring wordt geleverd in drie verschillende maten: 6 (16,5), 7 (17,3) en 8 (18,1).

Hoewel de Ringly qua functionaliteit wat simpel is vergeleken met smartwatches, heeft de ring wel een flink prijskaartje: je kunt hem Pre-orderen voor 145 dollar. De Ringly bestaan namelijk uit 18karaats goud. De eerste duizend ringen die worden verkocht zullen bovendien een echte diamant bevatten.

Mocht je nou in 1 klap verliefd zijn geworden op de Ringly, of denk je dat ‘ie het perfecte cadeau zou kunnen zijn voor een vriendin, dan kun je de Ringly hier bestellen.

1 Reactie

  1. april 3, 2018 / 1:55 pm

    Ik vind deze ring wel erg leuk zeg! Alleen de prijs is inderdaad een beetje afschrikwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: