Shoptip | Gouden sieraden van TOV Essentials

TOV-essentials-review-Bezel-Set-Zirkonia-Band-Ring-6

Als je het mij vraagt zou iedereen een aantal gouden sieraden in zijn of haar collectie moet hebben. Gouden sieraden geven je namelijke een warme glow en hiermee ook je outfit. Zelf draag ik al jaren goud en heb ik een mooie collectie aan gouden ringen. Een voorwaarde voor mij is om alleen kwalitatieve sieraden aan te schaffen, want zo kun je er jaren lang van genieten. Zo kwam ik het merk TOV Essentials tegen. Ik laat je in dit artikel mijn nieuwe aanwinst zien.

TOV-essentials-review-Bezel-Set-Zirkonia-Band-Ring

TOV Essentials

Alle sieraden in de collectie van TOV Essentials zijn gemaakt van 14 karaat goud. Je kunt het ook wel ‘goed goud’ noemen. Voor de vervaardiging wordt gebruik gemaakt van vintage goud dat wordt gesmolten en opnieuw – met de hand – wordt gesmeed volgens de internationale goudsmid standaard.

Écht massief gouden sieraden staan erom bekend niet te oxideren, kleurecht te zijn en hypoallergeen (geschikt voor de gevoelige huid). Daarnaast blijven ze lang mooi, zodat je er jarenlang plezier van zal hebben. En dat is precies waar je als sieraden liefhebber naar opzoek bent!

TOV-essentials-review-Bezel-Set-Zirkonia-Band-Ring

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik een groot liefhebber ben van fijne sieraden. Deze prachtige minimalistische gouden ring had ik al een tijdje op het oog. Hij is gemaakt van 14 karaat goud en subtiel en fijn afgewerkt met zes prachtige zirkonia’s. Een échte eyecather om je vingers.

TOV-essentials-review-Bezel-Set-Zirkonia-Band-Ring

Je kunt hem prima alleen dragen, of gebruiken als aanschuifring. Zo kun je eindeloos stacken en stapelen in verschillende combinaties. Wat het dragen alleen maar leuker maakt! Een ring party is altijd een goed idee.

Wat ik fijn vind aan dit mooie sieraad, is dat het tijdloos is qua vormgeving. Hierdoor blijft het zijn waarde behouden. En ook door het gebruik van 14 karaat goud. Zo is het niet alleen leuk om cadeau te doen aan jezelf of aan een ander, maar ook nog is een super goede investering voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: