Filmtips I

filmtips-I

Een film freak.. Dat is wat ik ben. Het liefste wat ik doe is op de bank een filmpje kijken. Daarom heb ik ook een Netflix account. Heerlijk met een druk op de knop de film kijken die je wilt en dat tegen een bescheiden bedrag. Met zoveel keus wordt het soms moeilijk kiezen welke film je gaat kijken. Heb jij daar ook last van lees dan mijn film & serie tips. Ik ben van plan deze regelmatig te schrijven. Nu zullen er nog wat oude films & series voorbij komen, maar natuurlijk ga ik me ook focus op nieuw gereleasde films & series. Hoop dat jullie er wat aan hebben. Lees hieronder snel mijn film & serie tips…

Filmtips I

Hieronder deel ik dus mijn allereerste filmtips met jou.

wolf of wallstreet

The Wolf of Wallstreet (2013) – Genomineerd voor 5 Oscars. Na hem gezien te hebben snap je gelijk waarom. Een super goed verhaal en wat een acteer werk van Leonardo di Caprio. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort: een effectenmakelaar met drank en drugsproblemen die door fraude multimiljonair wordt. Bekijk hier de trailer

tracks

Tracks (2013) – Toevalig kwam deze film op filmnet voorbij. Ik was niet gelijk razend enthousiast tot ik begon te kijken. Een ontzettende mooie film met een mooi en simpel verhaal dat is uitgewerkt met mooie beelden en vooral heel veel natuur! De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Robyn Davidson die op 27 jarige leeftijd meer dan 2700 kilometer door de woestijnen van Australië trekt met haar kamelen en hond. Robyn wordt gespeeld door Mia Wasikowska, een geweldige actrice. Hier vind je de trailer.

rabbit-hole

Rabbit Hole (2010) – Yeah rabbit hole kwam ik ineens tegen op netflix! Ik had deze een paar jaar eerder ook al gezien, maar kon het niet laten om hem nog eens te kijken. Becca (Nicole Kidman) en Howie (Aaron Eckhart) hebben een gelukkig en succesvol leven, tot hun zoon omkomt in een ongeluk. Beide zoeken ze naar manieren om met dit verlies om te gaan. Het is een tragisch verhaal. Heel mooi iverfilmd en in beeld gebracht! Bekijk hier de trailer.

The_Holiday

The Holiday (2006) – Een super grappige film om te kijken. Twee vrouwen die last hebben van relatie issues ruilen met elkaar van woning, beide in een ander land. Uiteindelijk raken ze beide verliefd op een lokale man en zijn ze weer gelukkig. Kate Winslet speelt haar rol erg goed. Ik kreeg zelfs een beetje zin in Kerstmis door deze film.. Bekijk hier de trailer.

The beaver

The Beaver (2011) – Een film geproduceerd door Jodie Foster met haarzelf en Mel Gibson in de hoofdrol. De film gaat over Walter, een echtgenoot die depressief is en het grootste gedeelte van de dag slaapt. Zijn gezin wordt er gek van en zijn vrouw (Jodie Foster) kickt hem uit het huis. Hij begint een bever-handpop te dragen die hij gebruikt om tegen zichzelf te praten. De bever-handpop gaat een steeds grotere rol in zijn leven spelen, omdat hij via de bever zijn familie verteld over zijn geschiedenis en problemen.

Ik vond het een fascinerende film. Ik had zelf nooit zo’n verhaallijn kunnen bedenken. Vanuit een psychologisch oogpunt ook zeer goed verfilmd. Als ik zo mijn samenvatting lees klinkt de film erg saai, maar ik zou zeggen kijk de film. You will see.. Bekijk hier de trailer

popcorn time

Zo, dat zijn vijf heel verschillende films. Daar moet haast wel iets leuks voor je tussen zitten! En zo niet, wacht dan even op mijn volgende filmtips blog post!

Welke films heb jij recent gekeken? Laat het hieronder weten in de comments.

Ik ben altijd in voor nieuwe films. Wie weet kan ik over jouw favoriete film een review schrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: