Filorga -Nutri-Filler Lips

Iedereen zou wel graag vollere lippen willen hebben toch? Ik kreeg een heel nieuw product opgestuurd van het Franse merk Filorga, namelijk de Nutri-Filler Lips. Dit product is nog niet in de winkel te koop en zal pas over 2 maanden in de winkels verschijnen. Ik testte het voor jullie en vertel er vandaag wat meer over…

Filorga -Nutri-Filler Lips

Je lippen hebben een hoop te verduren. Denk eens aan uv-straling, slechte verzorging, lucht verontreiniging, ouderdom en zo kan ik nog wel even doorgaan… Fillorga belooft met hun nutri-plumping lippenbalsem je lippen voller, gladder en gezonder te doen ogen. Het verzorgt, hersteld en plumped je lippen.

Het idee achter Nutri-filler lips is om cosmetica, esthetische geneeskunde en make-up te combineren in één innovatief product. Niemand zit echt te wachten op de esthetishe geneeskunde. Ik word al eng als ik naar het opvullen van lippen op tv kijk!

Filorga-Nutri-Filler Lips

Filorga’ s-Nutri-Filler Lips is een voller makende lippenbalsem met een drievoudige werking:

1. Voeden en herstellen

Nutri-filler lips bevat voedende producten waaronder twee oliën en karitéboter. Deze herstellen, voeden en beschermen uitgedroogde of beschadigde lippen.

2. Voller en gladder maken

Dankzij de sterke stimulatie van de aanmaak van collageen en glycosaminoglycan zorgt Nutri-Filler lips voor gladdere en vollere lippen. Dit betekent meer volume en minder fijne lijntjes.

3. Revitaliseren en laten stralen

Een stimulerend actief bestanddeel gecombineerd met NCTF, het revitaliserende complex van Filorga, geeft de lippen hun kleur terug en geeft ze direct een jongere uitstraling.

Filorga-Nutri-Filler Lips

De textuur van de lippenbalsem is erg apart. Eerst voelt het aan als een balsem, maar zodra je het aanbrengt op je lippen wordt het vloeibaar net als een olie. Het voelt heerlijk zacht aan op je lippen en ik merk vanaf het eerste gebruik dat mijn lippen gladder aanvoelen. Ook hydrateert de Nutri-Filler lips mijn lippen en heb ik geen last meer van gebarsten lippen of schilfertjes.

Filorga-Nutri-Filler Lips

First of all let niet op mijn snor haren:( Erg drukke week gehad waardoor ik geen tijd had om ze weg te halen! Ik heb het idee dat het toch echt werkt! Mijn lippen voelen voller aan. Van mezelf heb ik kleine smalle lipjes, die niet echt een zwoele uitstraling hebben. Als je de foto hierboven bekijkt zie je echt wel verschil. Dit is na 5 dagen gebruik. Meestal probeer ik met make-up mijn lippen wat voller te laten lijken, maar dat is nu niet meer nodig met de Nutri-Filler Lips.

De Nutri-Filler Lips van Filorga is vanaf half oktober te verkrijgen bij ICI PARIS XL voor € 24,90

Wat vinden jullie van de Nutri-Filler Lips?
En waarom zou je het juist wel of niet kopen?

11 Reacties

 1. augustus 10, 2016 / 9:50 am

  Filorga heeft mooie producten, ik heb er al menig van gebruikt. Ik ben benieuwd naar dit nieuwe product!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 10, 2016 / 10:34 am

   Ja ik kende het merk echt niet. Maar ik ben echt blown away!

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 10, 2016 / 10:56 am

   dat is super fijn! Puur natuur is natuurlijk altijd beter :D

 2. augustus 10, 2016 / 12:34 pm

  Ziet er goed uit,goede lip verzorging is wel belangrijk, zeker als je wilt dat lipstick er mooi op zit. Like!

 3. augustus 10, 2016 / 9:46 pm

  Je ziet inderdaad duidelijk verschil! Je moet het zeker wel blijven gebruiken om het resultaat te behouden he?

  • Mariëlle
   Auteur
   augustus 11, 2016 / 10:07 am

   Ik heb het nu 2 dagen niet gebruikt en zie nog wel verschil maar hoelang dit aan houdt geen idee? Denk wel dat je het moet blijven gebruiken…

 4. GUSONE SOPHIE
  september 22, 2016 / 11:47 am

  NICE REVIEW, I LOVE THIS BRAND !!! CAN YOU ADD HERE OR SEND ME A PIC OF ITS FULL INGREDIENT LIST PLEASE ?

  XXX
  SOPHIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: