Lunchen | Blond Amsterdam café

Ben jij een échte Blond Amsterdam Fan? Dan moet je zeker eens een bezoek hebben gebracht aan het Blond Amsterdam café in de Pijp. Je kunt hier terecht voor een lekker ontbijt, lunch of voor een bakkie pleur, zoals ze dat op z’n Amsterdams zeggen! En natuurlijk vind je hier ook een uitgebreid assortiment aan Blond Amsterdam artikelen. Dus je kunt shoppen naar hartelust!

blond-amsterdam-café

Blond Amsterdam café

Het Blond Amsterdam café is gelegen in de Amsterdamse wijk de Jordaan en het is vanaf buiten echt niét te missen! De gevel is namelijk knal roze en is naast de prachtige gouden letters bekleed met heel veel bloemen.

blond-amsterdam-café

Zodra je binnen loopt zie je op de bakstenen muur ‘Blond Amsterdam’ staan in grootse lichtletters. Lekker speels, maar ook stoer. Uiteraard komt het roze in het interieur je tegemoet. Dus is dit jouw kleur? Dan is deze hotspot zeker voor jou weggelegd!

blond-amsterdam- taartjes en gebakjes

Blond Amsterdam Menukaart

In de intro vertelde ik je al dat je hier terecht kan voor een lekker ontbijt, lunch of voor een bakkie pleur met een gebakie.

blond-amsterdam- taartjes en gebak

En als je dan moet kiezen uit al dat lekkers, dan heb ik goed en slecht nieuws. Het menu is namelijk erg uitgebreid, dus kiezen wordt dan moeilijk… of bekijk het van de positieve kant er is voor ieder wat wils! Van regenboog taart, tot aan frambozen tartelettes, lemon merinque taartjes of bijvoorbeeld appelbollen.

blond-amsterdam-bar

Ze staan over de vintage bar uitgestald, waar alles gemaakt en dus ook gepresenteerd wordt. Dit ziet er niet allee super leuk, maar ook erg verleidelijk uit!

blond-amsterdam-bar

Zo kan je toch niet weg zonder iets lekkers te bestellen! En aan de muur vind je allerlei blond borden met gave teksten. Dat ze hier fijne en goede service leveren dat wist ik wel, maar ze doen er nog een schepje bovenop door gratis citroen- en muntwater aan te bieden.

blond-amsterdam-high tea of high wine

High tea of high wine

Wist je trouwens dat je hier ook kunt genieten van een high tea of high wine? Deze worden uitgeserveerd, in het kan ook niet anders, blond servies! En je krijgt er o.a.brownie’s, stroopwafels en fries suikerbrood bij. De uitgebreide high tea kost 21,50 euro per persoon en je dient wel vooraf te reserveren.

blond-amsterdam-café

Workshops

In Café Blond geven ze ook workshops. Hoe leuk is dat?! Super gaaf als je een fan bent natuurlijk! De workshops kosten tussen de €50,- en €60,- euro.

blond-amsterdam-shop

Blond Amsterdam shop

Een aangename verrassing is dat ze naast het café ook een Blond Amsterdam shop hebben. Hier kan je alle producten van Blond Amsterdam vinden. Van theeservies tot aan notitieboekjes, Het is hier een Walhalla voor blond liefhebbers, want je vind er van alles!

blond-amsterdam-halloween servies

Ennuh, de prijzen zijn gewoon hetzelfde als in alle andere Blond Amsterdam winkels. Dus daar hoef je het niet voor te laten!

Ik werd bijna verleid om dit mooie delfts blauw servies te kopen, tot ik stuitte op vriendschapsmokken. Die moest en zou ik hebben, maar ik ben er natuurlijk weer vergeten in alle emotie hier een foto van te maken…

blond delftsblauw servies

Als je het mij vraagt een fijne hotspot waar je jezelf dus dubbel en dwars kunt verwennen. Iedereen kent het gezegde wel: ‘Liefde gaat door de maag’. En dat nam het Blond Amsterdam Café dus heel letterlijk. Maar ook ben je hier aan het juiste adres als je je favoriete mok heb laten vallen, of je je Blond collectie nog iets wilt uitbreiden.

Ben jij al eens bij het Blond Amsterdam Café geweest?


Informatie

Ferdinand Bolstraat 44,
1072 LL Amsterdam
maandag 09:00–17:30</td
dinsdag 09:00–17:30
woensdag 09:00–17:30
donderdag 09:00–17:30
vrijdag 09:00–17:30
zaterdag 09:30–17:00
zondag 10:00–17:00

020 428 4929
info@blond-amsterdam.nl
https://www.blond-amsterdam.com


Andere Restaurants

Opzoek naar meer fijne Restaurants waar je lekker kunt eten?
Bekijk hier dan andere Restaurants in Amsterdam of alle Restaurants binnen heel Nederland, die ik speciaal voor jou selecteerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: