Friends de Interactieve Quiz

Friends de Interactieve Quiz

Phoebe, Ross, Joey, Rachel, Monica en Chandler, wie kent ze niet? Dit zijn zes vrienden uit de serie Friends. Alle afleveringen heb ik minimaal een keer gezien en de allerleukste afleveringen zelfs nog wel vaker. En als Friends fan heb ik goed nieuws! Er is namelijk een nieuw spel op de markt: Friends De Interactieve Quiz. In deze blog lees je alles over het spel en wat ik ervan vind.

Zelf hou ik ontzettend van spellen spelen. Ik vond het dan ook super leuk om dit spel voor jullie uit te testen. Lees je mee?

Friends de Interactieve Quiz

Friends de Interactieve Quiz

Heb je elke aflevering van Friends gekeken? En ken je alle uitsrpaken van Joey of doe je de perfecte impressie van Phoebe? Weet je alles over deze geweldige serie en lijkt het je leuk om jouw kennis te testen? Dan is de Interactieve Friends Quiz dé quiz voor jou en je vrienden!

Friends de Interactieve Quiz is eigenlijk een videocassette met een aantal knoppen erop.

Friends de Interactieve Quiz

Uitleg Friends Quiz

Allereerst dien je op de achterkant van de cassette de knop om te zetten naar ‘ON’. Nu kan het spel beginnen. De elektronische Game Master doet het werk voor jou! Jij hoeft alleen de juiste antwoorden te geven.

Friends de Interactieve Quiz

Je kunt als je wilt eerst het bijgeleverde boekje lezen voor de spelgregels en het doel van de Friends de Interactieve Quiz. Maar je kunt ook de Quiz Master je de spelregels laten uitleggen. Na de uitleg stelt ze je de vragen en houdt ze zelfs de score bij. Handig wanneer er mensen zijn die houden van een potje vals spelen. Of heet dat creatief winnen? Er zijn wel 500 vragen die de Quiz Master kan stellen. Zet je dus schrap!

  1. Kies je favoriete Friends-personage: Rachel, Joey, Monica, Chandler, Phoebe of Ross.
  2. Beantwoord de vragen met waar of niet waar?
  3. Let op! De Quiz Master is knettergek, en kan spontaan andere uitdagingen verzinnen die je moet uitvoeren, besides vragen beantwoorden!
  4. Het team met de meeste punten WINT HET SPEL!

Doel van de Friends Quiz

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te halen, door de vragen te beantwoorden die de Quiz Master stelt. Het team met de meeste punten wint het spel.

Mijn mening

Het spel ziet eruit als een oude videocassette (voor de jongeren onder ons, hierop stonden vroeger films en deze kon je afspelen op een videorecorder, google maar even). De vormgeving van het spel vind ik helemaal geweldig. Een videocassette is natuurlijk helemaal jaren 90.

Ik had wel verwacht dat Friends de Interactieve Quiz interactieve elementen had. Maar schrok wel een beetje toen ik random andere opdrachten moest gaan uitvoeren. Ik speelde het spel samen met de man, die ook een groot Friends Fan is. En hij vond het juist leuk, dat ik voorwerpen moest opnoemen uit zijn tas. En hem ook nog eens moest masseren. We konden dit spel wel vaker spelen vond hij… Daarnaast moest ik een impressie van Joey nadoen. Hij kwam niet meer bij van het lachen. Mijn impressie was bar slecht… Nou, weten we dat ook weer!

Ook ons zoontje wilde meedoen, maar die is hier nog iets te klein voor. Dus hij drukte voor ons op de juiste knop. De vragen die gesteld worden zijn leuk en op sommige weet je snel het antwoord. Andere zijn wat lastiger, het moet wel spannend blijven natuurlijk!

Friends de Interactieve Quiz

Bij het checken of je het juiste antwoord hebt gegeven, zeggen de Friends vrienden regelmatig zinnen tussendoor. Als je goed luistert herken je aan de uitspraken wie het is. Als je het mij vraagt is dit een hilarisch spel en nog leuker om tijdens de feestdagen met een grotere groep vrienden te spelen. Bijvoorbeeld 6 of meer… Let wel op met kleine kinderen, er kunnen seks-gerelateerde vragen voorbij komen en die zijn niet voor alle oren bestemd.

P.s. ben je nog opzoek naar een goed cadeau voor Sinterklaas of Kerst neem deze dan zeker in overweging!

Prijs en verkrijgbaarheid

Friends de Interactieve Quiz is verkrijgbaar voor een prijs van € 27,99 bij o.a. Bol.com en Blokker.

Wat vind jij van dit spel? En zou jij graag deze Friends de Interactieve Quiz willen spelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: