Getest: Maybelline Super Stay Matte Ink – Liquid Lipstick die tot 16 uur blijft zitten

Maybelline Super Stay Matte Ink-2

Matte lipsticks die heel goed blijven zitten maken me blij! Ik las op verschillende plekken op het internet dat de Maybelline Super Stay Matte Ink een geweldige matte vloeibare lipstick zou zijn met een intens pigment. En dat hij ook nog eens belooft om tot 16 uur te blijven zitten. Omdat ik een groot fan ben van Maybelline make-up, probeer ik vandaag één van de tien kleurtjes uit. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

Maybelline Super Stay Matte Ink

Allereerst de verpakking. Toen ik die zag liggen in drogist werd ik gelijk aan getrokken door de speelse, maar ook strakke verpakking. Aan de hand van de vormgeving zie je gelijk welke kleur long stay lipstick je in handen hebt. Super handig!

Maybelline Super Stay Matte Ink - 20 pioneer

Omdat ik hou van donkerrode lippenstift ontving ik de kleur 20 — Pioneer. Een mooie rode tint, naar mijn idee niet te licht, maar ook niet te donker.

Maybelline Super Stay Matte Ink

De applicator heeft de vorm van een druppel en is ronder aan het uiteinde. In het begin vond ik de applicator even wennen met aanbrengen. Je moet namelijk erg precies zijn, want de maybelline long lasting lipstick krijg je er niet meer 1, 2, 3 af.

maybelline long lasting lipstick

Hieronder zie je een swatch van de Maybelline Super Stay Matte Ink 20 pioneer op mijn hand. Hij ziet er echt mat uit. Super fijn. Ik kan niet wachten om hem op mijn lippen te testen.

maybelline long lasting lipstick

Na hem een paar keer gebruik te hebben vind ik het een prima applicator, waarmee ik de lipstick goed kan aanbrengen.

Maybelline Super Stay Matte Ink

Ik begin eerst in het midden van mijn lippen en werk dan naar de hoeken van mijn lippen toe, omdat die wat meer precisie vereisen. De lipkleur plakt als je hem aanbrengt een beetje, maar eenmaal opgedroogd heb je daar geen last meer van.

Na hem een paar keer gebruik te hebben vind ik het een prima applicator, waarmee ik de lipstick goed kan aanbrengen.

Zoals je hierboven ziet is de lipstick lekker intens, precies waar ik van hou. De dekking is top en ook het pigment. Hieronder heb ik nog even een voor en na foto van mijn lippen bij elkaar gevoegd, zodat je kunt zien dat de dekking en het pigment écht heel goed zijn.

Maybelline Super Stay Matte Ink

Hier zie je de lipstick nog even in een close-up met full lips.

Na hem een paar keer gebruik te hebben vind ik het een prima applicator, waarmee ik de lipstick goed kan aanbrengen.

Om er zeker van te zijn dat hij goed blijft zitten heb ik de swatch op mijn hand laten zitten, om jullie te laten zien wat het doet. Na 16 uur en heel wat vegen verder, ziet er nog prima uit. Oké de dekking is wat minder, maar wat verwacht je na 16 uur?

Maybelline Super Stay Matte Ink

Om ook nog even te laten zien wat er gebeurt als je eet of drinkt heb ik de swatch ook onder de kraan gehouden en zelfs zeep gebruikt. Maar hij blijft zitten hoor!

k kan zeggen dat ik super tevreden ben over wat dit product van Maybelline belooft.

Hieronder heb ik nog even de plus en minpunten voor je op een rijtje gezet, zodat jij voor jezelf kunt bepalen wat je van deze matte liquid lipstick vind.

pluspunten

+ Een echte matte lippenstift.
+ Goede dekking en goed pigment.
+ Blijft zitten tot 16 uur, afhankelijk van gebruik langer.
+ Goede applicator die fijn aanvoelt en gemakkelijk en nauwkeurig aanbrengt.

minpunten

— Je moet goed oefenen met het aanbrengen van je lipstick.
— Wat lastiger te verwijderen dan andere lipsticks.
— Plakt iets aan het begin bij aanbrengen, maar eenmaal opgedroogd heb je hier geen last meer van.
— Let op met velletjes, die zijn met deze volledig matte lipkleur extra zichtbaar, ook met andere matte lipsticks trouwens!

Conclusie

Ik kan niet anders zeggen dan ik super tevreden ben over wat deze matte liquid lipstick van Maybelline belooft. Ik droeg Pioneer  de hele dag door, en ‘s avonds zat alles er nog volledig perfect op. Ik moest zelfs moeite doen om de lipstick van mijn lippen te krijgen. Binnenkort vertel ik jullie mijn truucje hiervoor in een andere blogpost. Ik kan niet wachten om andere kleuren uit te proberen!

Maybelline Super Stay Matte Ink

Verkrijgbaarheid

De Maybelline Super Stay Matte Ink is verkrijgbaar in zes kleuren, van nude tot donkerpaars, dus perfect voor elke mood! Hij kost normaal gesproken € 9,99. En is verkrijgbaar bij verschillende online drogisterijen, waaronder Bol.com.

Wil jij ook voordelig deze make-up kopen? De Super Stay Matte Ink is nu in de aanbieding bij Drogisterijplein.nl voor € 7,19. Dus doe er je voordeel mee!

Hou jij van matte lipstick?
En Ga jij deze Maybelline Super Stay Matte Ink uitproberen?

15 Reacties

 1. mei 7, 2018 / 8:38 am

  De kleur is mooi. Love rode kleurtje. Het staat je mooi met deze kleur. Wat goed dat die goed lang blijft zitten

 2. mei 7, 2018 / 12:31 pm

  Wat een mooie kleur. Dit soort product is niet zo handig voor een klungel als mij.

 3. mei 7, 2018 / 12:41 pm

  Hele mooie kleur en staat je goed! Ik zou hem zeker wel een keertje gaan proberen

 4. mei 7, 2018 / 1:46 pm

  Ja, ik vind dat zeker mooi. Super dat hij ook echt zo lang blijft zitten als ze beloven.

 5. mei 7, 2018 / 8:13 pm

  Wat een mooie kleur! Staat je echt heel erg mooi hoor!

 6. mei 8, 2018 / 6:58 am

  Staat je supergoed. En ik hou hiervan, vooral dat er een kleine roze ondertoon in het rood zit. Maakt hem nog intenser.

 7. mei 8, 2018 / 8:25 am

  Oh dame, wat staat deze kleur je goed! Prachtig! Is íe ook een beetje fijn als je snel droge lippen hebt?

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 8, 2018 / 9:40 am

   Ik heb zelf niet echt last van droge lippen, maar ik denk als je een goede primer aanbrengt of wat vaseline of labello even laat intrekken en dan afveegt je echt geen last krijgt. Ik heb met andere long-stay lipstick wel dit probleem, maar met die van Maybelline niet. Het is natuurlijk ook net maar hoe de huid van lippen op het product reageert ;) en dat blijft persoonlijk.

 8. mei 8, 2018 / 1:49 pm

  Wel goed dat hij lang blijft zitten
  Persoonlijk vind ik hem iets te fel..

  maar he, dat is gewoon kwestie van smaak! Als je het leuk vindt, gewoon dragen!

 9. Lipstickencupcakes
  mei 8, 2018 / 2:38 pm

  Ik ben dol op matte liquids. Deze ga ik zeker eens proberen.

 10. mei 8, 2018 / 8:30 pm

  Ik vind de kleur Pionier zeker mooi – die zou wat mij betreft iedereen wel op mogen hebben – 16 uur lang, haha.

 11. mei 8, 2018 / 9:19 pm

  Ik heb deze kleur zelf ook! Ook van Drogistplein. Het was echt m’n redding voor het kerstgala vorig jaar, want dit is eindelijk een lipstick die goed blijft zitten :)

 12. mei 9, 2018 / 9:27 pm

  Wat een mooie kleur is dat! En het staat je ook goed!

 13. mei 10, 2018 / 9:39 am

  Wat mooi dat je dus helemaal niet ziet dat je er iets over heen zit maar gewoon mooie volle lippen hebt zo. Ga het zeker eens halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: