Glow Botanica Thermal Pad review

Onlangs kwam ik de Glow Botanica Thermal Pad tegen. De pad zou goed werken bij de verzachting van krampen, spierpijn en spanning, maar ook bij pijn. Met mijn zwangere buik kan ik wel wat ontspanning gebruiken want een gespannen buik, dat heb ik zeker. Hoe deze herbruikbare pad werkt? Ik vertel het je vandaag in deze Glow Botanica Thermal Pad review.

Glow Botanica

Het merk Glow Botanica helpt! De producten zijn ontworpen door vrouwen en voor vrouwen. Met Ana G. Herrera als oprichtster aan het roer wordt er ingezet op hormonale gezondheid van vrouwen. Zij richtte het merk 15 jaar geleden op als gevolg van haar eigen PMS klachten. Met Glow Botanica wilde zij het verschil maken en andere vrouwen door het aanbieden van effectieve natuurgeneeskundige producten helpen bij hormonale schommelingen en pijnklachten.

Glow Botanica Thermal Pad

De Glow Botanica Thermal Pad is een thermisch kussen van lavendel en lijnzaad. Dit multifunctionele kussen is geschikt om op elk deel van je lichaam te gebruiken door de flexibele vulling en het formaat. De pad heeft een afmeting van 38,10 centimeter breed bij 15,24 centimeter hoog.

Verpakking

De verpakking is groen van kleur en milieu vriendelijk. Kijk dat voorspelt al veel goeds! Door de groene kleur krijg je gelijk het gevoel dat er een natuurlijk product in de verpakking zit. Althans dat heb ik wel.

Op de voorkant staan de toepassingen van het product, je kunt de pad zowel in de magnetron stoppen om op te warmen evenals in de vriezer om hem te laten koelen.

Gebruik Glow Botanica Thermal Pad

Deze Glow Botanica Thermal Pad kun je gemakkelijk opwarmen in de magnetron. Afhankelijk van je magnetron is deze in zo’n 90 seconden warm. Door het gebruik van lijnzaad-fytonutriënten blijft de temperatuur stabiel. De constante warmte bevordert de bloedsomloop, hierdoor werkt de pad therapeutisch en verlicht zo krampen en pijn.

Daarnaast heeft de toegevoegde lavendel een rustgevende werking. Van oudsher is bekend dat de lavendel plant een ontspannende en rustgevende invloed heeft op de mens. Wanneer ons reukorgaan de geur van lavendel waarneemt kom je zowel geestelijk als lichamelijk tot rust. Hierdoor werkt Lavendel kalmerend, verzachtend en depressie verlagend.

Glow-Botanica-Thermal-Pad-review

Daarnaast kun je de Glow Botanica Thermal pad ook koud gebruiken, om zo pijnlijke plekken te koelen of ontstekingen af te remmen. Dit doe je simpelweg door de pad in een plastic zak te doen en een paar uur in de vriezer te leggen tot je hem koud genoeg vindt.

Deze Glow Botanica Thermal Pad is ideaal om te gebruiken voor de nodige ontspanning of pijn verlichting overdag of in de avond.

Voordelen Glow Botanica Thermal Pad

  • Helpt krampen, een opgeblazen gevoel, pijn, spierpijn en spanning, maar ook bij ontstekingen.
  • Geschikt voor warm gebruik, door op te warmen in de magnetron
  • Geschikt voor koud gebruik, door in de vriezer te leggen.
  • Herbruikbare, duurzame natuurlijke pad.
  • Lavendelgeur voor een gevoel van kalmte en rust.
  • Lijnzaad dat hormoonbalancerende voordelen heeft dankzij speciale kleine verbindingen die lignanen worden genoemd.
  • Fluweelzachte hoes, die afneembaar en wasbaar is.
  • Reistas om de pad veilig en schoon overal mee naartoe te nemen.
  • Milieuvriendelijke verpakking.

Mijn Mening

De heerlijke lavendelgeur zorgt er echt voor dat naast de heerlijke warmte die de pad afgeeft je je tijdens het gebruik goed kunt ontspannen. De Glow Botanica Thermal Pad houdt zijn warmte voor een langere tijd vast +/- 30 minuten, waardoor het de warmte goed kan overbrengen op het probleem gedeelte.

De fluwelen hoes is zacht en knuffelig, waardoor de pad prettig aanvoelt tijdens het gebruik. Daarnaast kun je de hoes nog verwijderen om deze te wassen, waardoor je de pad steeds schoon kan blijven gebruiken. Het meegeleverde reistasje, zorgt dat je de pad ook gemakkelijk kan opbergen en meenemen op reis, zonder dat deze vies wordt.

Door de afmeting van de Glow Botanica Thermal Pad, kun je hem gemakkelijk op meerdere plekken van het lichaam gebruiken. Zoals bijvoorbeeld je nek, schouders, buik, rug, kuiten, voeten enzovoorts.

Vooral wanneer je last hebt van stress, gespannenheid of opzoek bent naar de nodige verlichting bij krampen.. of je nu last hebt van die periode van de maand (menstruatie) of dat je bijvoorbeeld last heb je van je darmen. De Glow Botanica Thermal Pad brengt verlichting.

Zelf gebruik ik hem regelmatig voor mijn zwangere buik en voor mijn rug en nekspieren. Zeker na het boksen of een yoga training is dit erg fijn voor de ontspanning.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Glow Botanica Thermal Pad is verkrijgbaar voor een prijs van €49,50 op de website van Glow Botanica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: