Guhl Lang en Soepel

We hebben er allemaal wel eens last van… Droog, beschadigd of breekbaar haar of een gebrek aan glans.
Het kan verschillende oorzaken hebben en komt vaker voor bij vrouwen met lang haar, dan bij mannen. Met haar wat niet in model wil en er ongezond uitziet voel je je niet bepaald sexy…

Gelukkig is dit gemakkelijk te verhelpen met de de Guhl Lang en Soepel-lijn. De Guhl Lang en Soepel-lijn is eigenlijk geen nieuwe lijn, maar een hernieuwde lijn en Guhl heeft nieuwe ingrediënten toegevoegd zoals: Proteïne-Lipide + Complex, Sakura Kersenbloesem en Olie. De lijn bestaat uit twee producten: een Shampoo en Conditioner, die ik opgestuurd kreeg en voor jullie review.

GUHL Lang & Soepel

Guhl heeft voor elk type haar en/of haarproblemen een aparte lijn ontwikkeld. Zo maakte ik al eerder een review over de Guhl Vochtherstel lijn. De Guhl Lang & Soepel lijn is speciaal ontwikkelt voor droog, beschadigd of breekbaar glansloos haar. Het is een intensieve vochtinbrengende verzorging die zorgt voor langdurige hydratatie en mooi, zijdezacht en soepel haar tot in de punten. Dus of je nu van nature droge lokken heb of  ze breekbaar zijn geworden door het stijlen, krullen en kleuren. Guhl bied de oplossing.

Guhl Lang en Soepel shampoo

GUHL Lang & Soepel

De shampoo van Guhl is zuinig in gebruik, met een klein beetje kun je je hele hoofd laten opschuimen. Ik heb deze shampoo eerst getest zonder het gebruik van de conditioner  zodat ik een goed beeld heb van wat de shampoo precies voor mijn haren doet. Mijn haren zijn erg droog, glansloos en ook beschadigd. Ik stijl mijn haar regelmatig en ook de föhn komt er vaak aan te pas om mijn lokken net even beter in model te kunnen brengen. De highlights die ik erin heb laten zetten doen helemaal niet veel goed voor mijn haar.

GUHL Lang & Soepel

Nadat ik deze shampoo een week lang heb gebruikt zonder zonder aanvullende producten kan ik jullie met eerlijk zeggen dat de shampoo mijn haar hydrateert en dat de glans in mijn haar is terug gekomen. Mijn haren voelen zijde zacht aan en ook een stuk sterker. Minder stro-achtig dan voorheen. Een plus: het verzwaart mijn haren niet en maakt ze niet extra snel vet.

Ingrediëntenlijst Guhl Lang en Soepel Shampoo;

GUHL Lang & Soepel

 

Guhl Lang en Soepel conditioner

In plaats van conditioner gebruik ik zelf liever een haarmasker, maar voor veel dames onder ons werkt juist een conditioner beter.

GUHL Lang & Soepel

Ome eerlijk te zijn vind ik deze conditioner heerlijk! Hij is lekker creamy en heeft in vergelijking met andere conditioners een goede dikke structuur. De dikke structuur zorgt ervoor dat ik minder nodig heb van deze conditioner dan van andere conditioners. Ook verdeelt de conditioner beter over mijn haren. Na uitspoelen en drogen zijn mijn haren zacht, en de beschadigde punten zijn weer soepel en glanzend.  Mijn haren zijn goed doorkambaar en zien er weer super gezond uit!

Ingrediëntenlijst Guhl Lang en Soepel conditioner;

GUHL Lang & Soepel

 

De werking van Guhl Lang en Soepel  staat voorop, maar de geur vind ik toch ook wel erg belangrijk. Het is net een parfum! De Sakura Kersenbloesem ruik je duidelijk terug, maar ook roos en jasmijn. Ook ruik een vleugje fruit, denk aan: mango, ananas, en perzik. Ik vind de geur in elk geval heel prettig en vrouwelijk. Zelf wanneer ik mijn haren heb gedroogd ruik je de geur nog.

GUHL Lang & Soepel

Textuur shampoo (links) en conditioner (rechts):

GUHL Lang & Soepel

Conclusie

Langdurige glans en verzorging? Die belofte maakt Guhl zeker waar. Mijn punten zijn niet meer dor en brossig. Drie dagen na gebruik van shampoo en conditioner zien mijn haren er nog steeds gevoed en gezond uit als de eerste dag. Yes, ik heb weer een lekkere voedende lijn van Guhl ontdekt. Die ik voorlopig zeker nog even blijf gebruiken!

De vernieuwde Guhl Lang en Soepel-lijn ligt vanaf nu in de schappen. Aan te raden voor mensen met droog, glansloos haar, waarvan de punten beschadigd zijn en die op zoek zijn naar een haarproduct dat hersteld, hydrateert en je haar laat glanzen.

De Guhl Lang en Soepel Shampoo en Conditioner zijn beide te verkrijgen bij de drogist voor €6,99.

Hebben jullie wel eens last van droog, breekbaar, beschadigd of glansloos haar?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: