Kruidvat Catch & Shine Neon Hair Spray

haarspray kleur kruidvat neon drie kleuren rood, roze , blauw

Heb jij de aankomende weken nog leuke festivals in de planning? Dan mag een leuk festivaloutfit, mooie make-up en hairupdo zeker niet ontbreken. Met de haarspray kleur kruidvat uit de Catch en Shine collectie verander jij je haar in een handomdraai in een heuse eyecatcher. Ik testte de koraal, roze en blauwe variant. Kijk je mee?

haarspray kleur kruidvat -koraal, roze en blauw

Haarspray kleur kruidvat – Catch en Shine

De kruidvat haarspray kleur uit de Catch en Shine collectie is verkrijgbaar in vier kleuren: Geel, blauw, roze en koraal. Het is een haarspray met een kleurtje, dat oplicht in blacklight. Ideaal dus voor een avondje stappen of een festival! Na een dagje of avondje feesten was je het er gemakkelijk weer uit.

kruidvat hairsprays verpakking

Verpakking

De verpakking ziet er speels uit. En wat mij gelijk opvalt is de gekleurde dop. Hierdoor kun je goed zien welke kleur je koopt of gebruikt.

Wat ik ook erg fijn vind is dat het effect dat de Kruidvat Catch & Shine Neon Hair Sprays moet geven ook afgebeeld staat op de verpakking. Zowel in de dag als nacht variant. Zo weet je van tevoren goed wat voor resultaat je kunt verwachten van het product.

Haarspray kleuren – Swatches

Om je een idee te geven hoe de kleuren eruit zien, heb ik van de kleuren die ik heb ontvangen wat product op een wit papiertje gespoten. Zo kun je zien wat het effect is op bijvoorbeeld blond haar. Zelf heb ik wat donkerder haar dus om die reden was het effect wat minder bij mij. Vandaar de swatches op papier.

Hieronder zie je de Neon Hair Spray van kruidvat in koraal kleur. Hij neigt wat meer naar een oranje haarspray.

neon hair spray swatch koraal

Hieronder zie je de neon haarspray in de kleur koraal en roze.

neon haarspay swatch koraal en roze

En hier zie je de neon haarspray in alle varianten: koraal, roze en blauw.

kruidvat haarspay swatches koraal, roze en blauw.

Ziet er erg gaaf uit vind je niet?

Mijn mening

Allereerst vind ik deze haarspray kleur kruidvat echt super leuk om te gebruiken. En niet alleen ik! Ook mijn nichtjes hebben de hairsprays al te pakken gekregen en gaan regelmatig met een kleurtje weg bij tante ;)

Ten tweede zijn de kruidvat kleur haarsprays gemakkelijk uit te wassen na een dagje feesten. Ook niet geheel onbelangrijk!

haarspay swatches op papier koraal, roze en blauw.

Maar hou er overigens wel rekening mee dat deze kruidvat hair spray op elk haar anders uitvalt. Heb je heel licht blond haar, dan is de kleur een stuk intensiever dan wanneer je net zoals ik donkerder haar hebt. Maar als je het mij vraagt mag dat de pret niet drukken hoor!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze nieuwe kruidvat neon haarsprays zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en online te bestellen op www.kruidvat.nl voor €3,49 per stuk.

Ga jij nog naar een festival deze zomer?
En zou jij deze kruidvat neon haarspray gebruiken om van je hairdo een echte eyecatcher te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: