Haarverzorging van Noir Stockholm

Haarverzorging van Noir Stockholm

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker positieve reacties over mijn haar geur. En dit heb ik allemaal te danken aan de Haarverzorging van Noir Stockholm. Sinds twee maanden test ik de Epic Retreat Shampoo en conditioner van het merk uit. Benieuwd wat ik er van vind? Ik deel mijn ervaringen.

Haarverzorging van Noir Stockholm

Noir Stockholm is een Scandinavisch merk, dat in 2007 werd opgericht door Hans Nilsson en Ellen Eriksson. Hans Nilsson staat als celebrity stylist bekend om zijn avant-garde haar creaties die veel worden gebruikt in modeshow en muziekshows. Ellen Eriksson vertegenwoordigt het merk als manager.

Hans en Ellen wilde met de oprichting van hun Haarverzorging van Noir Stockholm de perfecte combinatie tussen stijl en verzorging creëren. De producten hebben als basis natuurlijke ingrediënten. Met als resultaat een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoo’s, conditioners en treatments. En zelfs stylingsproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorging routine te creëren die bij ieder haartype past.

Verpakking

De verpakking heeft een typisch Scandinavisch design. Prachtige flacons, die clean en minimalistisch ogen. Ze zouden prima kunnen dienen als badkameraccessoires. Naast dat ze er prachtig uitzien, is het ook nog eens een milieubewuste verpakking, gemaakt van lichtgewicht, recyclebaar aluminium, PET en van gecertificeerd milieuvriendelijk papier.

De verpakkingen zijn erg gebruiksvriendelijk. De flacon bevat 250 ml en beschikt over een kliksysteem en ligt perfect in de hand. Elk product heeft een eigen verhaal te lezen op de verpakking.

Haarverzorging van Noir Stockholm

Noir Stockholm Epic Retreat Shampoo — € 31,95

De Epic retreat shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen met droog of chemisch behandeld haar. En laat mijn haar nou heel droog zijn door de verschillende kleur behandelingen en de koude wintermaanden. Ik gebruik deze shampoo nu zo’n twee maanden en ben er erg tevreden over het resultaat.

Ik breng een dot van de shampoo aan op vochtig haar, en masseer deze goed in. Grondig uitspoelen en tadaa zacht en glanzend haar dat verzorgt is tot in de puntjes.

Noir Stockholm Epic Retreat
Haarverzorging van Noir Stockholm

EPIC RETREAT Conditioner – € 32,95

Net als de Epic Retreat Shampoo, is ook de Epic retreat conditioner ontwikkeld voor droog of chemisch behandeld haar. De toegevoegde biologische ingrediënten: camelia, argannoot, macadamianoot, pinot noir-druivenpittenextract en zeemos helpen je haar weer te herstellen in zijn oude staat. Het beste effect creëer je door beide producten samen te gebruiken. Na het haren wassen wring je het overtollige wat uit je haar. Je brengt de conditioner aan over je gehele haar, maar niet bij de haaraanzet. Masseer in en laat zo’n 3 – 5 minuten inwerken. Goed uitspoelen en je haar voelt zijde zacht aan.

Geur

De geur die de shampoo en condition achterlaten na gebruik geven je een ontzettend luxe gevoel. Het doet me meer denken aan parfum dan aan shampoo of conditioner. Mijn man vind me na het haren wassen super lekker ruiken en vroeg zelfs of ik een nieuw geurtje had. Ja, schat Noir Stockholm. Hahaha.

Geurnoten: Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille.

Wat ik fijn vind aan deze Epic Retreat lijn is dat mijn haar gevoed aanvoelt. Geen droge lokken meer en ook geen droge plekken op mijn hoofdhuid. Hoera! Daar ben ik super blij mee. Wat me ook opvalt is dat de meeste conditioners je haar verzwaren, maar daar is bij wijs gebruik bij Noir Stockholm niet zo heel veel van te merken. De aanzet van mijn haar staat niet plat en voelt ook niet vettig aan.

De producten van Noir Stockholm zijn aan de prijzige kant, dat ben ik zeker met je eens. Maar daar tegenover staat wel dat ze biologisch zijn en milieu bewust worden geproduceerd. En als we het over de geur gaan hebben, dan denk ik dat Noir Stockholm toch wel de Rituals onder de shampoo’s is. De geur blijft na gebruik de hele dag in je haar hangen. Wat voor mij het luxe effect van deze shampoo nog eens extra versterkt.

Verkrijgbaarheid

Noir Stockholm is verkrijgbaar bij de betere haarsalons, zoals:
Haartheater Zuid — Amsterdam, Haartheater centrum — Amsterdam, Hair and Dare — Noordwijk, Hair in Progress — Bussum,  Peter Brouwer — Rotterdam en Studio Stuive – Groningen.

Ben jij bekend met de Haarverzorging van Noir Stockholm?

17 Reacties

 1. februari 7, 2018 / 11:13 am

  Mijn haar is op dit moment ontzettend droog en ik heb telkens klitten. Misschien moet ik dit maar eens proberen!

 2. februari 7, 2018 / 11:49 am

  Kende het nog niet maar klinkt op alle fronten heel goed. Wel prijzig, maar dat heb ik persoonlijk wel over voor goede producten.

 3. februari 7, 2018 / 1:25 pm

  Ik ken het merk niet, ik vind het wel behoorlijk prijzig! Helaas moet ik mij strikt houden aan siliconen vrije producten ivm mijn krullen, en ik ben bang dat hier siliconen en sulfaten in zitten

 4. februari 7, 2018 / 2:36 pm

  Ik gebruik zelf gewoon die van garnier (denk ik), maar het is misschien een goed moment om over te stappen :) Leuke post!

 5. februari 7, 2018 / 4:18 pm

  Mijn haar heeft absoluut wat extra verzorging nodig. Of dit het is voor mij weet ik niet maar ik vind het wel interessant.

 6. februari 7, 2018 / 7:28 pm

  Super dat zelfs je man je nieuwe shampoo rook. Daar moeten wij mannen toch ons best voor doen.

 7. februari 7, 2018 / 10:13 pm

  Ziet er goed uit! Ik ken het merk nog niet.

 8. februari 8, 2018 / 8:29 am

  Ik ken dit merk nog niet, maar jeetje wat een prijzen. Ik was zelf erg vaak mijn haar dus voor mij gaat dit helemaal niks zijn haha.

 9. februari 8, 2018 / 9:07 am

  Het klinkt fijne haarproducten, maar wel best prijzig.

 10. februari 8, 2018 / 9:33 am

  Ik heb weleens over het merk gehoord maar ik heb het verder nooit gebruikt ofzo! Het klinkt wel heel erg goed

 11. februari 8, 2018 / 10:05 am

  Ik schrik wel erg van de priijs. Om die reden zou ik het niet kopen. Het is mij te duur.

 12. februari 8, 2018 / 10:47 am

  Nee dit merk kende ik nog niet. Klinkt wel erg fijn, maar tegelijkertijd vind ik de producten ook erg prijzig.

 13. februari 8, 2018 / 4:10 pm

  Dat ziet er goed uit, ik heb echt zulk droog haar nu

 14. februari 8, 2018 / 8:48 pm

  Ik ben dol op lekker ruikende shampoo, maar de prijs houd me toch een beetje tegen. Hoe lang doe je er ongeveer mee en hoe vaak was je je haar?

 15. februari 10, 2018 / 1:33 pm

  Yes ik ben bekend, ik heb laatst een artikel geschreven over de blowout cream van Noir. Deze haarverzorging heb ik nog niet geprobeerd

 16. februari 10, 2018 / 11:47 pm

  heerlijk. shampoo die en goed voor milieu is, zijn werk goed doet en ook nog eens heerlijk ruikt. een win.win.win situatie :)

 17. februari 21, 2018 / 9:10 am

  o ja ook hier weer de verpakking he! zo mooi, dat luxe gevoel, door de geur herken ik heel goed en daar hou ik ook heel erg van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: