Nieuw | Happy Earth Just Add Water deo – Vul zelf je deo spray bij!

Happy Earth Just Add Water deo

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje, namelijk iets over deo-duurzaamheid. Met de Happy Earth Just Add Water deo spray heb je niet alleen een duurzame, maar ook erg goedkope deodorant in handen. Je kan de fles zelf vullen met water waardoor de werking van de deodorant wordt geactiveerd. In dit artikel vertel ik je waarom jij deze deo zou moeten uitproberen. Lees je mee?

Happy Earth Just Add Water deo

De Happy Earth Just Add Water deo bevat maar één ingrediënt: stukjes pure aluinsteen. Je kan de fles zelf vullen met water waardoor de werking van de aluinsteen geactiveerd wordt en je op natuurlijke wijze langdurig beschermd bent tegen lichaamsgeur. Daarnaast is de fles tot 6x hervulbaar! Waardoor je deze deo dus 6x langer kunt gebruiken.

Happy Earth just Add Water Deo Spray-5

Werking

Vul het flesje met water, schud en gebruik direct. Bij het aanbrengen laat deze een microscopisch laagje achter op de huid. Dit laagje bevat aluin: een mineraal zout dat de bacteriën doodt zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. Je lichaam moet eraan wennen dat je niet langer chemicaliën, maar aluinsteen op je huid gebruikt.

Happy Earth Just Add Water deo spray - aluin

Na een week werkt onze deodorant daarom optimaal en blijf je de hele dag natuurlijk fris ruiken! Het flesje is tot 6x hervulbaar!

Happy Earth Just Add Water deo spray ingrediënten

Ingrediënten

Als enige ingrediënt bevat de Happy Earth Just Add Water deo Potassium alum. Dit is pure aluinsteen.
Aluin is een natuurlijke antibacterieel. Wanneer het in contact komt met bacteriën, zoals bacteriën van het zweet,  remt het de groei. Op deze manier wordt zweetgeur voorkomen. Terwijl tegelijkertijd door normale transpiratie wel giftige stoffen kunnen worden afgevoerd, en door transpiratie de lichaamstemperatuur kan worden geregeld.

Daarnaast is deze geurloos en hypoallergeen én 100% natuurlijk qua ingrediënten. 100% effectief en bevat ten opzichte van andere deodoranten 0% chemicaliën.

Milieu bewust

Door het gebruik van de Happy Earth Just Add Water deo verminder je het gebruik van plastic én bespaar je op afval. Ook voorkom je het onnodig vervoeren van water en de daaruit volgende CO2 uitstoot!

Met trots draagt deze deodorant van Happy Earth de keurmerken van NATRUE, Vegan Society en Zero Plastic Inside. Met deze deodorant zorg je dus goed voor jezelf en voor de aarde!

Samengevat: Wat maakt deze Happy Earth Just Add Water deo bijzonder?

  • 100% natuurlijk, 100% effectief en bevat 0% chemicaliën;
  • Vegan en niet op dieren getest;
  • Biedt 24 uur lang bescherming;
  • Bevat maar 1 ingrediënt: natuurlijk aluinsteen;
  • Geurloos en hypoallergeen;
  • Extra duurzaam: deze fles is tot 6x hervulbaar! Dus minder plastic, afval én goedkoper in gebruik;
  • Fles gemaakt van gerecycled plastic;
  • Bevat 0% aluminium-chloorhydraat en geen chemicaliën, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën;
  • Trotse drager van de keurmerken NATRUE, Vegan Society en Zero Plastic Inside (gegarandeerd microplasticvrij);
  • Lokaal geproduceerd in Nederland met groene energie.

Happy Earth just Add Water Deo Spray-2

Mijn Mening

Zeggen dat iets goed werkt is één, maar ik moest deze deodorant natuurlijk eerst uittesten, alvorens ik hier goed mijn mening over kon vormen. Om eerlijk te zijn vond ik het maar een raar idee dat ik hier normaal water uit de kraan aan moest toevoegen. Anderzijds zie ik de voordelen zeker in van het niet hoeven te vervoeren van water. En van het kunnen hervullen van de deodorant. Ook schoot me gelijk de restricties voor het vervoeren van een bepaald aantal ml, als je op vakantie gaat in je handbagage te binnen. Daarnaast wil ik je meegeven dat je deze deodorant minimaal een week dient te gebruiken, alvorens je de werking van de deodorant ervaart.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Happy Earth Just Add Water deo spray is verkrijgbaar in een verpakking van 50nl, bij Kruidvat en diverse webshops voor een prijs van € 8,49.

Ben jij al bekend met de Happy Earth Just Add Water deo spray? En wat vind jij van dit milieubewuste concept?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: