Healthy de feestdagen doorkomen doe je zo!

Het is bijna zover! De laatste loodjes van dit jaar gaan weer in dat betekend vooral veel eten! Maar hoe kom je deze maand door zonder kilo’s aan te komen? Ik geef je tips. Healthy de feestdagen doorkomen doe je zo!

Het aller aller belangrijkst is dat je in deze gezellige maand je jezelf niet de hele maand vol stopt. Vanaf 1 januari begin ik weer met afvallen!  Wat een onzin! Daar heb je geen nieuw jaar voor nodig. Elk pondje gaat door het mondje zeggen ze en zo is het ook!

  1. Balansen is key! Niet alleen met de feestdagen, maar eigenlijk altijd wanneer je teveel gegeten hebt. Zondig je vandaag dan haal je dit morgen weer in door sober te eten. Uiteraard moet je dit wel binnen de perken houden, want als je de hele dag blijft eten heeft zelfs een balansdag geen zin, maak er dan maar een balans week van!
  2. Lekker blijven bewegen en sporten! Bewegen is goed voor je lichaam en helpt je al die extra calorieën van deze maand te verbranden. Niet denken dat omdat je 1 dag ongezond gegeten hebt alles verloren is. Moed verloren al verloren zegt men! Keep on going!
  3. Leer je lichaam kennen, en weet wanneer je je voeding nodig hebt. Vaak geeft je lichaam zelf aan of je voeding nodig hebt of niet. Wij laten vaak alleen ons hoofd spreken en die heeft altijd wel zin in lekkere trek!
  4.  Probeer meer groente te eten, deze vullen je buik lekker en zo kan er ook minder slechts in. Als je dan toch gaat zondigen is er minder plek en zit je al redelijk vol!
  5. Zorg dat je goed kauwt en rustig eet, maar bovenal geniet van je eten! Schep op in kleine beetjes en prop het niet naar binnen maar eet beleefd.

Genieten dat is waar het om draait rondom de feestdagen en dat wil ik je ook zeker niet onthouden! Heb je er wel is overnagedacht om van al het lekkers een klein beetje te nemen? Of 1 portie in plaats van 3 of 4 of 5. Zo kun je van alles genieten maar dan wel met mate.

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn tips: Healthy de feestdagen doorkomen doe je zo! Heb jij nog tips? Let us know :)

1 Reactie

  1. december 23, 2016 / 10:05 am

    Ik eet met kerst altijd wel meer dan normaal maar kom eigenlijk nooit echt aan. Gelukkig :D Ik ga er weer van genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: