Hema curl booster

Hema curl booster

Alle krullenbollen onder ons opgelet! Heb jij ook last van onhandelbare krullen? Van alles geprobeerd, maar niks blijkt te helpen? Dan heb ik de oplossing voor je! De Hema curl booster.

Ben je nog niet bekend met de curl booster van Hema? Deze perfectioneert je krullen en zorgt voor een mooie bos haar. Zelf gebruik ik de Curl booster al een aantal jaren en om eerlijk te zijn kan ik niet meer zonder! Sterker nog ik heb een voorraad je aangelegd, want je weet maar nooit… Stel je voor dat het uit het assortiment gaat!

De Hema curl booster is zeer geschikt voor halflang golvend of krullend haar. Het goedje zorgt ervoor dat je haar ook niet statisch wordt.

Hoe gebruik je de Hema curl booster? Op de verpakking staat het volgende: Verdeel de creamgel over het haar en kneed de krullen in het gewenste model. Zelf gebruik ik de curl booster altijd op handdoek droog haar, ik verdeel een dotje creme over mijn handen en kneed deze al op mijn kop hangend zacht in het haar. This does the trick!

Hema curl booster

Welke ingrediënten zitten er in de Hema curl booster: Aqua, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, PVP, Panthenol, VP/VA Copolymer, C13-14 Isoparaffin, Parfum, Ethylhexylglycerin, Laureth-7

Er zit parfum en alcohol in verwerkt, erg jammer want dit is niet zo heel goed voor je haar. Daar en tegen gebruik ik dit product al een tijd en ervaar ik totaal geen negatieve effecten van de ingrediënten.

Hieronder zie je een foto met voor en na effect.

curl-booster

Links is voor het gebruik van de curl booster en rechts een foto met gebruik van de curl booster. Geen pluis meer, maar mooie verzorgde lokken.

Hema curl booster
Om de prijs hoef je het zeker niet te laten: een potje kost € 2,- en bevat 100 ml. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig, dus het uitproberen waard toch? De curl booster is verkrijgbaar bij alle Hema winkels en online.

Ben jij bekend met de styling producten van Hema? En ga jij de Hema Curl booster uitproberen?

5 Reacties

 1. juni 1, 2016 / 8:54 am

  Yes ik ben ook een hopeloze curly girl! Ik kende deze nog niet, maar die moet ik ook even proberen. De prijs is inderdaad ook echt heel goed. Thanks voor de review!

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 1, 2016 / 9:04 am

   Ja, maar wel echt op clam haar gebruiken, anders gaat het het pluizen nog niet tegen. Ik ben er ook echt niet zuinig mee en het zit de hele dag heerlijk mijn haar! Let me know als je het hebt uitgeprobeerd. Ben benieuwd wat het voor jouw haar doet!

 2. Kubra
  juni 1, 2016 / 9:01 am

  Nou dat maar eens kopen straks, thanks voor de tip!

 3. juni 20, 2018 / 8:57 am

  Interessant product. Ik wil wel mooie krullen, dus ik ga eens kijken bij de Hema naar deze creme!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: