Het voorjaar in huis met een orchidee

Verlang jij ook zo naar het voorjaar? Vrolijk gekleurde bloemen, de eerste zonnestralen en die heerlijke voorjaarsgeur. Haal Het voorjaar in huis met een orchidee!

Een orchidee saai en oubollig? Nee, hoor! Orchideeën zijn er in verschillende soorten en kleuren. Je ziet ze in de meest trendy huiskamers terug komen! Je kunt er alle kanten mee op. Zeker als je een beetje speelt met de pot of vaas. Zo creëer je een trendy eyecatcher waar iedereen jaloers op is. En als je je orchidee goed verzorgd heb je gegarandeerd weken lang mooie bloemen!

Kijk voorbeeld naar deze Orchidee die trendy gestyled is in een zilveren pot.

Het voorjaar in huis met een orchidee

Een close-up van de witte orchidee.
Het voorjaar in huis met een orchidee

Maar ook een kleurtje doet het goed! Wat dacht je van deze paarse? Als je de orchidee als hij uitgebloeid is afknipt na het 2de oog, dan komt de orchidee als je geluk hebt weer opnieuw in bloei. Maar dan moet je hem natuurlijk wel goed blijven verzorgen!

Het voorjaar in huis met een orchidee

Dit is een orchidee waarbij ik dat heb gedaan. Vandaar dat de takken een beetje raar groeien… maar hij is er niet minder mooi om!

Het voorjaar in huis met een orchidee

Of één grote orchideeën bloem als eyecatcher. Deze staat bij ons op de eettafel. Neemt niet teveel ruimte in beslag en je brengt Het voorjaar in huis met een orchidee…

Het voorjaar in huis met een orchidee

Wauw wat is hij mooi! Van dichtbij kun je het nog beter zien.

Het voorjaar in huis met een orchidee

Deze staat naast de bank. Ik ben echt verliefd op deze orchidee. Ik weet niet waarom maar orchideeën geven mij rust. Sinds ik veel orchideeën in ons interieur heb staan, merk ik dat terug in mijn humeur.

Het voorjaar in huis met een orchidee

Als je na deze foto’s van mijn orchideeën nog niet overtuigd bent, dan weet ik het niet meer!

Haal jij ook Het voorjaar in huis met een orchidee?
Of ben je gek op een andere planten soort? Let me know!

2 Reacties

 1. mei 18, 2017 / 12:42 pm

  Ik vind een orchidee altijd prachtig om te zien! Hele mooie bloemen en kleuren. Zelf hou ik het bij cactussen en verse bosjes bloemen, die kan ik redelijk goed in leven houden :D

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2017 / 2:36 pm

   Hihi begrijpelijk, ik moet ook zeggen dat het water geven en verzorgen nu wel wat tijd in beslag begint te nemen met het warme weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: