Hotspot: Jumpsquare

Hou je van zo nu en dan iets aparts doen? Dan is Jumpsquare the place to be. Jumpsquare is het grootste indoor trampolinepark van Europa, met 2000 vierkante meter aan trampolines. Hier draait alles om stunten, lef en creativiteit in je bewegingen.

Oorsprong Jumpen

De oorsprong van jumpen ligt in Amerika, waar trampoline parken ontzettend populair zijn. Door deze rage naar Nederland te halen denkt Jumpsquare de nieuwe hype van Nederland gevonden te hebben!

Jumpsquare

Vijf verschillende Jump Areas

Jumpsquare heeft 5 verschillende trampoline gedeelten die elk zijn ingericht op een andere manier van springen. Hieronder lees je waar elke Area op gericht is.

FUN AREA (FREESTYLE)

Zo heb je een Freestyle Area die voornamelijk draait om fantasie en fun. Je kunt hier tegen wanden op lopen, salto’s oefenen of van trampoline naar trampoline springen.

TRICK AREA

In deze Area vind je trampolines die speciaal gemaakt zijn om hoog te kunnen springen oftwel tricks te kunnen doen. De trampolines worden ook wel high perfomance trampolines genoemd.

SPORT AREA

Deze Area staat in het teken van sport. Zo kun je hier al springend aan trefbal en basketbal doen. Krijg je die basketbal met een vette move in de basket?

BIG AIRBAG

In deze Area staan er grote airbags die je opvangen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je bezeert en kunt  naar hartelust saltos maken en vliegen.

SLACKLINE

In deze Area heeft men een smalle spanband gespannen waar je over heen kunt balanceren. Hoe is jouw balans?Je hoeft niet bang te zijn om te vallen, want de foampit vangt je op!

Jumpsquare

CLUB-JUMPING

Elke Zaterdagavond gaat het dak los in Jumpsquare, want dan veranderd Jumpsquare in een vette club. Een DJ ontbreekt er niet op dit feestje en draait voor jou live de vetste hits, met een dikke lasershow.  Dit mag je echt niet missen! Club-Jumping vind elke zaterdag avond plaats tussen 19.00 – 01.00 uur s’nachts.

MINI-JUMP

Elke zaterdag en zondag ochtend zijn er twee jumpsessies gereserveerd voor jonge kinderen. Op deze ochtend kan 1 ouder samen met een kind gebruik maken van de gehele Jump Area voor maar € 10,-Voor kinderen t/m 4 jaar is begeleiding verplicht (maximaal 1 begeleider per kind). Vanaf 5 jaar mogen de kinderen alleen Jumpen.

Jumpsquare

Vind jij het trampoline springen nog een beetje eng?

De Jump Master van Jumpsquare zijn specialisten op het gebied van jumpen. Zij houden een oogje in het zeil om zeker te weten dat je veilig bent. Wanneer jij aan het jumpen bent helpen ze je graag met vette moves. Ook krijg je speciale Jump sokjes, om de Jump Area’s schoon te houden, maar ook omdat ze je meer grip geven op de trampoline!

Filmpje met Crazy Flips!

Nee, ik sta hier absoluut niet op!

Kosten

Nu ik je super enthousiast heb gemaakt over Jumpsquare ben je natuurlijk benieuwd wat dit kost? Een jumpsessie voor 1 persoon kost € 13,- en is voor één uur.

Jumpsquare

Ben jij van plan vaker te komen? Dan kun je beter een 10 of 25 rittenkaart aanschaffen. De rittenkaarten zijn niet persoonsgebonden, dus ga je met een grote groep? Dan is dit veel voordeliger. Een 10 rittenkaart kost € 110,- en een 25 rittenkaart kost € 250,- . Dat scheelt zo’n 3 euro per jumpsessie!

Jumpsquare

Ook zijn er verschillende arrangementen te verkrijgen. Ben je enthousiast geworden en wil je reserveren? Dit kun je doen op de website van Jumpsquare.

Wat vind jij van trampoline springen? Denk jij dat dit een nieuwe rage kan worden?

1 Reactie

  1. augustus 18, 2016 / 4:09 pm

    Waahahahaha dit lijkt me zo vet he?! Bij ons in de buurt (in Limburg) is er ook pas eentje geopend. Goed dat ik er weer aan denk, want nu ga ik een datum plannen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: