Op 20 december opent er voor het allereerst in Nederland een echte Nutella Christmas Bakery. I can’t wait!  Een tijdelijke pop-up locatie waar je Nutella kerstkoekjes kunt bakken. Is dat niet super? Ruim een week lang kunnen families en vrienden gezamenlijk koekjes bakken in de Nutella christmas bakery te Amsterdam. Nutella wil met hun kerst bakkerij heel Nederland stimuleren om samen de keuken in te duiken in de gezellige decembermaanden. Geen tijd? Of te ver uit de buurt? Niet getreurd want thuis bakken kan ook!

Nutella Cookie Stamp

Nutella Christmas Bakery

Met de Cookie Stamp die zich in de Nutella potten bevind, wordt thuisbakken een feestje. Bij aankoop van een pot Nutella (825 gr.) ontvang je één van de vier verschillende stempels. De stempels transformeren normale koekjes in een handomdraai, tot de leukste kerstkoekjes. En als je er nog een vleugje Nutella aan toe voegt, smaken ze extra speciaal. Hoe kun je meedoen?

De Nutella Christmas Bakery is geopend vanaf woensdag 20 december tot en met donderdag 28 december. En dat moet je geen tweede keer zeggen tegen een echte Nutella liefhebber als ik. Uiteraard is de Nutella Christmas Bakery, eerste en tweede Kerstdag gesloten.

Wil jij ook koekjes komen bakken? Je kunt je gratis inschrijven voor een bezoek op één van de drie dagelijkse tijdsloten. Inschrijven kan via het Facebook evenement van de Nutella Christmas Bakery. De inschrijving gaat van start op 7 december, dus wees er snel bij! De Nutella Christmas Bakery is te vinden op de Elandsstraat te Amsterdam en enkel te bezoeken na bevestiging van inschrijving.

Ben jij niet echt een koekiemonster maar wel in voor een ander lekker recept? Op de website van Nutella  vind je nog veel meer lekkere recepten met uiteraard Nutella. En anders vind je vast wel iets tussen de recepten van Me-licious.

Ga jij de de Nutella Christmas Bakery bezoeken?