Hotspot Tasty Comedy

Heerlijk eten, goede comedians, op een top locatie in hartje Scheveningen aan het strand met een fantastisch uitzicht? Dan moet je bij de Hotspot Tasty Comedy zijn…

beach

Lekker lachen daar hou ik van. Even onbezorgd genieten en de verplichtingen van alle dag achter je laten. Vooral comedians vind ik helemaal geweldig. Ik ga dan ook graag naar stand-up comedie en zo boekte we via vakantieveilingen kaarten voor Tasty Comedy.

Eigenlijk zouden we een hele dag aan het strand vertoeven, maar door de teleurstellende weersvoorspellingen zijn we later vertrokken. In Utrecht kwam het met bakken uit de hemel. Zo gezegd zo gedaan. We kwamen om 18:45 aan in Scheveningen en vanaf de parkeergarage is het een minuut of 10 lopen naar het strand. Goed geregeld dus! De band zou om 19:00 uur beginnen met spelen.

scheveningen

De Hotspot Tasty Comedy is gevestigd in het voormalige Van der Valk restaurant, maar van binnen herken je het echt niet meer terug!

icecream

Je vindt in de loopbrug allerlei kleine winkeltjes waar ze ijs verkopen of waar gelounched kan worden. Het uitzicht vanaf de loopbrug is prachtig.

beach

Hoe verder we de loopbrug op lopen, hoe mooier het uitzicht wordt en ik klik naarstig met mijn camera. Je kunt nooit genoeg foto’s hebben van zo’n mooi uitzicht. Ja, toch?

beach

en nog eentje… ik kreeg bijna zin om te gaan zwemmen!

Hotspot Tasty Comedy

Het restaurant is van binnen helemaal verbouwd en heeft met de bordeaux-groene tinten een erg luxe uitstraling. Er zijn hoge zittafels aan de rand en lage zittafels in het midden.

Hotspot Tasty Comedy

We waren nog helemaal niet bekend met het concept van de Hotspot Tasty Comedy en werden netjes ontvangen door een gastheer die ons uitleg gaf over de avond en ons naar onze tafel wees. We namen plaats aan tafel 42 waar al lekker een aperatiefje klaar stond. Stokbrood met twee verschillende dips. Er speelde een bandje live muziek en er hing een lekkere vibe.

Hotspot Tasty Comedy

Je zit meestal met mensen aan een tafel die je niet kent, dus met een beetje geluk maak je nieuwe vrienden! Zo hebben wij kennis gemaakt met deze lieve dames. Van wie ik ook nog maar even een foto heb genomen om op te sturen.

leren kennen

Dit was het uitzicht vanaf onze tafel op de band. Het podium waar de comedians hun optreden geven is in het midden van de zaal gesitueerd.

Hotspot Tasty Comedy

Het was een aardig drukke avond, ik kon geen stoel ontdekken die niet bezet was. Iedereen leek het naar zijn zin te hebben.

Hotspot Tasty Comedy

Wij zaten er ook knusjes bij samen en hadden toch wel een beetje trek gekregen in wat te eten. Het 4 gangen-diner werd afgewisseld met live muziek en standup comedie.

wij

Om half 8 kregen we het eerste gerecht. Het voorgerecht bestond uit Zalm on Crouté. Zelf ben ik niet zo’n deeg liefhebber maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit een heel lekker en ook niet al te zwaar voorgerecht vond.

1e gang zalm on crouté

Ondertussen kwam de eerste comedian op. Helaas had ze niet helemaal mijn humor, maar ik kon om er lachen en dat was waarvoor ik kwam.

2de gang popcorn met pompoensoep

Het tweede gerecht was Pompoen soep met gekarameliseerde popcorn. Alleen bij het idee al om popcorn in de soep te gooien werd ik niet goed. Dat is toch geen combo? Na veel aandringen van de ladies naast ons heb ik er toch maar één in de soep gegooid. En raad is wat? Het was verrekte lekker!

beach

Na een korte pauze met muziek kwam de volgende comedian. Inmiddels begon de zon onder te gaan. Wat een prachtig gezicht. Dit zie je natuurlijk niet elke dag!

zonsondergang

Ons humeur werd steeds vrolijker. Hoe kan het ook anders met al die moppen tappers, lekker eten en goed gezelschap om je heen.

wij samen

Ik maakt toch nog een foto van de zon, omdat ik hem zo adembenemend mooi vond.

zonsondergang

Het hoofdgerecht bestond uit rundvlees met geglaceerde sperziebonen en mais polenta. Het rundvlees is medium-rare gebakken en smaakt goed. Ook sperziebonen smaken heerlijk. De mais polenta heeft een te harde textuur. Heb deze wel eens lekkerder geteten. Maar al met al mag het hoofdgerecht er zijn! Pfff ik zit al vol hoor!

3de gang

Op de boulevard gaan langzaam alle lichtjes aan. In het echt ziet het er nog mooier uit dan op de foto!

Hotspot Tasty Comedy

Het is tijd voor het toetje, maar het past eigenlijk niet meer?!? Een cappuccino ijsje omhuld met melk ijs en of als dat nog niet genoeg was kregen we ook nog Crème brûlée.

Hotspot Tasty Comedy

Time flies when your having fun! Ik moet eerlijk zijn dat de avond best snel ging. Ik heb echt genoten! Het eten was top, de comedians waren goed en ook de band heeft zijn best gedaan met een live zangers.

Hotspot Tasty Comedy

De comedians kwamen zich nog een laatste keer laten zien en kregen van iedereen een groot applaus. Wij wilden afrekenen, maar er schenen maar 2 pinapparaten te zijn. Al voor het einde van de show stonden er hele rijen aan de balie om af te rekenen. Beetje jammer, want de service moet niet ineens ophouden als je wilt afrekenen…

Hotspot Tasty Comedy

Inmiddels was het al bijna helemaal donker. Is het zo geen plaatje? Ik kan hier wel de hele nacht blijven zitten!

Hotspot Tasty Comedy

Al reflecterend op de gezellig en leuke avond kijken we achterom… Tasty Comedy was een geweldige ervaring! We komen je zeker nog eens bezoeken!

Ben je opzoek naar de leukste hotspots? Kijk dan hier nog even.

Hou jij van stand-up comedy? En ben je al eens bij de Hotspot Tasty Comedy geweest?
Zo ja, wat vond je ervan?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: