Skincare | IK Skin Perfect Prebiotic Spray+ Barrier Biotic Mist

IK Skin Perfect Prebiotic Spray+ Barrier Biotic Mist

Onze huid heeft van zichzelf een heel ingenieus systeem en bestaat uit tal van bacteriën die onze huid beschermen. Ik testte de IK Skin Perfect Prebiotic Spray met voeding voor goede, beschermende bacteriën die een gezonde gezichtshuid ondersteunen.

IK Skin Perfect Prebiotic Spray+ Barrier Biotic Mist

De IK Skin Perfect Prebiotic Spray is een formule met natuurlijke prebiotische extracten als Prebiolin AGA en Biolin P. De spray bevat voeding voor goede, beschermende bacteriën en draagt bij aan een gebalanceerd en versterkt huidmicrobioom. PREBIOTIC SPRAY+ is onmisbaar in jouw Skincare Routine en geschikt voor elk huidtype!

Wat zegt IK Skin Perfection zelf over de Prebiotic Spray:

PREBIOTIC SPRAY+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten als Prebiolin AGA en Biolin P. Deze verfijnde mist voorziet de huid van een onzichtbare sluier die de huidbarrière versterkt en de huid verzacht en kalmeert. PREBIOTIC SPRAY+ bevat voeding voor de goede, beschermende bacteriën die op de huid leven en draagt daarmee bij aan een gebalanceerd en versterkt microbioom.

PREBIOTIC SPRAY is onmisbaar in ieders Skincare Routine en geschikt voor elk huidtype. Met name een gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid heeft veel baat bij het dagelijks gebruik van de PREBIOTIC SPRAY+. Maar ook als je geen specifieke huidproblemen hebt, is het heel zinvol om de PREBIOTIC SPRAY+ dagelijks te gebruiken omdat deze het microbioom in balans brengt én houdt, en zo ook preventief huidproblemen kan voorkomen.

Kenmerken

– Versterkt de huidbarrière.
– Zorgt voor een gezond en gebalanceerd microbioom.
– Zorgt voor optimale hydratatie.
– 99% natuurlijk

IK Skin Perfect Prebiotic Spray+ Barrier Biotic Mist ingrediënten.

Onze huid, die dus van zichzelf al een heel ingenieus systeem is, wordt in haar werk als beschermer van ons lichaam een handje geholpen. Door flink wat handjes. Op onze huid bevinden zich namelijk talloze goede bacteriën. Deze bacteriën bevinden zich ook in de darmen, de mond, de neus en op de handen. Het zijn er miljarden bij elkaar die als een samenwerkend organisme worden gezien en het microbioom worden genoemd.

Ingrediënten

aqua, inulin, propanediol, alpha-glucan oligosaccharide, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, sodium hyaluronate.

Gebruik

Reinig de huid eerst met een gezichtsreiniger en vernevel vervolgens de prebiotic spray+ over de huid. Houd de sprayflacon 20 tot 30 cm van het gezicht af. Ontgrendel de spraybutton door deze stevig door te drukken en vernevel de mist gelijkmatig over het gereinigde gezicht en decolleté.

Breng achtereenvolgens de gekozen serums, in laagjes over elkaar aan. Zorg ervoor dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht.

Rond het huidverzorgingsritueel af met een dag of nachtcrème om alle actieve ingrediënten in te sluiten en bescherm de huid overdag met een SPF. Indien mogelijk ook van IK.

IK Skin Perfect Prebiotic Spray+ mijn mening

Mijn mening

Deze verfijnde mist voorziet mijn huid van een onzichtbare sluier aan prebiotische extracten en bevat voeding voor de goede, beschermende bacteriën die op mijn huid leven. Dit merk je ook gelijk terug als je het producten dagelijks gebruikt. Het brengt gemakkelijk aan en de mist voelt erg fijn. Gek genoeg voelt mijn huid gelijk meer schoon en fris.

Ook merk ik dat ik minder last heb van irritaties en mijn huid lijkt gelijk een stuk rustiger geworden. Mijn t-zone is altijd erg vettig, maar de rest van mijn huid kan best droog aanvoelen. Hier heb ik ook een stuk minder last van sinds ik deze IK Skin Perfect Prebiotic Spray gebruik. Mijn huid voelt gehydrateerd en zacht aan.

Ik gebruik de IK Skin Perfect Prebiotic Spray graag ik combinatie met de Ik Skin Perfection C GLOW, waar ik je graag een volgende review iets meer over vertel.

Prijs en verkrijgbaarheid

De IK Skin Perfect Prebiotic Spray is verkrijgbaar in een spuitbus van 75ml voor een prijs van €24,95 op de IK Skin Perfect website, of via een van de aangesloten salons.

Ben je opzoek naar een fijn huidverzorgingsproduct dat écht iets doet voor je huid? Dan kan ik je deze IK Skin Perfect Prebiotic Spray zeker aanraden!

Ken jij het merk IK Skin Perfect al? En wat vind jij van het gebruik van een Prebiotic Spray voor je huid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: