K-beautywinkel Laboratory K opent tweede winkel in de Pijp in Amsterdam

K-beautywinkel-Laboratory-K-01

Goed nieuws voor k-beautyliefhebbers: de Koreaanse Hyun Yeu heeft zijn tweede Laboratory K winkel geopend waar je heerlijk kunt shoppen. De nieuwe winkel verkoopt enkel K-beauty producten. Alle producten zijn van Koreaanse afkomst, dierproefvrij, clean en vrijwel allemaal veganistisch. De nieuwe K-beautywinkel Laboratory K bevindt zich midden in de Pijp in Amsterdam.

K-beautywinkel-Laboratory-K-02

K-beautywinkel Laboratory K

Als k-beauty lover kan je je hart ophalen bij de tweede locatie van Laboratory K. Met de winkel The Beauty Editor als buren en het grote winkel oppervlak, is het dé plek om jouw huidverzorgingsroutine uit te stippelen.

Geheel volgens de visie van de oprichter Hyun Yeu is net als de eerste Laboratory K de Negen straatjes in Amsterdam ook deze winkel in de hoofdstad vrolijk gekleurd met pastel pantone kleuren in combinatie met veel licht en witte muren die zorgen voor een frisse look. De pastelkleuren representeren de Koreaanse popcultuur.  

Laboratory K biedt een gigantisch aanbod hand-, haar-, huid- en lichaamsverzorgingsproducten van 20 verschillende Koreaanse merken. Bij een bezoek aan de winkel staat het Laboratory K team voor je klaar om passende Koreaanse verzorgingsproducten en verzorgingsroutine te zoeken die past bij jouw huid.

K-beautywinkel-Laboratory-K-04

Onder anderen de merken Manyo, Bonajour, Beigic, Georganic en Isoi zijn er verkrijgbaar.

K-beautywinkel-Laboratory-K-03

Binnenkort meer uitbreiding

Door de huidige corona situatie, laat het nog even op zich wachten, maar Hyun Yeu is op de achtergrond bezig met meer uitbreiding van Laboratory K. Binnenkort zal Yeu in de Huidenstraat in de Negenstraatjes FaceLab openen. Een beautysalon waar je terecht kan voor Koreaanse gezichtsmassages en hydrafacials. Hierover snel meer informatie.

Meer informatie

Adres
Labratory K
Gerard Doustraat 64
1072 VW Amsterdam

Telefoon
06 19091309

Bekijk hier de website van Laboratory K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: