KIKO Milano-Prom Queen Eye Shadow Palet

Momenteel heeft KIKO een aantal verschillende collecties te koop. Waaronder de Campus Idol Collectie. Uit deze collect komt ook dit prachtige KIKO eye shadow palet, Prom Queen! Een palette met zes verschillende kleuren in een schooluniform.

KIKO eye shadow palet

De KIKO eye shadow palet is beschikbaar in twee kleuren 01 Lovely Naturals & 02 Stylish Taupe en kost € 15,90

KIKO eye shadow palet 01 Lovely Naturals

Zelf heb ik gekozen voor de KIKO eye shadow palet 01 Lovely Naturals. Door verscheidenheid van kleuren in dit palette is het bruikbaar voor alle gelegenheden.

KIKO eye shadow palet

Het is een praktisch en klein palet. Je kunt het zo in je tas bij je dragen. De palet is gemaakt van hard karton en bevat zes hoog gepigmenteerde oogschaduws. De kleuren die in dit palette verlopen van wit, licht champagne, bronze, licht rose, bruin, tot aan zwart.

KIKO eye shadow palet

Het palet bevat een dubbele applicator met een brede tip voor een goede verspreiding van de oogschaduw over het hele ooglid. En aan de andere kant een smalle  lange tip voor het verfijnen van de make -up of het aanbrengen van een eyeliner.

De lichtere tinten zijn ideaal voor een elegante, natuurlijke look of als basis voor meer uitgebreide make-up look. De donkere kleuren kun je gebruiken om diepte en intensiteit aan te brengen op de ogen.

Hieronder heb ik van alle  6 de kleuren een swatch gemaakt op de bovenkant van mijn hand.
kiko-milano-prom-queen-eye-shadow-palette-01

De textuur van dit KIKO eye shadow palet voelt heerlijk , echt fluweelzacht op je oogleden. De lichte en donkere kleuren hechten perfect. Helaas moet ik de kleur wel wat harder aanzetten, vooral de nude tinten. Ik weet nou niet zo goed of dit door mijn huiskleur komt of door de oogschaduw, maar ik vind het wel jammer.

Hieronder de wat dikker aangezette swatches op de binnenkant van mijn pols. Nu zijn de kleuren duidelijker zichtbaar.

kiko-milano-prom-queen-eye-shadow-palette-01-swatch

Zelf hou ik van een natuurlijke look, dus heb ik de oogschaduw licht aangebracht op mijn ogen. Hieronder zie je een close-up.

kiko-milano-prom-queen-eye-shadow-palet-me-licious-eye

Mijn ogen zijn meer met de naturel kleuren opgemaakt. Maar je kunt het natuurlijk ook meer aanzetten door meer bruin te gebruiken. De pigmenten zijn namelijk gemakkelijk te mengen.

Hier nog even een close-up van mijn ogen nadat ik de oog schaduw een dag gedragen heb. De kleur blijft goed zitten en de glitters vallen niet ook niet van mijn oogleden af. Ik ben er dik tevreden mee.

kiko-milano-prom-queen-eye-shadow-palet-me-licious-eyea

Tijdens het opmaken nog even een foto in de spiegel van het palet. Having fun with my camera!

kiko-milano-prom-queen-eye-shadow-pallet-miror

De kwaliteit van het palet vind ik over het algemeen goed. Alleen de dekking van de nude kleuren laat voor mij te wensen over. Wel is het 01 Lovely Naturals palet een mooi en compleet palet. Je kunt er meerdere kanten mee op. Ook heeft het naar mijn mening een schappelijke prijs.

Heb ik je enthousiast gekregen over deze KIKO Eye Shadow Palet?

De 01 Lovely Naturals & 02 Stylish Taupes zijn bij KIKO verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ze
ook hier online bestellen.

 

6 Reacties

 1. maart 31, 2016 / 11:01 am

  Het palette ziet er mooi uit! Swatches ogen ook mooi, jammer dat je het niet zo goed op je ogen ziet, wel een schattig glittertje.

  • Mariëlle
   Auteur
   maart 31, 2016 / 11:03 am

   Ja jammer dat je het niet zo goed ziet he, tenzij je het aanzet. Begreep van vriendinnen die het pallette ook thuis hadden dat zij hier minder last van hadden, dus misschien door mijn huidskleur?

 2. maart 31, 2016 / 7:35 pm

  Mmm ik vind het er leuk uit zien, maar het is niet echt een palette voor mij! Groetjes van je naamsgenoot hihi!

  • Mariëlle
   Auteur
   april 2, 2016 / 11:08 pm

   Dat is jammer! Van welke pallette ben jij dan wel een grote fan?

 3. april 4, 2016 / 7:32 am

  Jammer dat Kiko qua kwaliteit teleurstelt… Ik ben nl. laatst samen met een vriendin een concealer voor haar gaan uit zoeken. Tot ons spijt bleek de substantie v d concealer ongemengd te blijven desondanks 26916291x schudden. Je bleef de concealer kleur en een transparant gel laagje bij ieder pompje zien! Dat hebben we toen moeten omruilen. Heb jij andere Kiko aanbevelingen die echt de moeite en het geld waard zijn? Ben daar benieuwd naar! Xx

  • Mariëlle
   Auteur
   april 4, 2016 / 8:47 am

   Tot nog toe heb ik niet veel KIKO producten uitgeprobeerd. Om eerlijk te zijn ben ik zelf een MAC fan. Maar mocht ik nieuwe producten tegen komen die ik review dan lees je ze uiteraard terug op de blog! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: