Kiko spiegel

Een spiegel in je handtas is altijd handig! Als je weinig tijd hebt gehad om je op te maken of om even snel je make-up te checken of het nog goed zit. Regelmatig grijp ik mis in mijn tas. Overal heb ik goedkope handspiegels liggen, op het werk evenals thuis. Ze zijn kapot en vallen uit elkaar. Hierdoor neem ik ze niet meer mee in mijn handtas. Ik ging opzoek naar een stevig,  maar toch elegante spiegel en kwam bij deze Kiko handtas spiegel uit.

Kiko spiegel 2

De spiegel heeft een modern en zilver uiterlijk dat licht weerspiegelt. Hierdoor oogt de spiegel erg luxueus. De vierkante vorm met ronde hoeken ogen speels. Op de bovenkant van de spiegel vind je een Kiko logo. De spiegel lijkt van plastic materiaal gemaakt, dus zal van buiten niet snel breken. Ook het tussenstukje dat de spiegel met elkaar verbind lijkt vrij stevig.

kiko-spiegel-4

De spiegel heeft een gedeelte dat op ware grootte spiegelt en een gedeelte dat vergroot. Het gedeelte dat vergroot komt handig van pas wanneer je bijvoorbeeld je wenkbrauwen wilt epileren.

Kiko spiegel 3

Deze elegante, compacte spiegel, is ideaal om mee te nemen in je hand- of sporttas. De spiegel wordt geleverd met een zwart fluwelen zakje met twee touwtjes eraan. Door de spiegel in het fluwelen zakje te bewaren blijft hij beschermd tegen krassen en wordt hij niet vies in je tas.

De spiegel kost € 9,90 en is zowel in de Kiko winkels als online verkrijgbaar.

Wat vinden jullie van deze Kiko Spiegel? Yey or Neh?

5 Reacties

 1. april 11, 2016 / 7:53 pm

  Wat een leuk spiegeltje! Over een week zit in in Portugal en daar hebben ze een kiko dus misschien schaf ik het ook wel aan. Jammer dat ze geen kiko in België hebben zitten.

  • Mariëlle
   Auteur
   april 11, 2016 / 9:16 pm

   Voor dit geld kan je het bijna niet laten toch? Lekker hoor portugal! Neem je een beetje zon mee terug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: