Kleurboeken voor volwassen van Action

Zelf lees ik een hoop blogs van mede bloggers. Vaak kom ik een hoop nieuwe dingen tegen die ik normaal zelf niet zou hebben gekocht. Zo kwam ook de Kleurboeken voor volwassen van Action op meerdere blogs tegen. Toen ik bij de Action was heb ik er gelijk vier meegenomen! I guess I was convinced?

Relax my mind

Na een hele dag werken kan ik best wel wat ontspanning gebruiken. Vroeger tekende ik heel veel en ik kreeg vaak de vraag of ik naar de kunst academie zou gaan. Uiteindelijk heb ik een digitale opleiding gevolgd en zo het tekenen langzaam links laten liggen. Erg jammer al zeg ik het zelf! Dus na werk aan de slag gegaan. Ik vond het heerlijk om zo even lekker te kleuren en te doen het helpt me ontspannen en geeft me een gevoel van zen.

Impressies

Er zitten verschillende kleurplaten in, bloemen patronen, dieren, abstracte patronen en strepen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een kleurplat van. Op het boek staat vermeld dat het verslavend kan werken. En ik nog maar denken “Tuurlijk” wat een onzin.  Terwijl ik aan het kleuren was werd ik er zo vrolijk van. Alles is eigenlijk in het zwart-wit en zodra je de pagina’s in kleurt lijkt het of ze gaan leven. Zie hieronder een aantal impressie van het boek:

kleurplaat_volwassenen tekening_volwassenen

Aantal Pagina’s

De vier kleine boekjes bevatten 100 pagina’s met gegarandeerd kleur plezier. Het grote boek bevat 160 pagina’s.

Kosten

Het grote kleurboek kost € 1,99 en de kleine kleurboeken zijn € 1,75

 

Hebben jullie deze leuke kleurboeken ook gekocht? En wat vinden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: