Boekreview | Kliniek Zuid Tegen elke prijs

Boekreivew Kliniek Zuid Tegen elke prijs

Maak kennis met de wereld van Kliniek Zuid Tegen elke prijs, waar schoonheid te koop is maar niets is wat het lijkt! Dit is het eerste deel van een boekenserie. Een boek vol romantiek, spanning en drama. Kliniek Zuid Tegen elke prijs is geschreven door Nick de Koning (pseudoniem). Dit boek neemt je mee, pakte je in en na het lezen, wil je meer. Ik geef je vandaag mijn mening in deze boekreview.

Waar gaat Kliniek Zuid- Tegen elke prijs over?

“In een van de duurste straten van Amsterdam-Zuid runt dr. Caro Benedict de zeer succesvolle cosmetische Kliniek Zuid. Ze is getrouwd met Robbert die de bedrijfsvoering doet en samen hebben ze twee tieners, Teun en Sofie. Maar terwijl haar wachtlijsten steeds langer worden komt Caro’s overvolle leven onder grote druk te staan. Een aantal van haar cliënten meldt zich met onverklaarbare klachten na een borstvergroting en de vraag rijst intern wie verantwoordelijk is.

Wanneer de spanning oploopt en haar een rechtszaak boven het hoofd hangt, biedt haar even aantrekkelijke als onmogelijke ex en collega Felix zijn hulp aan, maar kan ze hem vertrouwen? Ondertussen vermagert Sofie onder haar ogen en Robbert, haar steun en toeverlaat is onbereikbaar. Terwijl de wereld om haar heen lijkt in te storten wordt Caro gedwongen te bepalen wat nu echt belangrijk voor haar is.”

Kliniek Zuid Tegen elke prijs boekrecensie

Boekenserie Kliniek Zuid – Sensationeel, actueel en verslavend

Deel één van Kliniek zuid Tegen elke prijs is geschreven door Nick Koning. Het boek houdt je aandacht vast houdt door het gehalte aan drama en spanning.  Want schoonheid is te koop, maar niets is wat het lijkt. Het is geschreven door Nick Koning. Het is niet zoals de roze kaft doet vermoeden een roman.

Kliniek Zuid Tegen elke prijs is helemaal van deze tijd. En geeft een kijkje in de groeiende business van cosmetische chirurgie. Niet alleen vanuit het oogpunt van het vechten tegen de ouderdom (botox en fillers), maar ook vanuit het perspectief van mensen helpen die verminkt zijn. De hoofdrolspelers zijn heel gedetailleerd beschreven, waardoor je echt het gevoel hebt dat je weet hoe ze eruit zien of gaan handelen. Gelukkig blijft er nog genoeg over om je eigen fantasie de vrije loop te laten, want ook dat is belangrijk in een boek vind ik.

Caro is een echte powervrouw die zich niet snel laat kisten! Ze lijkt alles aan te kunnen, maar is tegelijkertijd heel kwetsbaar. Dit maakt haar een heel mooi en menselijk hoofdpersonage. Naast het kijkje in de cosmetische wereld wordt er verteld over de relatieperikelen (incl. overspel, chantage, oude en nieuwe liefdes en seks).Dit boek leest alsof je een moderne Nederlandse Netflix serie kijkt: je ziet het zo voor je! Kliniek Zuid Tegen elke prijs is een echte pageturner, het is een heerlijk boek om mee te ontspannen en bij weg te dromen.

Over de auteur

Nick de Koning is het pseudoniem van een arts en schrijver. Voor Kliniek Zuid putte hij uit zijn eigen professionele en persoonlijke leven en de actualiteit rondom de nog altijd groeiende business van cosmetische chirurgie.

Komt er een deel 2?

Kliniek zuid is een boek voor de fans van Saskia Noort, Medisch Centrum West en Divorce. Het is een mooie mix tussen Gooische Vrouwen, Voetbalvrouwen en een vleugje Oogappels. Het verhaal is spannend, sexy, onvoorspelbaar en hartverscheurend. Na de laatste bladzijde blijf je over met een gevoel van ‘ik wil meer’ en we hebben geluk want in 2023 zal deel 2 van Kliniek Zuid uitkomen. Wil je op de hoogte blijven wanneer dit boek uitkomt? Volg dan het account Kliniek Zuid www.instagram.com/kliniekzuid.

Prijs en verkrijgbaarheid

Kliniek Zuid tegen elke prijs kan is zowel verkrijgbaar in paperback € 16,99 als in e-book bij Boekenwereld of online bij een van de bekende winkels. Leuk om cadeau te geven en te krijgen! Voor bijvoorbeeld de feestdagen, of een verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: