Kreadoe Lente festival 2023

Kreadoe lentefestival 2023

Van 14 tot en met 16 april vindt het Kreadoe Lentefestival 2023 weer plaats, dus alle knutselfans opgelet!. Je waant je hier in het creatieve, vrolijke en gezellige DIY paradijs.

In dit artikel nemen we een diepgaande kijk op de KreaDoe Beurs, inclusief belangrijke data, veel gestelde vragen en antwoorden, en contactgegevens, zodat jij als bezoeker het maximale uit je KreaDoe lente festival ervaring kunt halen.

Kreadoe Lente festival 2023

De KreaDoe Beurs is een van de grootste evenementen op het gebied van creativiteit en DIY (Do-It-Yourself) in Nederland. Jaarlijks trekt de beurs duizenden bezoekers die op zoek zijn naar inspiratie, materialen en workshops om hun creatieve hobby’s en projecten tot leven te brengen. Per jaar wordt KreaDoe twee keer georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. In het voorjaar onder de naam Kreadoe Lentefestival 2023 en in het najaar als Kreadoe beurs.

Kreadoe Lente festival 2023

Volop shoppen & Inspiratie opdoen

Heb je nieuwe knutsel materialen nodig? Ben je opzoek naar leuke aanbiedingen? Of ben je opzoek naar nieuwe materialen? Of wil je beginnen aan een nieuwe hobby? Op het KreaDoe Lentefestival kun je je laten inspireren op het gebied van de nieuwste hobby’s of voor je volgende project. Je gaat gegarandeerd naar huis met veel nieuwe ideeën.  Je kunt rondlopen en ideeën opdoen door de vele exposanten en creatieve displays te bekijken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, nieuwe trends, stijlen, kleuren of materialen, je zult zeker iets vinden om je creativiteit te prikkelen.

Kreadoe lente festival 2023

Workshops

Wil je iets leren maken? Of je nu geïnteresseerd bent in haken, breien, schilderen, tekenen, sieraden maken, of andere creatieve technieken, er is voor elk wat wils. Er zijn veel workshops die je kan volgen. Workshops worden gegeven door ervaren docenten en experts op hun vakgebied en bieden je de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen en je vaardigheden te verbeteren. Zo zijn o.a. de volgende nieuwe hobby’s te vinden tijdens het KreaDoe Lentefestival 2023: Eco-printen met natuurlijke producten, Marsepein moduleren en Tufting.

Kreadoe Lente festival 2023 - kidshoekje

KreaKids

Voor kinderen tot en met 7 jaar is het Kreadoe Lentefestival 2023 gratis. Maar is het dan wel leuk voor ze. Speciaal voor de jonge creatievelingen heet Kreadoe het KreaKids Plein. Hier kun je kleuren, spelen, dansen en je laten schminken.

Kreadoe Lente festival 2023 influencers jill

Influencers

Als jij een echte DIY fan bent, ken je vast wel DIY Kitty, Jill en/of Lililettering? Alle drie deze dames zullen tijdens het Kreadoe Lentefestival 2023 aanwezig zijn. Bewonder bijvoorbeeld een van DIY Kitty haar projecten of volg een masterworkshop bij Lililettering!

Ook zijn er Meet & Greets met diverse influencers mogelijk. Hiervoor raad ik wel aan van te voren online te kijken hoe je hier kans op kan maken.

Zo is Jill een illustrator, schrijfster, programmamaakster en actrice ook aanwezig. Al jaren is zij een inspiratiebron voor kinderen op het gebied van tekenen, knutselen en bakken in haar gelijknamige tv-programma. Tijdens het Kreadoe Lentefestival 2023 kun je haar ontmoeten!

Meet and Greet

Ontmoet Jill persoonlijk en ga met haar op de foto! Elke dag zijn er drie Meet and Greet-momenten op haar stand (03.B010) op de volgende tijdstippen:
09.45 – 10.45
12.30 – 13.30
14.30 – 15.30

Aanmelden voor de Meet and Greet kan via deze link.*
*De Meet and Greet is gratis en kun je alleen bezoeken met een entreeticket voor het Kreadoe Lentefestival 2023.

Download de app

Download* de Jaarbeurs Live App op je smartphone. Je vindt hier handige informatie voor jouw bezoek aan het Kreadoe Lentefestival 2023 zoals de plattegrond, routes en artikelen.😍

Download hier de app voor Android.
Download hier de app voor iOS.

*Download de Jaarbeurs Live App en ontvang een gratis voucher voor jouw eigen KreaDoe festivalbandje!

Kreadoe Lente festival 2023

Praktische Informatie Kreadoe Lentefestival 2023

Datum: 14 t/m 16 april 2023
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Openingstijden:
Vrijdag 9:30 – 17:00
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag 9:30 – 17:00

Tickets:

Om het Kreadoe Lentefestival 2023 te bezoeken, moet je tickets kopen. Tickets zijn te koop via de officiële website van de KreaDoe Beurs en kunnen ook op locatie worden gekocht. Het is aanbevolen om je tickets van tevoren online te kopen om wachtrijen te vermijden en zeker te zijn van toegang tot het evenement.

Kreadoe Lentefestival 2023 Dagticket (online) – €14
8 t/m 16 jaar – € 9,50
t/m 7 jaar – GRATIS
Kreadoe Lentefestival 2023 – Extra dag –  € 6 (aan de kassa)

WebsiteKreadoe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: