Kruidvat nagelriemolie review | Beste budget nagelriemolie?

kruidvat nagelriemolie review

In de winter heb ik altijd last van vervelende velletjes rond mijn nagels en droge nagelriemen. Ik heb vaak de neiging er aan te gaan pulken, wat je absoluut dus niet moet doen. I know! Daarom ben ik opzoek gegaan naar de beste budget nagelriemolie. Ik ontdekte dat de Kruidvat nail oil lekker budgetproof is. Maar doet deze nagelolie ook goed zijn werk? In deze Kruidvat nagelriemolie review vertel ik je er meer over.

Kruidvat nagelriemolie

Wat Kruidvat zelf zegt over de Nail Oil

Nail Oil Moisturizing is een hydraterende natuurlijke nagelolie op basis van oliën verrijkt met vitamine E en F. Het herstelt de conditie van droge en beschadigde nagels en beschermt tegen broosheid.

Kruidvat belooft dus dat de nail oil een hydraterende, maar ook natuurlijke olie is, die droge en beschadigde nagels herstelt en de nagels beschermt tegen broosheid. Dit product zou je nagels sterker en flexibeler maken en je nagelriemen soepeler en zachter.

Na het afstappen van mijn acrylnagels, ben ik over gestapt op gelnagellak, omdat ik toch wil dat mijn handen er verzorgd uitzien. Mijn nagels breken hierdoor niet zo snel af, dus daar kan ik weinig over beoordelen, maar ik wel veel last van velletjes en droge nagelriemen, vooral in de wintertijd!

Kruidvat nagelriemolie review verpakking

Verpakking

De Kruidvat nagelriemolie zit in een vrij witte verpakking. Waar in het roze duidelijk op staat dat het gaat om nailcaire oftewel nagelverzorging.

Mijn voorkeur gaat uit naar het aanbrengen van nagelriemolie met een pipetje, maar deze nagelolie dien je aan te brengen op je nagels met een kwastje.

verpakking kruidvat nagelriemolie

Het kwastje is van mooie grootte en brengt de nagelolie fijn aan. Ook ligt het kwastje goed in de hand. De hoeveelheid olie die van het kwastje afkomt is niet teveel, maar ook zeker niet te weinig, maar precies wat je nodig hebt.

kruidvat nagelriemolie beste budget nagelriemolie kwast

Ingrediënten

Soja Olie (Soja Oil): Soja-olie is misschien wel het belangrijkste ingrediënt in dit product. Deze olie zorgt ervoor dat je vochtgehalte op peil gehouden wordt. Ook zorgt het ervoor dat je nagel(riemen) mooi van kleur blijven.

Sweet Almond (Zoete Amandel): Deze olie zorgt voor een lekkere geurtje

Vitamine E: Vitamine E-olie is zowel een voedingsstof als een antioxidant. Als antioxidant versnelt het de genezing van beschadigde huid. Het wordt ook vaak gebruikt in nagelverzorging om uitgedroogde en vochtarme nagelriemen te genezen. Het verhoogt de productie van collageen dat elasticiteit toevoegt aan je nagels, wat tekenen van veroudering voorkomt. 

Vitamine F: Deze helpt bij het bouwen van huidcellen en stimuleren ze de groei van huidcellen.

Extracten (Echinacea Purpurea, Olea Europaealeaf en Panax Ginseng Root): zijn natuurlijke ingrediënten die onder andere doorbloeding van je nagelriemen stimuleren.

aanbrengen van beste budget nagelriemolie

Op de foto hierboven zie je hoe ik het product aanbreng. Ik breng de olie twee maal daags aan. Ik gebruik hierbij per nagel één grote druppel van de Kruidvat nail oil. Vervolgens masseer ik het product goed in, op mijn nagelriemen en over mijn nagels. Daarna laat ik het even intrekken, anders voelt het wat vettig aan. Als de nagelolie eenmaal ingetrokken is, voelen mijn nagelriemen zacht en soepel aan. En dat is precies het resultaat dat ik verwachtte. Ook voelen mijn nagelriemen minder trekkerig.

Beste budget nagelriemolie?

Na de vernieuwde Kruidvat nagelriemolie nu zo’n twee maanden gebruikt te hebben, kan ik eindelijk mijn review met jullie delen! Om eerlijk te zijn had ik verwacht dat het lang zou duren eer ik resultaat zou hebben. Maar eigenlijk voelde ik al na een halve week verschil.

nagelriemen na gebruik van kruidvat nagelriemolie moisturizing

Hierboven zie je een foto van mijn nagels met gelnagellak en na het gebruik van 3 weken Kruidvat nagelriemolie. Mijn nagelriemen zien er super goed en verzorgd uit en voelen ook gezond aan. Ook merk ik dat sinds ik deze natuurlijke nagelolie gebruik mijn gelnagellak beter blijft zitten en langer mooi blijft.

Als je het dus aan mij vraagt na deze Kruidvat nagelriemolie review of dit de beste budget nagelriemolie is? Dan zeg ik daar nu volmondig ja tegen!

Prijs en verkrijgbaarheid

De kruidvat Nail oil is verkrijgbaar voor €2,99 in de Kruidvat winkels én in de webshop.

Gebruik jij nagelriemolie? Waarom juist wel of niet?

2 Reacties

 1. Leandra
  januari 13, 2020 / 1:25 pm

  Ik raak de nagelriemolie altijd kwijt🙈 dat minder erg als je deze budgetvriendelijke hebt. Ik ben de mijne al weer een week kwijt (herome) , en dat merk je!!
  Ik denk je een kruidvatfan bent!😁 heerlijk, hun producten zijn goed en betaalbaar.

  • Mariëlle
   Auteur
   januari 13, 2020 / 9:02 pm

   Haha ja dat zou je best kunnen zeggen. Ik werd er toevallig door een andere volgers op gewezen met de vraag of ik in de kruidvatsquad zat, maar dat is niet zo. Ik ben gewoon enthousiast en vind veel producten fijn en lekker budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: