Kruidvat Spa Secrets Body Mists

Spa Secrets Body Mists

Laatst kreeg ik een pakketje binnen met de drie nieuwe Spa Secrets Body Mists geuren. Ik was al erg enthousiast over de andere producten in de Spa Secrets lijnen. Ik stond dus te poppelen om deze bodymist voor jullie (en mezelf) te reviewen. Kijk je met me mee?

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

Spa Secrets

Spa Secrets is een merk van Kruidvat, met luxe spa en wellnes producten maar dan onder een andere naam. Speciaal bedacht, omdat de producten zo leuker zijn om te geven. Helemaal niet zo verkeerd bedacht, vind ik. De Spa Secrets hebben een wat chiquere verpakking dan de kruidvat producten, mede doordat het kruidvat logo ontbreekt. Wat fijn is om te weten is dat de producten wel een Kruidvat prijskaartje hebben en prima betaalbaar zijn. In totaal zijn er drie verschillende Spa Secret lijnen, elk te herkennen aan de kleur.

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

 

Spa Secrets Body Mists

De nieuwste producten in de Spa Secrets lijn zijn dus deze drie verfrissende Spa Secrets Body Mists. Ze geven je huid nieuwe energie. De body mists zijn allemaal limited editions, wat betekend dat ze maar in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. De bodymist zijn meer gemaakt, om de geur van de lijn te versterken en verlengen op een lekkere zomerse dag. Ik vind de bodymists heerlijk om op te sprayen als verkoeling op hete dagen. Na het douchen, of tussen het zwemmen/zonnen door bijvoorbeeld. Om nou te zeggen dat het hele bijzonderen en verzorgende producten zijn? Nee, ze bestaan namelijk uit pure alcohol met een geurtje die je op sprayt. De meeste bodymists zijn hier uit opgebouwd. Gelukkig kan ik zelf goed tegen de alcohol en vind ik ze erg lekker ruiken.

De flesjes hebben een royale inhoud van 150 ml. Dus hier kun je zeker een tijdje mee vooruit. De verstuiver op de flesjes werkt prettig en zorgt ervoor dat je een fijne nevel over je heen krijgt.

Spa Secrets Body Mists – MIRACLES OF BALI  – € 3,99

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

De geur van de Spa Secrets Miracles of Bali Body Mist ruikt naar frangipani en kokosnoot water. En dit is écht mijn favoriete geur! Hij heeft een subtiele kokosgeur waar ik blij van wordt. Op de één of andere manier doet de geur me denken aan vakantie, zon, zee en strand. Sinds ik hem heb spray ik mezelf er steeds mee in en zelfs mijn collega’s hadden het geroken ;) en vonden het ook erg lekker ruiken. kijk dat zegt dus wel iets.

Spa Secrets Body Mists – MAGIC OF BRAZIL – € 3,99

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

De geur van de Spa Secrets Miracles of Brazil Body Mist ruikt naar maracuja en açaibessen. Hij is een warme, zoete geur, die zo van een wat duurder merk had kunnen zijn. Ik kan me hier wel mee in blijven sprayen. Hij ruikt zo goed!

Spa Secrets Body Mists – WISDOM OF INDIA – € 3,99

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

De Wisdom Of India lijn ruikt naar witte lotus en is verrijkt met sesam olie. Helaas vind je de sesam olie amper in het product terug. Het is een hele frisse en subtiele geur. Dit is zo’n geur waar de meeste mensen wel van houden. Ik vind hem lekker ruiken, maar geef toch de voorkeur aan de andere twee Spa Secret lijnen.

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

Wat je wel in gedachten moet houden is dat Body mists niet zo een sterke geur hebben als een parfum of een eau de toilette. Ze zijn bedoeld als ondersteuning van een geur of om gewoon subtiel aanwezig te zijn. Wat fijn is aan de Spa Secrets Body Mists is dat je ze na uren nog steeds ruikt. Ik heb dit meer met de Brazil en Bali variant en met de India variant wat minder. Deze bodymist zijn eigenlijk bedoeld als aanvulling op het basis assortiment van de Spa Secrets Body lijnen, maar wat mij betreft mogen ze worden opgenomen in het standaard assortiment. Wat moet ik nou doen als ze op zijn? En niet meer te koop?

De drie verschillende geuren zijn nu bij jouw Kruidvat filiaal of in de online webshop te koop.

Tip: Met dit warme weer kun je de bodymist in de koelkast bewaren, dit geeft bij het sprayen met zulk warm weer als de afgelopen dagen een extra verkoelend effect.

Ken jij de Spa Secrets Body Mists al?
Naar welke variant gaat jouw voorkeur?

1 Reactie

  1. juli 20, 2018 / 8:58 am

    Ik gebruik eigenlijk nooit een body mist, maar de flesjes alleen al vind ik prachtig. Die kun je zo voor de sier ergens neer zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: