Kruidvat UltraDent Charcoal review – Tandenborstel + Tandpasta

Kruidvat UltraDent Charcoal review-11

Houtskool is super populair in de beautywereld. Het wordt gebruikt in meerdere beauty producten zoals houtskool scrubs, maskers, én dus ook whitening tandpasta. In het verleden heb ik al eens een whitening poeder gebruikt met houtskool gebruikt, super fijn. En juist daarom was ik erg nieuwsgierig naar de Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta en tandenborstel. Beide producten beloven je een stralend witte lach en een gezond gebit. Lees je mee in deze Kruidvat UltraDent Charcoal review? Ik heb beide producten uitgebreid voor je getest.

Kruidvat UltraDent Charcoal review

Ik ben groot fan van houtskool voor mijn tanden. Mijn tanden worden namelijk snel geel, door alle koffie en thee. Maar met de juist producten worden ze ook snel weer wit. Dan heb ik het niet over een tandbleekbehandeling, maar over een tandpasta met charcoal.

Kruidvat UltraDent Charcoal Tandpasta

De nieuwe Kruidvat UltraDent Charcoal Tandpasta is dus ook zo’n houtskool tandpasta die helpt om je tanden witter te maken. En daarnaast helpt het bij het herstellen en beschermen van je tandglazuur.

Kruidvat-UltraDent-Charcoal-review-12

Ingrediënten

Naast alle ingrediënten die op de verpakking staat heeft Kruidvat één ingrediënt apart vermeld: natriumfluoride. Er zit in deze tube namelijk 1450 parts per million (ppm). Dit zorgt ervoor dat je glazuur van je tanden steviger, en beschermt wordt tegen zuur in voedsel en drinken en voorkomt tandbederf.

Kruidvat UltraDent Charcoal Tandenborstel

Deze nieuwe tandenborstel is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke witheid van de tanden te herstellen dankzij de met houtskool geïnfuseerde haren.

De cupvormige, medium-zachte borstelharen houden de Kruidvat Ultradent Charcoal Tandpasta langer vast en de houtskoolmicrodeeltjes helpen niet alleen vlekken op de tanden te verwijderen, maar zorgen ook voor een gepolijst tandoppervlak.

De tongreiniger op de achterzijde van de borstelkop verwijdert aanslag en helpt een slechte adem voorkomen. In combinatie met de tandpasta zorgt het dus voor een optimaal én fris resultaat. Het ergonomisch 3 componenten handvat is van zachtrubber en ligt fijn in de hand.

Hieronder laat ik je de resultaten zien van de before, between en after het gebruik van de Kruidvat Ultradent Charcoal Tandenborstel en Tandpasta.

Before

Hieronder zie je een foto voor het gebruik van de houtskool tandpasta en tandenborstel. En in het midden een foto tijdens het gebruik van de tandpasta.

Kruidvat UltraDent Charcoal review before, between, after

En op de onderste foto zie je hoe je mijn tanden eruit zien na het gebruik van de houtskool tandpasta. Je ziet duidelijk dat de gele aanslag goed is verdwenen.

▷ Lees hier meer reviews over Kruidvat producten

Mijn mening

Om eerlijk te zijn ben ik erg blij met de Kruidvat UltraDent Charcoal Tandpasta en Tandenborstel. De Tandpasta werkt een stuk fijner dan het losse poeder dat ik al heb. Met poeder wordt het een knoeiboel, lees ik ben onhandig. Met de tandpasta heb ik daar geen last van!

Kruidvat UltraDent Charcoal review

En daarnaast kan ik nu gerust weer verder met mijn koffie en thee verslaving. Want deze tandpasta, maakt mijn tanden weer lekker wit wanneer ze geel uitslaan. ik ben erg blij met het resultaat. Natuurlijk heeft niet iedereen hetzelfde effect. Het heeft echt te maken met hoe jouw tanden eruit zagen voordat er uberhaupt aanslag op kwam. De ene tanden zijn de andere tanden niet.

Als je het mij vraagt een prachtig resultaat van deze Kruidvat UltraDent Charcoal review. Voor weinig geld en moeite prachtig witte tanden. Van dit soort producten gaat mijn beauty-hart sneller slaan!

Prijs en verkrijgbaarheid

  • Kruidvat UltraDent Charcoal Tandpasta – € 1,19
  • De Kruidvat Ultradent Charcoal Tandenborstel – €1,99

De Kruidvat Ultradent Charcoal tandpasta en Tandenborstel zijn verkrijgbaar in de Kruidvat webshop en in de Kruidvat-filialen.

Gebruik jij houtskool producten voor je tanden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: