Lider Mangalbaşı

Lider Mangalbaşı

Authentiek Turks grillen kun je bij Lider Mangalbaşı. Onze vriendengroep had al veel gehoord over dit authentieke grill restaurant waar je zelf je eigen vlees op kolen kunt grillen. We zagen regelmatig foto’s met heerlijk vlees erop langs komen op Facebook.

Afgelopen weekend gingen we eindelijk met de vrienden groep richting Rotterdam om hier lekker met z’n allen te gaan eten. Lider Mangalbaşı is gevestigd aan de Goudse Rijweg 16 ,3061 DC te ROTTERDAM.

Lider-Mangalbaşı-Turks-Brood

Bij binnenkomst werd door de medewerker keurig uitgelegd hoe het concept werkt. Je kunt 2 uur lang onbeperkt vlees, kip en groenten grillen en krijgt onbeperkt patat, mezze, rijst, salade, brood en soep naar keuze voor maar 20 euro per persoon. Drinken en een toetje zijn hier niet bij inbegrepen, maar dat kan ook bijna niet voor deze prijs.

Lider Mangalbaşı -Mercimek-Corba

De meeste van ons startte met een voorgerecht: Mercimek Çorbası (Turkse Linzen soep). De mannen hadden hier totaal geen trek in. Je gaat je buik toch niet vullen met soep als je ook vlees kunt eten was hen reactie. En die reactie begreep ik maar al te goed. Maar als je ergens gaat eten wil je wel weten of alles goed smaakt. De soep was in ieder geval lekker!

Lider Mangalbaşı -Meze

De heren moesten even wachten en konden ondertussen genieten van de meze die met brood geserveerd werden.

Lider Mangalbaşı -authentiek-grillen

Na ons voorgerecht kwam het vlees op tafel en ow wat was het veel! We waren met 8 vrienden en kregen de keus uit: Lever, Kippenvleugels, Kipfilet, Rundvlees, Köfte en lamskoteletten. Verder waren er champignons, uien en Biber (turkse groene pepers) voor op de gril.

Lider Mangalbaşı -vlees-op-de-grill

Je weet bijna niet met wat je wilt beginnen. Natuurlijk wordt het vlees allemaal rauw aangeboden en mag je deze zelf lekker gaan grillen. Maar let wel op! Leg het rauw vlees altijd bij het rauwe vlees en ga het vlees niet mengen, hier kun je namelijk heel erg ziek van worden!

Lider Mangalbaşı -vriendengroep

Dus wel even nadenken tijdens het kletsen en grillen.

Lider Mangalbaşı -Meiden-groep

Tegenwoordig hoor je veel over all you can eat concepten en om eerlijk te zijn word ik er niet razend enthousiast van. Simpelweg omdat de kwaliteit van het eten vaak lijd onder de prijs die de ondernemer vraagt. Eigenlijk is dit ook niet meer dan begrijpelijk.

Maar ik moet eerlijk zijn. Wij hebben hier kwalitatief goed gegeten en kwam echt niks tekort.
Sterker nog we moesten bijna rollend naar buiten.

Lider Mangalbaşı -Turkse-Thee

We hebben deze mooie avond afgesloten met een Turkse cai van het huis en een toetje.
We kozen voor verse meloen en het kan ook niet anders…

Lider Mangalbaşı -Meloen

Ik koos voor sütlaç en het smaakte super! Eigenlijk smaakte het naar meer, maar er was geen plaats meer in mijn buik.

Lider Mangalbaşı -Sutlac

Dus ben je opzoek naar eens wat anders? En hou je van vlees? Dan raad ik je zeker Lider Mangalbaşı aan. Wij waren met z’n 8en € 235, 55 kwijt.

Lider Mangalbaşı-Rekening

Dat is ongeveer zo’n 30 euro per persoon. Hiervoor hadden we dus een voor & nagerecht, drankjes en onbeperkt vlees eten. Leuk bedrag om uit eten te gaan, niet waar?

Lider Mangalbaşı

Wij komen hier zeker nogmaals terug, al is het een eindje rijden. Wie weet zie ik jou daar ook eens?

Zouden jullie uit eten gaan bij Lider Mangalbaşı na het lezen van deze review?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: