Lila Beautys – Argan Olie

Alle vrouwen zijn opzoek naar een wondermiddel waarmee we meerdere kwaaltjes tegelijk kunnen verhelpen. Want ook jij wil er elke dag perfect verzorgd uitzien toch? Argan olie wordt al eeuwen door generaties vrouwen in Marokko gebruikt voor de dagelijkse schoonheidsverzorging. Ik testte de Argan Olie van Lila Beautys voor jullie uit tegenwoordig te vinden op de webshop en wat mij betreft is dit Goud in een flesje. Ben je benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan de review.

Deze Argan olie kreeg ik van Lila Beautys opgestuurd per post, om voor jullie een review te schrijven. Het flesje bevat 60 ml pure biologische Argan Olie. Een flesje kost € 14,- en wordt gratis naar je opgestuurd!

Lila Beautys-Argan Olie

Waar kun je Argan Olie allemaal voor gebruiken?

  • Haarserum of masker
  • Handen, voeten en nagel(riem) verzorging
  • Verzorging van de lippen
  • Dagelijkse gezichtsverzorging
  • Verzorging van littekens & onzuiverheden op de huid
  • Verzorging na het scheren of ontharen

Argan olie als Haarserum of maskerLila Beautys-Argan Olie

Als eerste testte ik de Argan olie van Lila Beautys op mijn haar. De Argan Olie voelt wel olieachtig aan, maar maakt mijn haar niet vettig. Dit vind ik echt super fijn, want zo kan ik de olie ook als dagelijkse haarverzorging gebruiken. In eerste instantie was het mijn intentie om de olie alleen als masker te gebruiken, maar dit bevalt wel goed! Ik gebruik de Argan Olie nu 5 dagen. Na het stijlen breng ik een klein beetje Argan Olie aan in de punten van mijn haar en ik merk wel degelijk verschil. Mijn haar voelt minder droog aan en glanst weer meer. Ook voelt het heerlijk zacht en weer gezond!

Wil je de Argan Olie wel gebruiken als serum? Was je haar dan met een shampoo bedoelt voor beschadigd haar, het liefst een natuurlijke shampoo! Masseer de Argan Olie door je haar en op je hoofdhuid. Laat dit minimaal een halfuur intrekken. Wil je dat dit echt effectief is? Dek het dan gedurende een halfuur af met een plasticfolie. Zo trekt het nog beter in je haar! Als jij last hebt van beschadigd, dof of futloos haar, dan kan ik je zeker deze Argan Olie aanraden!

Handen, voeten en nagel(riem) verzorging

Lila Beautys-Argan Olie

Je handen en voeten regelmatig verzorgen is geen overbodige luxe. Op de één of andere manier zijn mijn handen altijd snel uitgedroogd en als ik niet oppas krijg ik hierdoor eczeem. 1 druppeltje Argan Olie per dag, zorgt ervoor dat mijn handen weer aanvoelen als een baby huidje. Hetzelfde geld trouwens voor mijn voeten en ook voor je nagelriemen is het erg goed!

Tip: Het beste is je handen en voeten voor je gaat slapen in te smeren, zo kan het de hele nacht goed intrekken! Zelf heb ik katoenen handschoentjes gehaald bij de apotheek. Ik smeer mijn handen in voor het naar bed gaan en trek dan de handschoenen aan zodat het goed kan intrekken!

Verzorging van de lippen

Lila Beautys-Argan Olie

Je lippen raken snel uitgedroogd, is het niet door de kou dan wel door de warmte. Al snel ontstaan er scheurtjes in je lip en gaat de huid barsten. Een in minnie beetje Argan Olie hydrateerd je lippen zodat de vochtbalans weer wordt hersteld. Happy lips and happy smile!

Dagelijkse gezichtsverzorging

Lila Beautys-Argan Olie

Mijn gezichtsverzorging is voor mij echt heilig! Ik gebruik zeker wel een dagcrème, maar sinds kort gebruik ik de arganolie als nachtcrème en dit bevalt vrij goed. Baby zachte wangetjes, minder rimpels en pukkeltjes en geen droge t-zone meer. Woehoe! Ik voel me zeker geen 28, maar 18 zeker weten!

Verzorging van littekens & onzuiverheden op de huid

Littekens ze blijven vaak lang zichtbaar en gaan maar moeilijk weg. Omdat ik veel in de horeca werk heb ik regelmatig brandwonden en blaren. Door het gebruik van Argan Olie worden de littekens lichter van kleur en zijn ze minder aanwezig. Ook geneest mijn huid sneller door de hydraterende werking, maar ook door de vitamine E. Wist je dat Argan Olie juist de cel vernieuwing stimuleert? Eigenlijk wist ik dit ook niet, tot ik het testte op mijn littekens. Maar ook als je erg last hebt van pukkels, uitslag of eczeem kalmeert Argan Olie je huid. Erg prettig als je er veel last van hebt.

Verzorging na het scheren of ontharen

Lila Beautys-Argan Olie

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar als ik een feestje heb bedenk ik vaak pas op de dag zelf dat ik nog even mijn benen moet bij scheren, want je weet maar nooit wie je tegenkomt ;) Meestal eindig ik met rode uitslag en bultjes door het scheren, nee dit gaat echt niet goed. Dan draag ik maar een panty zodat niemand het ziet. Maar weet je met Argan Olie heb ik dat niet meer… Zoals ik al eerder zei het kalmeert de huid en hierdoor neemt de roodheid echt af. Super fijn voor alle lady’s die net als ik aan last minute shaving of ontharen doen!

In het begin was ik een beetje sceptisch, maar na het uitgetest te hebben ben ik echt overtuigd. Voor mijn haar, handen en voeten zal ik dit product zeker blijven gebruiken!

Als ik met al deze punten jullie niet overtuigd heb waarom Argan Olie vloeibaar goud in een flesje is, dan weet ik het niet meer. Echt iedere vrouw zou als je het aan mij vraagt Argan Olie in huis moeten hebben!

Lila Beautys-Argan Olie

Ben jij overtuigd van dit mooie met de hand vervaardigde product? Dan kan ik je zeker de Argan Olie van Lila Beautys aanraden! Een flesje van 60 ml kost € 14,- en is te bestellen via de nieuwe webshop van Lila beautys: souknatural.com.

Wat is jouw ervaring met Argan olie?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: