Mijn nieuwe Logitech Muis

De laatste tijd blog ik erop los… en dat betekend dat ik ook wat meer uren achter de computer zit elke dag. Ik was al een tijd opzoek naar een muis die ik zowel links- als rechtshandig kan gebruiken. De meeste muizen zijn gemaakt voor één van de twee kanten. Links of rechts…Na lang zoeken heb ik hem dan eindelijk gevonden en ben ik gevallen voor de Logitech M560 Muis.

Pluspunten:

  • Mooi Design;
  • Scrollwiel;
  • Batterij tijd;
  • Logitech Setpoint software;
  • Unifying ontvanger (tot 6 apparaten aansluiten);
  • Opbergplaats voor overtollige ontvanger;
  • Duimknoppen;

Muis Links

De Logitech Muis heeft aan de linkerkant twee handige duimknoppen zitten waarmee je naar het startmenu van Windows kunt gaan & waarmee je alle actieve schermen in één klik kunt weg klikken en naar het bureaublad wordt gebracht.

Muis midden

Logitech M560 Muis
Wireless Mouse M560 scroll wheel closeup

Ook heeft de Logitech M560 Muis hypervast scrolling. Dat is ook wel te merken, want het scrollwieltje werkt goed! Ook kun je het scrollwiel naar links en rechts bewegen en zo brengt de muis je naar de vorige en volgende pagina.That’s handy! (Werkt niet in Windows Vista). Ook zit er een extra knop bovenop, deze knop kun je zelf instellen.

Muis onderkant

Logitech M560 Muis onderkant

Aan de onderkant zit er een mooie aan & uit-knop. Handig! Die gebruiken we vast vaak…

Muis Rechts

Logitech M560 Muis rechts

Conclusie

De muis heeft een ergonomisch uiterlijk en is net iets groter dan een muis die je gebruikt om mee te nemen. Hierdoor ligt hij lekkerder in de hand. Omdat hij maar werkt op 1 batterij is de muis niet zwaar en dat is fijn. Gebruik je de muis op meerdere apparaten net als ik? Dan is de unifying ontvanger een extra gimmick. Deze zorgt ervoor dat je met de muis elk apparaat kan bedienen. Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop en heb ik er zeker geen spijt van.

Ik kocht de Logitech muis voor € 36,99, maar hij is ook goedkoper te krijgen.

Wat vinden jullie van deLogitech M560 Muis? En hoeveel geld zou je uitgeven aan een nieuwe muis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: