Shop Haarverzorging

Davines Dede Unisex Voor consument Shampoo
Davines – DEDE – Hair Mist Spray
Maria Nila Droogshampoo
Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner
Olaplex No.7 Bonding Oil
Color wow dream coat
Tangle Teezer
Maison Pearcon – Borstel
Magic Bun Maker
Velvet – Scrunchie Black
Olaplex – Hair Perfector No.3 Haarmasker
Batiste – Droogshampoo

L’oreal Studio Line Hot & Straight Spray

L'oreal-Studio-Line-Hot-&-Straight-2

De laatste tijd heb ik last van pluizig haar een fenomeen waar ik niet echt bekend mee ben. Ik ging op zoek naar een product die mijn haar nét even wat gladder maakt. De L’Oréal Paris Studio Line Hot & Straight producten kende ik al een tijd, omdat ik er veel over gelezen heb. Maar tot voor kort nooit eerder gebruikt. Ik heb de L’Oréal Paris Studio Line Hot & Straight Spray getest en schreef er deze review over.

De Hot & Straight lijn van L’Oréal Paris is speciaal ontwikkeld om je haar glad, stijl, maar ook pluisvrij te maken. De crème is zowel in een tube als in een spray te verkrijgen, maar bevat dezelfde inhoud. Ik testte de Hot & Straight spray. L’oreal belooft het haar te beschermen tegen de hitte van een föhn, krul- of stijltang en het haar pluis vrij te maken. Tevens zou het je haar een intense glans moeten geven.

L'oreal-Studio-Line-Hot-&-Straight-3

Nou stijl ik mijn haar niet regelmatig, maar als ik het dan stijl is het wel handig dat het een dag of liever 2 stijl blijft! Je dient de crème op vochtig of handdoek droog haar aan te brengen. Zelf breng ik het niet aan bij de haar wortel, maar tot net iets er boven anders wordt het haar snel vet.  Wil je je haar stijlen? Droog het dan eerst met een föhn, alvorens met de stijltang aan de slag te gaan. De spray vind ik handiger dan de tube. Ik ben erg onhandig met doppen en werk liever met pompjes. Wel handig dat er twee varianten zijn uitgebracht. Voor ieder wat wils.

Op de achterkant van het product zijn de ingrediënten te vinden. De  Hot & Straight spray bestaat voornamelijk uit siliconen om het haar glad te maken.

 

De geur is heerlijk! Een typische L’Oreal geur. Zelf gebruik ik de spray meestal na het douchen, omdat dit simpelweg makkelijker is dan het hele haar nat maken. Ik gebruik ongeveer 3 pompjes en verdeel dit over mijn haar. Na het stijlen met de L’Oreal Hot en Straight spray is mijn haar een stuk minder pluizig en het glanst inderdaad echt.

Na het stijlen met de L’Oreal Hot en Straight spray blijft mijn haar zeker twee dagen stijl en pluisvrij. Hoera!
De L’Oréal Paris Studio Line Hot & Straight Spray & Crème zijn te koop bij verschillende drogisterijen voor € 5,99. En nu in de aanbieding bij Bol.com 2+2 gratis op het hele l ‘oreal assortiment.

Hebben jullie de L’Oreal Hot en Straight crème al eens uitgeprobeerd? Wat vonden jullie ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: