Mac komt met Cinderella collectie voor alle assepoesters

MAC-Cinderella-2015-Collection-1

Voor alle Assepoesters onder ons komt MAC na het succes van de Maleficent-lijn nu met een Cinderella make-up collectie. Die in  samenwerking met Disney is ontwikkeld. De collectie bestaat uit 17 nieuwe items met een prinses waardige verpakking. De parelmoer afwerking, de lila kleur en Cinderella details alleen de verpakking zorgt er al voor dat je ze wilt hebben!

De inhoud van de Cinderalla make-up collectie is rustig, glanzend en glinsterend. Kijk je even mee, dan weet je ook waarom ik zo enthousiast ben over de lijn. De collectie bestaat uit:

MAC-Cinderella-2015-Collection-1

Cinderella Lipsticks en Lipgloss

1. Lipstick – Free as a Butterfly
2. Lipstick – Royal Ball
3. Lipglass – Happily Ever After
4. Lipglass – Glass Slipper
De lipsticks en lipglosses uit deze collectie zijn alle vier transparant en licht van kleur. Bij deze producten gaat het meer om het glitter effect, dan de kleur van de lipglosses. De lipsticks hebben een lustre finish en dat houdt in dat de kleur semi-transparant is en de lipstick glinsterend is op de lippen.

Eyeshadow palette en eyeshadows

De kleuren en producten uit deze collectie zijn allemaal wat rustig, niet al te opvallend qua kleuren, maar wel mooi en prima bruikbaar voor een alledaagse look, ook al ben je geen prinses!
Het oogschaduwpalette is echt geweldig, de kleuren zijn stuk voor stuk mooi en passen goed bij elkaar. Je vindt in het palette ook een afwisseling van glanzend en mattere tinten. De kleuren in het palette staan bijna iedereen  mooi en de glans van de oogschaduw zorgt direct voor een prachtige oogopslag.
5. Shade Eyeshadow Palette – Stroke of Midnight
6. Studio Eye Gloss – Lightly Tauped
7. Studio Eye Gloss – Pearl Varnish
8. Fluidline – Little Black Bow
9. Fluidline – Macroviolet
10. Glitter – Reflects Pearl
11. Pigment – Evil Stepmother
12. Pigment – Pretty It Up
13. Studio Fix Lash – Bold Black
14. Iridescent Pressed Powder – Coupe D’Chic
15. Beauty Powder – Mystery Princess

De MAC Cosmetics Cinderella lijn is vanaf 5 maart in Nederland verkrijgbaar en online vanaf 5 maart. Cinderella de movie is vanaf 18 maart 2015 in de Nederlandse bioscoop en 25 maart in de Belgische bios te zien.

Mijn wannehaves
3,6, 10, 12 en 14!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: