Preview | MAC Lovestruck Luck (Valentine collection 2024)

preview mac-lovestruck-luck-valentine

MAC komt met een nieuwe limited edition: De MAC Lovestruck Luck Valentine 2024 collectie. Deze nieuwe collectie is speciaal ontwikkeld voor Valentijn. De combinatie van de warmrode verpakking, die geinspireerd is op het chinese nieuwe jaar maakt dit toch wel tot een musthave make-up collectie… Lees snel verder om erachter te komen welke producten er in de collectie zitten. Ik vertel je er hieronder meer over.

preview mac-lovestruck-luck-valentine

MAC Lovestruck Luck collectie Valentijn 2024

De Lovestruck Luck collectie bevat de perfecte items voor een liefdevol Valentijnscadeau. Take a shot at love... Deze collectie staat voor het aantrekken van positieve energie en geluk voor het nieuwe jaar. We zien een aantal populaire face-, eye- en lipproducten van MAC in nieuwe kleuren. Het chinese nieuwjaar dat begint op 10 februari ‘Year of the Dragon’, was dé inspiratie voor deze collectie.

De verpakkingen zijn gekenmerkt door een rood schubben-patroon lijkend op een draak die vervloeien in hartjes.

Hieronder zie je welke producten in de MAC Lovestruck Luck (Valentine collection 2024) zitten:

MAC Lustreglass Lipstick

Lustreglass Lipstick – €32

De MAC Lustreglass Lipsticks hebben semi-transparante en glanzende langhoudende finish. Hiermee heb jij prachtige lippen om te zoenen. De Lustreglass lipsticks zijn verkrijgbaar in drie tinten (zie hierboven van links naar rechts zie je):

– Luck Has It (dirty peach-beige)
– Powerfully Potent (deep red)
– Sweeter Cinnamon (warm brick)

MAC Lovestruck Luck Eyeshadow Palette

Lovestruck Luck Eyeshadow Palette – €50

Ook zit er een prachtig oogschaduwpalette in deze MAC Lovestruck Luck collectie. De Lovestruck Luck Eyeshadow Palette bevat maar liefst zes tinten (zie swatches hierboven). Een bruine matte oogschaduwkleur voor de basis en vijf shimmer kleuren, waarmee je een prachtige ooglook kunt creëren. Hieronder vind je de oogschaduwkleur namen:

– Waiting in the Wings, warm terracotta-brown (matte finish)
– Just a Dream, warm champagne satin with copper (pearl finish)
– Untamed Flame, warm garnet (lustre finish)
– Legend Has It, gold-peach with green pearlescent particles (satin finish)
– Sparkle Starter, metallic khaki with gold pearlescent particles (pearl finish)

MAC Powder Blush

Powder Blush – €36

In deze collectie zitten ook twee prachtige blushes een donkere varianten voor de wat donkere huid en een lichte variant. Beide hebben de kenmerkende rode verpakking met hartjes-schubben van de Chinese Draak. Hieronder vind je van links naa rechts de namen:

– Power To You! (warm burgundy)
– Full Of Wonder (warm champagne-peach)

Molten Metal Highlighter – €45

– Many Moons Aglow (universal champagne)

Dit gloednieuwe product laat je huid stralen. Hij heeft een zachte formule die je los kunt dragen of kunt mixen met je foundation voor een all-over glow. Deze Lovestruck Luck variant heeft de naam Many Moons Aglow gekregen.

MAC Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder, MAC Stack Mascara in Black Stack, Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil (€

Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder – €38

De hele dag een prachtige make-up look? Dat bereik je met de Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder. Ze zorgen voor een matte look waarmee je make-up gegarandeerd op zijn plek blijft.

MAC Stack Mascara in Black Stack – €39

Laten je prachtige wimpers opvallen met de MAC Stack Mascara. De MAC Stack Mascara in Black Stack is speciaal ontwikkelt om je wimpers langer te laten lijken, voor de perfecte oogopslag.De verpakking met rood en gouden details is prachtig! Met de Micro brush (een wat smallere applicator) kun je de mascara nauwkeurig aanbrengen.

Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil – €60

Heb je genoten van je prachtige make-up? Dan reinig je aan het einden van de dag je huid met de Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil.

Mijn mening

Wat een prachtige collectie! De verpakkingen vind ik helemaal wauw. En ik zou deze make-up items dan ook graag op mijn make-up tafel neerzetten. Er is goed nagedacht over de combinatie van chinees nieuwjaar en valentijn. En make-up geïnspireerd op liefde, dat symboliseert alleen maar weer de liefde die ‘jij en ik’ als make-up liefhebber hebben voor make-up. Ik zou graag de liquid highlighter willen uitproberen samen met de mascara en de warm champagne peach blush. Ik denk dat ik hiermee een prachtige look zou kunnen creëren.

Prijs en verkrijgbaarheid

De MAC Lovestruck Luck Valentine collectie is verkrijgbaar in de MAC Store in Amsterdam en online op maccosmetics.nl en bij Douglas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: