Kokos makronen wie is er nou  niet gek op? Bij Madame Cocos Utrecht vind je deze heerlijke cocosballs zoals ze zelf noemen in allerlei soorten en smaken: Naturel, witte chocolade, pure chocolade, gember peper, rum rozijnen en pinda rode peper.

Cocosballs

De Cocos Bollen worden klaar gemaakt met eigen deeg en vers voor je afgebakken. Ze zijn los per stuk te koop, met vanille saus en wellicht in de zomer met ijs, maar ook per bijvoorbeeld per 5 stuks voor een voordelige prijs. Ook is het beslag van de cocosballs is bij Madame Cocos Utrecht te verkrijgen in 500 grams potjes, waarmee je de Cocos lekkernijen zelf thuis kan bakken!

Madame Cocos Utrecht

–> Opzoek naar meer hotspots waar je heerlijk kunt eten? Kijk dan eens in de categorie hotspots.

Webshop Madame Cocos

Omdat niet overal een vestiging in de buurt zit van Madame Cocos en zij helelmaal pro-thuisbakken zijn. Is er ook een webshop. Hier kun je cocospastry kopen: cocosdeeg waarmee je heel gemakkelijk zelf de lekkerste cocosballs kunt maken. In dezelfde verschillende smaken als die ze in de Madame Cocos Utrecht winkel verkopen. Het enige dat je nodig hebt is bakpapier en een ijsschep of twee lepels. Volg de aanwijzingen op de verpakking en binnen 25 minuten geniet je van je eigen versgebakken cocosballs.


MEER INFORMATIE

Adres:
Godebaldkwartier 327
Tel.  06 37497028

Openingstijden:
Ma t/m za   10.00 – 20.00
Zondag    12.00 – 18.00

Website: www.madamecocos.nl


Ga jij een kijkje nemen bij Madame Cocos Utrecht?