Maybeline The Blushed Nudes + Verjaardag Winactie

Een mooi oogschaduw palette in je make-up collectie hebben is nooit verkeerd. Omdat ik mezelf heb verwend voor mijn verjaardag, verwen ik jullie ook! Ja jullie lezen het goed, ik ben vandaag jarig! En daarom kunnen jullie de aankomende twee weken mee doen met een Maybeline The Blushed Nudes winactie! Dus wil jij een oogschaduw pallet winnen? Lees dan snel verder. Maar allereerst review ik deze palette natuurlijk voor jullie.

Maybeline – The blushed Nudes

Het palette ziet er romantisch, zacht, mooi maar ook lief uit. Het doosje is makkelijk mee te nemen, licht en erg plat. Deze palette bevat 12 kleuren oogschaduw en een applicator met haartjes en een sponsje. Het is een wat groter kwastje dan de kwast die meegeleverd wordt in The Nudes palette. Ook vind ik de haartjes veel fijner werken dan een spons applicator. Zeker een plus voor Maybeline, hier is over nagedacht!
Maybeline The Blushed Nudes winactie

De kleurkeuze in The Blushed Nudes is best verrassend. Zo bevat deze palette niet alleen koele en roze tinten oogschaduw, maar ook warmere tinten. Maybeline The Blushed Nudes is verkrijgbaar bij de drogist voor € 15,95

Maybeline The Blushed Nudes winactie

Hierboven zie je de kleuren:

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6
7 – 8 – 9 – 10 – 11 – 12

Maybeline The Blushed Nudes winactie

De oogschaduws 1, 2, 3 en 4 zijn het minste gepigmenteerd. Erg jammer, want deze zie je hierdoor bijna niet. De wat donkere tinten zijn goed gepigmenteerd en zie je dan ook beter op de swatches.  Let wel en pas op voor fall-out, want deze oogschaduw palette is wel wat poederig.

Maybeline The Blushed Nudes winactie

Ik maakte met deze palette onderstaande ooglook. Door kleur 4 en 6 met elkaar te mengen, krijg je onderstaande speelse effect.

Maybeline The Blushed Nudes winactie

In de buitenste ooghooek gebruikte ik kleur 5 om dit iets donker te krijgen en blende ik de de kleur uit. Voor de binnen ooghoek gebruikte ik kleur 1 en 2. Omdat mijn oogleden een beetje hangen, zie je op onderstaande foto beter het effect van de oogschaduw.

Maybeline The Blushed Nudes winactie

Ik vind het een super mooie palette en ben blij dat ik hem heb gekocht! Wel vind ik het jammer dat de lichtste oogschaduws zo weinig pigment hebben dit had best wat meer mogen zijn. Veel dames vinden dit een alternatief voor de Naked 3, maar dat wil ik het zeker niet noemen. Het is een mooi veelzijdige palette die je zeker met plezier zult gebruiken.

Maybeline The Blushed Nudes is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en in de aanbieding voor € 14,99!

Wat kun je winnen?

 • 2x Maybeline The Blushed Nudes oogschaduw palette

Hoe doe je mee?

 • Laat in de reacties weten dat je meedoet.
 • Zorg dat je een geldig e-mailadres invult.
 • Volg @Melicious2015 op twitter.
 • Retweet deze winactie van me-licious op Twitter.

Wat mag je doen om extra kans te maken?

 • Like of volg Me-licious op één of meer van de volgende social media: Facebook & Instagram.

Je kan meedoen aan deze winactie van 22 juni t/m  3 juli. Op 4 juli krijgen de winnaars van mij persoonlijk een e-mail. Geef dus een geldig e-mailadres op en hou je spambox in de gaten.

Op deze winactie zijn actievoorwaarden en spelregels van toepassingDisclaimer

 

 

23 Reacties

 1. juni 22, 2016 / 8:06 am

  Gefeliciteerd! Wat een mooie prijs. Zou het zo graag voor mijn dochter willen winnen komen haar mooie bruine ogen goed tot z’n recht.
  Ik heb geen Twitter.

 2. juni 22, 2016 / 10:09 am

  Wat een gave winactie voor zo’n mooi pallet! Ik doe graag mee!

 3. Hilal
  juni 22, 2016 / 10:32 am

  Ik zou graag mee willen doen Marrie, maar ik heb geen twitter account meer 🙁

 4. juni 22, 2016 / 11:00 am

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Doe graag mee aan de Winactie vind het een super mooi palette en wil deze al een langere tijd maar op de 1 of andere manier worden de palletes nooit verkocht bij ons!

 5. Mette de Gruyl
  juni 22, 2016 / 12:07 pm

  Super leuke winactie! Ik vind het pallet echt heel mooi! Vooral de twee middelste kleuren vind ik erg mooi?

 6. juni 22, 2016 / 1:25 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb dit palette al, dus ik sla je winactie over! (Ik vond dat poederige overigens wel jammer…) Mooie look heb je ermee gemaakt!

 7. Debbie
  juni 22, 2016 / 1:40 pm

  Als eerst gefeliciteerd met je verjaardag? wat een super leuke win actie? ik doe graag mee om deze mooie plateau te winnen?

 8. Ekram
  juni 22, 2016 / 1:51 pm

  Wat leuk ik doe ook mee alleen helaas geen twitter.
  ik volg je like pagina wel op facebook is dat ook voldoende. ?

  groetjes ,

  Ekram

 9. juni 22, 2016 / 2:38 pm

  Hiep Hiep Hoera! Gefelicieerd met je verjaardag!
  Ik doe graag mee aan je winactie

 10. juni 22, 2016 / 4:53 pm

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een mooie look heb je gemaakt. Ik doe graag mee met je wianctie, ik heb helaas geen twitter maar ik volg je nu wel op facebook en instagram -x-

 11. Henrieke
  juni 22, 2016 / 7:48 pm

  Leuk, ik doe mee!

  Je voorbeeldfoto ziet er prachtig uit. De kleurtjes spreken me sowieso aan.
  Ik volg je nu ook op Bloglovin, dat is meestal waar ik bijlees. 🙂

 12. Elif Sazak-Albostanli
  juni 22, 2016 / 9:59 pm

  Ik doe ook heel graag mee!

 13. Robijn
  juni 22, 2016 / 10:49 pm

  Van harte gefeliciteerd!
  En (natuurlijk) doe ik mee aan deze geweldige winactie!! Ik volg je ook op twitter!
  Xx Robijn ?

 14. Sanne
  juni 23, 2016 / 12:22 am

  Wat een mooie prijs! Heb je meteeeen gevolgd en geretweet op Twitter. Ik maak graag kans op deze fantastische prijs!

 15. Linda Smeets
  juni 24, 2016 / 5:33 am

  Allereerst : van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ?
  Wat een mooi palette, bijzonder mooie kleuren. Ik doe daarom dan ook graag mee. Ik volg via Facebook e Twitter en heb het bericht geretweet.
  Alvast een fijn weekend toegewenst! ?

 16. Marcia K.
  juni 25, 2016 / 8:45 pm

  Wowie, deze actie is te leuk om aan me voorbij te laten gaan. Ik waag een kansje, erg benieuwd geworden naar deze mooie kleuren oogschaduw! Uiteraard ook vie twitter geretweet!

 17. Teresa Lumia
  juni 25, 2016 / 8:47 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En doe ik mee aan deze geweldige winactie!! Ik volg via Facebook e Twitter en heb het bericht geretweet.

 18. Sabrina
  juni 25, 2016 / 9:43 pm

  wel een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd! Ik maak graag kans op dit mooie pallette, ik hou van roze oogschaduw. Ik heb alles gedaan!

 19. Anita H.
  juni 25, 2016 / 10:57 pm

  Ik heb voldaan aan de voorwaarden en ik maak graag kans!

 20. Anita te Gussinklo
  juni 28, 2016 / 7:27 pm

  Te laat, maar alsnog Gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee en volg je via Facebook & Twitter,

 21. Eline B
  juni 29, 2016 / 8:58 pm

  First of all, HAPPY BIRTHDAY!

  Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.
  Wat een super leuke winactie en wat een mooi palette.
  Hele mooie zachte kleuren en toch veel variatie!
  Ik ga zeker duimen voor deze te gekke prijs.

  Liefs Eline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: